Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın bayanlar. Ben dayanamayıp hergün tartılıyorum. O nedenle biliyordum kilomu. Başlangıcım 85 ti. Bu sabah 82,9 tartıldım. Çoğunun ödem olduğunu düşünüyorum. Adet meselesini o yüzden sordum dün.Emzirme muhabbetinden dolayı çok hızlı gitmeyi gerçekten istemiyorum.Benim de toplam 2, 1 gitti

Bayanlar şunu da belirteyim. Benim gibi araştırdıysanız görmüşsünüzdür. Vücudumuza ldığımız toksinlerin hepsi yağ hücrelerine saklanırmış. Zayıflayınca yağ hücreleri parçalandıkça toksinler süte geçebiliyormuş.Bu yüzden hızlı zayıflamak bebeklerimiz için iyi olmayabilir.

Tebrikler sherry tam tutturmuşsun gerçekten. Böyle giderse şubat sonu hedefini kesin tutturcaksın

Günaydın kızlar mutluyum çıplak tartılmıştım 65.5 ilken bugün 64.1 gitti 1.4 kilo yabadabaduuuu

tebrik ediyorum kızlar. ne güzel pat pat gitmiş kilolar ilk haftadan.
şubat yarışmasının başı çekenleri belli oldu, benim imkanı yok dereceye girmemin
olsun, maksat gaz olsunn

ebrucum ilk haftadan çok gitmesi seni korkutmasın.
sonraki haftalar azalıyor. ben bu hafta 500 gr verebildim. malum ben nerdeyse 2,5 aydır bişiler yapmaya çalışıyorum.
benim de amacım haftalık çok fazla vermemek. belki 2 ay sonrasında artırabilirim vereceğim kiloyu.
bu arada verdiğimiz kilolar yerleşmiş değil. gebelik kiloları yani yeni yag dokusu.
bence o kadar da toksik değildir ya..

Günaydınlarrr. Sheerycim liste hangi sayfadaydı unuttum fark hesaplaması yapamıyorum ama bir düşüşte benden gelsin. bu sabah aç karnına 62 tartıldım.

Valla supersinnn:)):)

Kedibochi içimi rahatlattın sağol. Az kilo verirsin deyince sevindim hayatımda bir ilk.
Yazılarımdan fark ettiyseniz ben biraz sağlık takıntılıyım canım.Hatta netten araştırdım sağlık konusuna bu kadar takıntılı olmakta bir hastalıkmış

Günaydınlarrr. Sheerycim liste hangi sayfadaydı unuttum fark hesaplaması yapamıyorum ama bir düşüşte benden gelsin. bu sabah aç karnına 62 tartıldım.
canım 63 bildirmişsin bu durumda 1 kilo gitmiş..

Kizlar gecen hafta 67
Bugun 66.1
Fark 900 gr
Yuppiiiiii
kızlar tebrik ediyorum süper gitmiş.
lütfen bildirimlerinize yeos kaptanımıı etiketleyiniz.. takibatı o yapacak

kızlar 60.8 ile başlıyorum. diyet yapmayacağım, ama leslie 1mil yapacağım ve ebru şallı plates dvd 1 ilk 8 gün. dün başladım zaten.
haftaya bugun leslie 3 mil ve ebru şallı 21 günde 2 beden skinny jean'i yapacağım. 2 beden gibi bir takıntım yok biraz şekillensem eski dar şeylerime girerim zaten ama diyet yapamadığım için egzersiz şart bana.
ölçülerimde;
bel 62
bacak 88
popo 98

Ay ay ne guzel gitmis kilocuklar
Bende sabah tartikayim dedim ama tarti bi acayip her seferinde farkli sonuc verdi. Aslinda kilom 85ti. 10kere tartildim 86 ile 84.3 arasinda degisik sonuclar verdim sanirim tartilmaktan kafayi yedi
O yuzden guncel bilmiyrm dun 84.3 tum belki oda doğru degil. Neyse 84.5 kabul edeyim bende. Böyle giderse yeni tarti almam gerekecek.

Önümüzdeki hafta hergün tartılmamaya çalışıcam. Bana da süpriz olsun.
ben de tartılmayacağım canım valla hele spor sonrası çok artı çıkıyorum.
geçen hafta bu yüzden moralim çok bozuluyordu.
çarşamba -perşembe off günlerim o yüzden.
sevgili eftelya,
baktım da profilinde bekar yazıyor, çocugun olup olmadığı bilgisi de verilmemiş.
burası emziren anneler topiği, başka bir çok topik var özellikle spor topikleri, sana uygun

ilgin için teşekkür ederiz

Bir onceki mesajimda aslinda 50 gunluk bebegim oldugunu, bebegimin sut alerjisi oldugunu ve buyuzden her seyi yiyemedigimi, bundan dolayi agir bir diyet yapmayacagimi aslinda belirtmistim. Profilimi evli olarak degistirmek hic aklima gelmemisti:) degistirdim hatirlatman icin tesekkur ederim

Peki o zaman hosgeldin diyelim.

kızlar listeyi ilk sayfaya ekledim. hadi hayırlı olsun. hep böyle zayıflamalı olsun. hata varsa bildirim, düzeltiyim.

vorones nerelerdesin

ebruliki seni özellikle tebrik ediyorum. ilk haftadan hedefini tutturmuşsun
sana yeni hedefler lazım.

E eftelyarex yaşını da paylaşır mısın, grubumuzun en fit üyesi

kaptanim yeos benim hesapta bi hata olmus.
Gecen hafta84,2 bu hafta 83,7 Giden 0,5 olacak

Toplamda giden de 4,5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…