kaptanimyeos benim hesapta bi hata olmus.
Gecen hafta84,2 bu hafta 83,7 Giden 0,5 olacak
Toplamda giden de 4,5
Yasim 27 canim, cok aktif bir konu olmus herkesin masallahi var, umarim ben de istikrarli devam edebilirim:)kızlar listeyi ilk sayfaya ekledim. hadi hayırlı olsun. hep böyle zayıflamalı olsun. hata varsa bildirim, düzeltiyim.
@vorones nerelerdesin
ebruliki seni özellikle tebrik ediyorum. ilk haftadan hedefini tutturmuşsun
sana yeni hedefler lazım.
E eftelyarex yaşını da paylaşır mısın, grubumuzun en fit üyesi
2300 le 2500 e kadar canım. Ben 1800 e çekmeye çalışıyorum. Çünkü normal bayanların zayıflama listelerini 1500 yapıyor diyetisyenler.Tabi kişiye göre değişir. Ben 1800 le başladım . Ama senin kilona göre farklı olabilirArkadaşlar ben kalorı hesabından fazla anlamıyorum size danışayım emzıren bır anne 2200 kalorı mı almalı peki biz hem emzırık hem zayıflayalım istıyoruz ya 2200 ü kaça kadar cekebılırızz
Canım benim hedefim pek bir komikti sizinkilerin yanında . ben aylık hedefimi yazmıştım aslında.ocak sonu oraya varırim derken çok hızlı oldu.Yeni hedefi 78 yapayım .kızlar listeyi ilk sayfaya ekledim. hadi hayırlı olsun. hep böyle zayıflamalı olsun. hata varsa bildirim, düzeltiyim.
@vorones nerelerdesin
ebruliki seni özellikle tebrik ediyorum. ilk haftadan hedefini tutturmuşsun
sana yeni hedefler lazım.
E eftelyarex yaşını da paylaşır mısın, grubumuzun en fit üyesi
Ben emzirirken diyetisyene gittiginde 1900 ile basladik listeye. Heme emzirip hem kilo vermek icin belki fikir olur ve listemde kajvalti dışında ekmek yoktu. Hep bulgur buğday agirlikliydi sut arttirmak icin . Belki fikir olabilir isteyene listemi verebikirim. Cunku ben su an hamileleik öncesi diyetisyenin versigi 1300 kal diyeti yapiyrmArkadaşlar ben kalorı hesabından fazla anlamıyorum size danışayım emzıren bır anne 2200 kalorı mı almalı peki biz hem emzırık hem zayıflayalım istıyoruz ya 2200 ü kaça kadar cekebılırızz
Ben isterim canım fikir olur.Ben diyete girince sütün gözü kapıdaymış gitmeye başladıBen emzirirken diyetisyene gittiginde 1900 ile basladik listeye. Heme emzirip hem kilo vermek icin belki fikir olur ve listemde kajvalti dışında ekmek yoktu. Hep bulgur buğday agirlikliydi sut arttirmak icin . Belki fikir olabilir isteyene listemi verebikirim. Cunku ben su an hamileleik öncesi diyetisyenin versigi 1300 kal diyeti yapiyrm
Kizlar bu aksam yemegi kacirdim valla bi tabak corba bi tabak taze fasulye ama boyke ekmek bana banakilo verdim diye salmisim kendimi
Kızlarrrr benim de 3 aylık bebeğim var. Ben de diyete başladım. Size katılayım ben de. Kaç gündür böyle topik arıyordum... Sabitmiş de konu nasıl görmemişim.
Benim kilom 72.4
Hedefim 57
İlk hedef 68 ocak sonunda.
Çok memnun olurum listeye paylaşırsan ben bıraz Nasıl ne kadar yıkım bılemedımBen emzirirken diyetisyene gittiginde 1900 ile basladik listeye. Heme emzirip hem kilo vermek icin belki fikir olur ve listemde kajvalti dışında ekmek yoktu. Hep bulgur buğday agirlikliydi sut arttirmak icin . Belki fikir olabilir isteyene listemi verebikirim. Cunku ben su an hamileleik öncesi diyetisyenin versigi 1300 kal diyeti yapiyrm
Yaşım 29 boyum 165... 3. çocuğum benim..Tabi tartıda düşüş görünce bir rahatlık olabiliyor. Olsun bu haftanın firesi olsun.
Hoşgeldin o Zaman Can'ım. Yaşını ve boyunu da yazar mısın
Menü
Sabah
1 tane haşlanmış yumurta
1 kk tulum peyniri
6 ,7 zeytin
Yeşillik
Yeşil çay
Ara
1 sade Türk Kahvesi
Ögle
4 ,5 kaşık tavuklu mantar
2 ,3 kaşık yoğurt
Akşam
Pizza orta boy pizznın yarısı
Büyük kızımın okul buluşması vardı. Kızım yarısını bende yarısı yedim.
Çok Üzgünüm
Simdi tarcınli sut içiyorum
Spor 6000 adam attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?