Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aslında bu sefer öyle sitresli değilim vereceğime inanıyorum 2 çoçukla bide emzirirsem sağlıklı besinlerle vereceğime inanıyorum aslında benim en büyük imtihanım hamur işi dayanamıyorum yoksa tatlı gazlı içecek filanla aram YÖK .. ismim emine 30 yaşındayım
63 kilo ile evlendim 68 kilo hamile kaldım 96 ile oğlumu doğurdum 3 yıl boyunca 73 kiloya indim
73 ile kızıma hamile kaldım su an 90 kiloyum boyum 170 durumum vahim ama ne yapayım öle çok yemek de yemiyorum ama çok kilo alıyorum hamileliklerim de . Subat 15 gibi Doğum martın sonuna kadar kendimitoplarım aranıza gelirim inş ama takip edeceğim sizleri .. tecrübeli ve bilgili bir kadınım biyoloji öğretmeniyim bitkilerle ilgili çok şey biliyorum

Canım hoşgeldin
Senin daha dikkatli olman gerekiyor. Buradaki bayanların çoğunluğunun bebeği 7,8 aylık.
Benim bildiğim bebeğin ilk 4 ayında ayda 1 kilodan fazla vermek iyi drğil

Benim bebegim de 2 aylik sayilir. Emziriyorsan sert yapma bence canim. Egzersizle forma girneye calis

Ben isterim canım fikir olur.Ben diyete girince sütün gözü kapıdaymış gitmeye başladı
Diyetisyen ısrarla verdiklerini yedigimde sutumun artacagini söyledi ama bnm hep azdi ztn. En uygun zamanda yazayim çünkü ustunde degisiklik yaptik bana fazla gelince ilk halini sana gondereyim
erik3588 ikiniz icin paylasicam

Canım hoşgeldin
Senin daha dikkatli olman gerekiyor. Buradaki bayanların çoğunluğunun bebeği 7,8 aylık.
Benim öle diyetle filan zayıflamam imkansız Can'ım inş emzirsem. Ayda 1 2 kilo versem yeterli zaten 1 sene de 20 kiloya yakın eder oda fazla bile kaliteli ve sağlıklı yaşamaya öğrenmek aslında hedefim

Kizlar benim gunumde guzeldi dunku yedimlerimin aynisi tekrar yazmicam sadece aksam 1 kase corba 1 dilim ekmek yiyebildim . Kiza yedirmekten yiyemedim. Aslinda iyi de oluyor hemen doyuyirum kiza yedirirken. Azoncede 2prmak kadar galeta yedim . Gece bitti. Haa birde kocis çerez yerken iceri kactim utu yaptim kizin dolabini duzelttim ve yemedim

Canım hoşgeldin

Benim bebegim de 2 aylik sayilir. Emziriyorsan sert yapma bence canim. Egzersizle forma girneye calis

Teşekkür ederim arkadaşlar. Ben Karatay yapmaya çalışıyorum ve uyduğum günler çok sütün oluyor aslında. Spor olarak da leslie yapıyorum. Ben aslında hamilelik kilolarımı vermiştim ama sonra sut olacak diye yedim. Sonra ilaç kullanmaya başladım derken 6 kilo aldım geriye. Yerleşmeden göndermek istiyorum bakalım sütümun azaldığını hissettiğim anda bırakırım. Şimdi küçük kaçamaklar oluyor aslında ama napalım ayda 3 kilo hedef zaten çok zorlamaya gerek yok

Yarın da kayınvalidemin günü var yine diyete uymak cok zor
Kızlar su şeker belgesi izledim. The sugar sanırım ismi çok etkileyici. Tavsiye ederim mutlaka izleyin.
Her anne izlemeli.cocuk b
Afiyet olsun. Sizin bebeğiniz kaç aylıktı. Yeşil çay içiliyor mu emzirirken...
Canım benim bebiş 6 aylık oldu.
Yeşil çay ben 4 aydan sinra içtim.
Özel bir tarifim var şöyle
1 tatlı kaşığı yeşil çay
1 yeşil Elmanın yarısı
1 kabuk tarçın
Yarım limonu bir caydanlık da demlerim içerim. Hem benin hemde bebiş in sindirimine yardımcı olur. Çocuk dr sordum oda kullanabilecegimi söyledi.cok şükür bebiş de ayına göre önde gidiyor

Hoşgeldin canım
Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin.
Bu topik , tobik ve sütlü öğretmenler topigi oldu. Sanırım bir 4 ,5 kiş olduk.

Son düzenleme:
Kızlar hafta sonu yatmayı bekliyorum.
Benim kızkar sanki işe gidecek
7 gibi kalkıyorlar. Yazık bana ya

Maşallah böyle devam
Menü çok güzel
Eşlere katılmak yok.

Merhaba kızlar ben 33 haftalık hamileyim Doğumdan sonra aranızdayım inş vermem gereken çok kilom var herkese kolay gelsin

Bekleriz
Maşallah böyle devam
Menü çok güzel
Eşlere katılmak yok.
katıldım maalesef ya... Patlamış mısır+yarım bardak meyve suyu içtim. O da bu haftanın ödülü olsun. Ama biraz kilo verdik diye koyvermek yok. Daha çok yolumuz var

Günaydın arkadaşlar.

Bekleriz

katıldım maalesef ya... Patlamış mısır+yarım bardak meyve suyu içtim. O da bu haftanın ödülü olsun. Ama biraz kilo verdik diye koyvermek yok. Daha çok yolumuz var

Patlamış mısır sut yapıyor ben yiyorum arada. Yağlı kağıttan kese yapıyorum çok az tuzla mikroda patlatıyorum. Yağsız oluyor

Teşekkür ederim canım. Ben de yaparım gelecek ay inşallah

Süpersin ah bu kocalar ya :)) benım kocam da göneklı ama hala benım kıloları konuşur sanırım gazlıyor :))

Kızlar Leslie yapanlar vıdeoları Türkçe bulamadım İngilizce mi sadece ?

Süpersin ah bu kocalar ya :)) benım kocam da göneklı ama hala benım kıloları konuşur sanırım gazlıyor :))

Benim eşim hem küçük gösteriyor hem aşırı zayıf... Acilen zayıflamazsam ablası hatta teyzesi gibi kalacağım yanında

Kızlar Leslie yapanlar vıdeoları Türkçe bulamadım İngilizce mi sadece ?

Evet ingilizce ama zaten hareketler anlaşılır Türkçeye gerek yok...

Benim eşim hem küçük gösteriyor hem aşırı zayıf... Acilen zayıflamazsam ablası hatta teyzesi gibi kalacağım yanında ...

Benim eşim de gayet formda, ben de seninle aynı fikirdetim

Selamlaarr bende geldim bende.. 3 aydr diyetteyim başta hızlı verdim fakat artık sıkıldım gibi bu aralar pek dikkat etmiyorum sizinle tekrar gaza gelmeliyim.. 25 yaşındayım 9 aylık yaramaz bi oğluşum var 65 le evlendim 3 sene sonra 70 le hamile kaldım 102 ile doğum yaptım hyatımda inanmazdım ama malesef 102 velhasıl öyle böyle 83 e kendiliğimden indim diyetteyim 3 aydr son 3 gün hariç tabi 77 kiloya geldim hedefim 68 e inmek 6 kilo verdim 9 kilo daha verdimmi benden iyisi yok.. 3 gündür abartarak yediğim için bu sabah sadece bir haslanmış yumurta yedim açık çay içtim öğlen filtre kahve içtim.. bugün sebze çorbası yapıcam oğluma bende içine tuz ve limon atarak bütün günü sadece çorba ve salatayla bitirmek istiyorum . YARIŞMACI ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLİYORUM :))))

Ay canım gelemedim yahu. Buralardayum. . Diyet yapamadıkca .sinirlerim bozuluyo ama gene de calsmalara devam .. aanayiz biz ana herseyi basarabilrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…