Canım hoşgeldinKızlarrrr benim de 3 aylık bebeğim var. Ben de diyete başladım. Size katılayım ben de. Kaç gündür böyle topik arıyordum... Sabitmiş de konu nasıl görmemişim.
Benim kilom 72.4
Hedefim 57
İlk hedef 68 ocak sonunda.
Benim bebegim de 2 aylik sayilir. Emziriyorsan sert yapma bence canim. Egzersizle forma girneye calisKızlarrrr benim de 3 aylık bebeğim var. Ben de diyete başladım. Size katılayım ben de. Kaç gündür böyle topik arıyordum... Sabitmiş de konu nasıl görmemişim.
Benim kilom 72.4
Hedefim 57
İlk hedef 68 ocak sonunda.
Diyetisyen ısrarla verdiklerini yedigimde sutumun artacagini söyledi ama bnm hep azdi ztn. En uygun zamanda yazayim çünkü ustunde degisiklik yaptik bana fazla gelince ilk halini sana gondereyimBen isterim canım fikir olur.Ben diyete girince sütün gözü kapıdaymış gitmeye başladı
Benim öle diyetle filan zayıflamam imkansız Can'ım inş emzirsem. Ayda 1 2 kilo versem yeterli zaten 1 sene de 20 kiloya yakın eder oda fazla bile kaliteli ve sağlıklı yaşamaya öğrenmek aslında hedefimCanım hoşgeldin
Senin daha dikkatli olman gerekiyor. Buradaki bayanların çoğunluğunun bebeği 7,8 aylık.
Benim bildiğim bebeğin ilk 4 ayında ayda 1 kilodan fazla vermek iyi drğil
Canım hoşgeldin
Senin daha dikkatli olman gerekiyor. Buradaki bayanların çoğunluğunun bebeği 7,8 aylık.
Benim bildiğim bebeğin ilk 4 ayında ayda 1 kilodan fazla vermek iyi drğil
Benim bebegim de 2 aylik sayilir. Emziriyorsan sert yapma bence canim. Egzersizle forma girneye calis
Canım benim bebiş 6 aylık oldu.Afiyet olsun. Sizin bebeğiniz kaç aylıktı. Yeşil çay içiliyor mu emzirirken...
Hoşgeldin canımAslında bu sefer öyle sitresli değilim vereceğime inanıyorum 2 çoçukla bide emzirirsem sağlıklı besinlerle vereceğime inanıyorum aslında benim en büyük imtihanım hamur işi dayanamıyorum yoksa tatlı gazlı içecek filanla aram YÖK .. ismim emine 30 yaşındayım
63 kilo ile evlendim 68 kilo hamile kaldım 96 ile oğlumu doğurdum 3 yıl boyunca 73 kiloya indim
73 ile kızıma hamile kaldım su an 90 kiloyum boyum 170 durumum vahim ama ne yapayım öle çok yemek de yemiyorum ama çok kilo alıyorum hamileliklerim de . Subat 15 gibi Doğum martın sonuna kadar kendimitoplarım aranıza gelirim inş ama takip edeceğim sizleri .. tecrübeli ve bilgili bir kadınım biyoloji öğretmeniyim bitkilerle ilgili çok şey biliyorum
Maşallah böyle devamKızlar bugün düzenli beslenendim pek. Dün akşam 4 gün sonra evimize geldik. Dolayısıyla düzen oturtamadım.
Sabah:1kk peynir, kaşar, 2tk bal, 1 haşlanmış yumurta +bebeğin yumurtasının beyazı, 6zeytin,açık çay,3dilim ekmek
Ara;Türk kahvesi sade
Ara; portakal
Öğle yok( bebeğin yemeğinden 1 kaşık)
Ara yok
Akşam; 3 köfte, 1pors yoğurtlu brokoli, 3-4dikim fırında patates 2 dilim ekmek, bol salata
Su; 2 lt
Henüz gece bitmedi. Yatmadan portakal yerim tahminimce. Umarım eşime kapılıp ıvır zıvır yemem
Merhaba kızlar ben 33 haftalık hamileyim Doğumdan sonra aranızdayım inş vermem gereken çok kilom var herkese kolay gelsin
katıldım maalesef ya... Patlamış mısır+yarım bardak meyve suyu içtim.Maşallah böyle devam
Menü çok güzel
Eşlere katılmak yok.
Bekleriz
katıldım maalesef ya... Patlamış mısır+yarım bardak meyve suyu içtim.O da bu haftanın ödülü olsun. Ama biraz kilo verdik diye koyvermek yok. Daha çok yolumuz var
Teşekkür ederim canım. Ben de yaparım gelecek ay inşallahYarın da kayınvalidemin günü var yine diyete uymak cok zor
Kızlar su şeker belgesi izledim. The sugar sanırım ismi çok etkileyici. Tavsiye ederim mutlaka izleyin.
Her anne izlemeli.cocuk b
Canım benim bebiş 6 aylık oldu.
Yeşil çay ben 4 aydan sinra içtim.
Özel bir tarifim var şöyle
1 tatlı kaşığı yeşil çay
1 yeşil Elmanın yarısı
1 kabuk tarçın
Yarım limonu bir caydanlık da demlerim içerim. Hem benin hemde bebiş in sindirimine yardımcı olur. Çocuk dr sordum oda kullanabilecegimi söyledi.cok şükür bebiş de ayına göre önde gidiyor
Süpersin ah bu kocalar ya :)) benım kocam da göneklı ama hala benım kıloları konuşur sanırım gazlıyor :))Kizlar benim gunumde guzeldi dunku yedimlerimin aynisi tekrar yazmicam sadece aksam 1 kase corba 1 dilim ekmek yiyebildim . Kiza yedirmekten yiyemedim. Aslinda iyi de oluyor hemen doyuyirum kiza yedirirken. Azoncede 2prmak kadar galeta yedim . Gece bitti. Haa birde kocis çerez yerken iceri kactim utu yaptim kizin dolabini duzelttim ve yemedim
Süpersin ah bu kocalar ya :)) benım kocam da göneklı ama hala benım kıloları konuşur sanırım gazlıyor :))
Kızlar Leslie yapanlar vıdeoları Türkçe bulamadım İngilizce mi sadece ?
Benim eşim hem küçük gösteriyor hem aşırı zayıf... Acilen zayıflamazsam ablası hatta teyzesi gibi kalacağım yanında...
Ay canım gelemedim yahu. Buralardayum. . Diyet yapamadıkca .sinirlerim bozuluyo ama gene de calsmalara devam .. aanayiz biz ana herseyi basarabilrzkızlar listeyi ilk sayfaya ekledim. hadi hayırlı olsun. hep böyle zayıflamalı olsun. hata varsa bildirim, düzeltiyim.
vorones nerelerdesin
ebruliki seni özellikle tebrik ediyorum. ilk haftadan hedefini tutturmuşsun
sana yeni hedefler lazım.
E eftelyarex yaşını da paylaşır mısın, grubumuzun en fit üyesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?