Tebrikler sherrytam tutturmuşsun gerçekten. Böyle giderse şubat sonu hedefini kesin tutturcaksın
Günaydın kızlar mutluyum çıplak tartılmıştım 65.5 ilken bugün 64.1 gitti 1.4 kilo yabadabaduuuu
Günaydın bayanlar. Ben dayanamayıp hergün tartılıyorum. O nedenle biliyordum kilomu. Başlangıcım 85 ti. Bu sabah 82,9 tartıldım. Çoğunun ödem olduğunu düşünüyorum. Adet meselesini o yüzden sordum dün.Emzirme muhabbetinden dolayı çok hızlı gitmeyi gerçekten istemiyorum.Benim de toplam 2, 1 gitti
ebrucum ilk haftadan çok gitmesi seni korkutmasın.Bayanlar şunu da belirteyim. Benim gibi araştırdıysanız görmüşsünüzdür. Vücudumuza ldığımız toksinlerin hepsi yağ hücrelerine saklanırmış. Zayıflayınca yağ hücreleri parçalandıkça toksinler süte geçebiliyormuş.Bu yüzden hızlı zayıflamak bebeklerimiz için iyi olmayabilir.
Valla supersinnn:)):)Günaydın hanımlar. Benim ilk kilom 90 dı. Ama üstümle tartılmıştım.
Şimdi çıktım 87,2 gösterdi. Sabah aç karnına, çıplak. Fark 2,8 kilo. Ödem mi gitti ne oldu anlamadım. Gözlerime inanamıyorum
canım 63 bildirmişsin bu durumda 1 kilo gitmiş..Günaydınlarrr. Sheerycim liste hangi sayfadaydı unuttum fark hesaplaması yapamıyorum ama bir düşüşte benden gelsin. bu sabah aç karnına 62 tartıldım.
kızlar tebrik ediyorum süper gitmiş.Kizlar gecen hafta 67
Bugun 66.1
Fark 900 gr
Yuppiiiiii
ben de tartılmayacağım canım valla hele spor sonrası çok artı çıkıyorum.Önümüzdeki hafta hergün tartılmamaya çalışıcam. Bana da süpriz olsun.
sevgili eftelya,kızlar 60.8 ile başlıyorum. diyet yapmayacağım, ama leslie 1mil yapacağım ve ebru şallı plates dvd 1 ilk 8 gün. dün başladım zaten.
haftaya bugun leslie 3 mil ve ebru şallı 21 günde 2 beden skinny jean'i yapacağım. 2 beden gibi bir takıntım yok biraz şekillensem eski dar şeylerime girerim zaten ama diyet yapamadığım için egzersiz şart bana.
ölçülerimde;
bel 62
bacak 88
popo 98
Bir onceki mesajimda aslinda 50 gunluk bebegim oldugunu, bebegimin sut alerjisi oldugunu ve buyuzden her seyi yiyemedigimi, bundan dolayi agir bir diyet yapmayacagimi aslinda belirtmistim. Profilimi evli olarak degistirmek hic aklima gelmemisti:) degistirdim hatirlatman icin tesekkur ederimben de tartılmayacağım canım valla hele spor sonrası çok artı çıkıyorum.
geçen hafta bu yüzden moralim çok bozuluyordu.
çarşamba -perşembe off günlerim o yüzden.
sevgili eftelya,
baktım da profilinde bekar yazıyor, çocugun olup olmadığı bilgisi de verilmemiş.
burası emziren anneler topiği, başka bir çok topik var özellikle spor topikleri, sana uygun
ilgin için teşekkür ederiz
Peki o zaman hosgeldin diyelim.Bir onceki mesajimda aslinda 50 gunluk bebegim oldugunu, bebegimin sut alerjisi oldugunu ve buyuzden her seyi yiyemedigimi, bundan dolayi agir bir diyet yapmayacagimi aslinda belirtmistim. Profilimi evli olarak degistirmek hic aklima gelmemisti:) degistirdim hatirlatman icin tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?