evet ya emeklemeye çaba bile yok benimkinde. döne döne hızla saniyede uzaklaşıyor.Selam kızlar
Ben geldim.
Benim kuzu evde dönüp duruyor.sürekli yuvarlanarak gidiyor.
Evet ya gelen oluyor .Yapınca ziyan olmasın diye ben yiyorum. Ben ziyan oluyorum.al benden de o kadar canım ya. doğumdan sonra bende 10 kilo birden vermiştim sonra hoop yarısından fazlasını geri aldım. misafirler başa bela. kendimi de tutamadım tabi. ama artık daha istikrarlıyım. tabi önceden aklımız başımıza gelse iyi olacaktı ama ne yapalım..
Benim büyük kızda emeklemeden yürüdüevet ya emeklemeye çaba bile yok benimkinde. döne döne hızla saniyede uzaklaşıyor.
canım bu menünün toplam kalorisi düşük gibi geldi bana. Zayıflamak ve hoş görünmek hepimizi mutlu edecek. Ama bu kadar zorlamaya gerük yok bebişini sütsüz bırakmaKızlar bu gün çok güzel gidiyorum
Menü m
Sabah
1 tane haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 tane ceviz
2 dilim çavdar ekmeği
Söğüş ve yeşillik yedim
Ara
1 yeşil Elma
ÖGLE
Saat 15 gibi
Prasa kavurması 7 ,8 kaşık
4 kaşik yoğurt
1 dilim ekmek
Akşam
Bebiş den kalan yarım muz yerim
Birde nar yiyeceğim.
Spor 50tane yarım mekkik
Canım dünün telafisi olsun.canım bu menünün toplam kalorisi düşük gibi geldi bana. Zayıflamak ve hoş görünmek hepimizi mutlu edecek. Ama bu kadar zorlamaya gerük yok bebişini sütsüz bırakma
yoğurt ya da çorba ekleyebilir bence canım
+100 nedir ki bir de yemek sonrası.inşallah gider. yoksa moralimin düşme ihtimali çok yüksek
evet yarın tartı var ama bu haftayı tam saymıyoruz az da olsa kızmazlar herhalde. zaten amacımız şubat sonuna kadar 4 kiloYrn tarti var mi bu hafta yeni basladik ya hani ne yapacagiz
lahmacun normal canım afiyet olsunBende menumu paylasayim
Sabah 1 yumurta beyazi 1 karvizit peynir 3 zeytin domates 1 dilim tam bugday ekmek
Ara 1 sut 1 elma
Ogle 1 kase corba 2 yk bakla yemeği 1 dil ekmek
Ara 1 dilim ekmek uzerine tahinpekmez
Iste benim kirilma noktam dunde boyle oldu aksam ustu bi kriz geliyor bgnde kizim sadece 12 13.30 arasi uyudu tum gun uyumadi onunda etkisi var.
Neyse aksam menemen yiyecektik kv lahmacun yaptirmis gondermis bende 1 tane lahmacun yedim ve bitti yeneicme olayi
Ama lahmacunu kacamak saymiyrm 1 taneydi zaten .ben saglikli bulurum karatayda oneriyor ya hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?