canım sen 3 aylıksın daha öyle kuvvetli diyet yapamazsın. 1800 kaloriden aşağı düşmesin günlük yediğin.Merhaba arkadaslar,ben de katilayim araniza. 3 ay oldu dogum yapali. Haftaya diyete baslayacagim insallah :)
Dogum oncesiyle birlikte nerdeyse 5 aydir ilk kez anneme geldim o yuzden su an burda diyet yapamam:) eve dönünce insallah.
Ilk sayfalardaki miktarlar cok az nasil doyuyorsunuz onlarla
kola içmedim tabiki seneler oldu ben kola içmeyeli, kova tavuk aldık ama bütün kovayı yemedim içinden 3-4 parça yedim fazlasını yiyemem zaten midem rahatsız diyet yapmasam bile her zaman her şeyi yiyemiyorumTaneyle de değil, kovayla!! Kaç kalori imiş bakim bu kaçamak! Yağda kızartma onlar bir de. Yalnız gitmez kola yanında bir de. Bir daha yeme!
Cnm benm kahvaltı yapıp yattığım bile oluyo ben bi ara diyetisyenle zayıflamıştım o doktor aşılamıştı bana bunu kilo vermek istiyosan 8 olmadan kahvaltını yapmış ol die bende saat kurup kalkıyorumBen bu hafta hep Yürüdüm yediklerime dikkat ettim daha doğrusu ekmek az tüketmeye çalıştım 3.5 kitre su içiyorum zaten her gün ama kahvaltım 12 buluyor kızım durmuyor oğlum var onu kreşe gönderene kadar yiyemiyorum . Erken kalkmam lazım ama gece uyumuyorum tam sabaha karşı uyuyor bende uyuyorum. Ama uyku daha gerekli sanırUm bir süre böyle devam eder vermezsem erken kalkarım artık .
Ben cezamı bitirdim cnm gruba o kadar katulan oldu ama ne kadar sessiz buralarKızlar eşim ekiptik bisiklete bindi benim hiç ama hiç niyetin yoktu ama adam beş kere sen de yapcakmısın diye sorunca, bişey ima eder gibi... yapıyım bari dedim. 10 dk eliptik, sarmayınca dans editim dedim yabancı popla başladım, zumba ile devam ettim, oryantalde buldum kendimi sonra halay ve horonla kapanışı yaptım. Toplamda yarım saati rahat geçmiştir. Cezamdan düşmüş oldu böylece kaldı 2*30 dk
Olabilr arada öle benm oğlunda 4 aylıkken 300 gram almıştı bi hafta sonra diş çıkardı kilo o yğzden alamamışHerkese merhaba. Bir haftadır ugrayamadım buralara. Cenazemiz vardı apar topar şehir dışına çıkmak zorunda kaldık. Dün de kızın 6 aylik kontrolü vardı. Kan değerleri her şeyi normal ama boyu kilosu geçen aya göre pek bir gelişim göstermemiş. 150 gr almış sadece. 7150 gr olmuş. 3 ana 3 ara öğüne başla dedi doktor. Bu aralar hem üzüntü hem de bebekle uğraşmaktan diyeti bir süre düşünemem heralde. Zaten 1 kilo vermişim bu koşturmacada...
Başınız sağolsun canım önemli olan bebeğin ve gelişimi kilo her zaman verilir inşallahHerkese merhaba. Bir haftadır ugrayamadım buralara. Cenazemiz vardı apar topar şehir dışına çıkmak zorunda kaldık. Dün de kızın 6 aylik kontrolü vardı. Kan değerleri her şeyi normal ama boyu kilosu geçen aya göre pek bir gelişim göstermemiş. 150 gr almış sadece. 7150 gr olmuş. 3 ana 3 ara öğüne başla dedi doktor. Bu aralar hem üzüntü hem de bebekle uğraşmaktan diyeti bir süre düşünemem heralde. Zaten 1 kilo vermişim bu koşturmacada...
Merhaba arkadaslar,ben de katilayim araniza. 3 ay oldu dogum yapali. Haftaya diyete baslayacagim insallah :)
Dogum oncesiyle birlikte nerdeyse 5 aydir ilk kez anneme geldim o yuzden su an burda diyet yapamam:) eve dönünce insallah.
Ilk sayfalardaki miktarlar cok az nasil doyuyorsunuz onlarla
Cumartesi ankaraya gidiyorum 10 günlüğüne inşallah orda zayıflamaya dewam ederim
Herkese merhaba. Bir haftadır ugrayamadım buralara. Cenazemiz vardı apar topar şehir dışına çıkmak zorunda kaldık. Dün de kızın 6 aylik kontrolü vardı. Kan değerleri her şeyi normal ama boyu kilosu geçen aya göre pek bir gelişim göstermemiş. 150 gr almış sadece. 7150 gr olmuş. 3 ana 3 ara öğüne başla dedi doktor. Bu aralar hem üzüntü hem de bebekle uğraşmaktan diyeti bir süre düşünemem heralde. Zaten 1 kilo vermişim bu koşturmacada...
Zaten o yüzden öne aldım gidişimi cnm inşallah güzel haberler alırım da 10 günde dönerimhoşgeldin canım, bebeğin küçük henüz yediklerine biraz dikkat edip gereksiz şeyler yemesen suyu bol içsen yeter sana. çok kısmana gerek yok zaten. dahil olmak istediğinde ilk sayfada yazanları bildirirsen seni de listeye ekleriz. annendesin, nasılsa diyete başlıycam diye yediklerini abartma yine de
inşallah canım, kilonu yine de bildirmeye çalış. bebeğini de dr a götürürsün orda için rahat olur
başınız sağolsun canım.
6 aylıkken kilosunu ikiye katlamış olması bekleniyor, öyle olduysa sıkıntı yoktur, kan değerleri de iyiymiş maşallah. artık ek gıdaya başlaman lazım zaten. biz 4. aydan sonra başlamıştık
Biliyosunuz ben az yiyorum zaten ama midem acayip küçüldü kendimi zorluyorum ara öğünler için resmenevet hanımlar, cumaya son 3 kaldı. dikkat ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?