Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar uğrayamadım kaç gündür. Kaçtım sanmayın:) işe geri döndüm ve acayip bir temponun içindeyim. Akşamlarıda çocuklarla ilgilenmekten hiç fırsat bulamadım yazmaya bu tempoyla nasıl spor yapıcam bilmiyorum Bir deeee en kötüsü tatlı krizine girmeye başladım tırmalıyorum resmen ve dayanamayıp yiyiyorum. Sizin hiç olmuyo mu böyle krizleriniz yaa

regl olcaksan normaldir canım. fix çözümümüz tarçınlı su:)

Günaydınlar bende Leslie ye başladım dün 4 mil yaptım sonra yeos gibi dansla başladım zumba sonra oryantal baktım 1,5 saat terlemişim yediklerimede dikkat ettim sadece 1 küçük minicik bi browni yedim
Leslie nin 5 millik videosunu ben bulamadım nerden yaptın sen canm

Teşekkürler... hemen hemen katladı gibi 100 gr bi fark var. Ben de biraz direndim ek gida için. 6 ay anne sütü alsın diye. Artık başladık bakalım toparlariz inşallah.

Cumaya kadar ben de kendimi toparlarim ve kilomu bildiririm umarım

merhaba, ben de kendi günlüğümü açmaya gelmiştim uzun bir aradan sonra ama tam da bana uygun bir başlık olmuş burası, beni de aranıza alır mısınız?
uzun bir aradan sonra dedim çünkü foruma en son 2014 sonlarında takılmışım, zaten sürekli diyet spor başlıklarında dolaşırdım hep, başlayıp da bitiremediğim bir sürü diyet deneyimim oldu, kaç defa spor salonlarına yazıldım unuttum artık. derken başka bir şehre taşınma sürecimizde o yaz boyunca evin yanındaki parkta koşarak yaklaşık 10 kilo verdim. boyum 162 kilom da 61 di, mutlu mesut yaşıyordum, uzun zaman sonra bel kıvrımımı görmüştüm, derken hamile kaldım çok isteyerek.
7. ayıma kadar fazla kilo almadım, çok tatlı duruyordu karnım, son 2 ayda bir anda karnım çok büyüdü, doğuma 26 kiloyla gittim, normal doğum sonrası tartıldığımda 80.6 ydım. ilk hafta 4 kilo verdim, zannettim hep öyle gidecek, o ara sütüm gelmedi çok ağladım bebeğim uyumuyordu ben ağzıma bir şeyler atmayı unutuyordum, derken tabi süt olsun diye yemeye başladım, nitekim oldu da ama ne oldu? ben verdiğim 4 kiloyu aldım üstüne 1 kilo daha aldım. şu an 81.5 im
düz bir karnı çok özledim , göbeğim önümde bir yığıntı gibi duruyor. fazla yemiyorum aslında, iyi de emziriyorum ama gramla gidiyor kilolar. tatlı bir şey yiyince anında fırlıyor, az su içersem fırlıyor, sporsuz da veremiyorum. en kötüsü mahalle baskısı, 4 ay oldu tamam ama ben de toparlanmaya çalışıyorum zaten halimden memnun değilim bir de şakaya aruz kalmak hiç hoş olmuyor, eşim çok anlayışlı ama inanın onun yanında üstümü değiştirmeye utanıyorum artık.
bu grupta sanırım cumaları tartılıp bildiriyorsunuz değil mi? ben de düzgün bir beslenme planı ve sporla başlamayı düşünüyorum, evde yarı sağlam bir koşu bandımız var, bir de slim in 6 videosu yapmayı düşünüyorum tabi her şeyi bebeğimin düzenine göre ayarlayacağım, şu an çalışmıyorum ama bebeğim gündüz çok az uyuyor, onu pusete koyup yapıyorum bazen sporumu. umarım yaza kadar biraz ilerleme kaydederim
boy: 162
kilo: 81.5
1.hedef: 72
2.hedef: 62

hoşgeldin canım. aramıza katıldın bile. bundan sonra dikkat ediyosun güzel besleniyorsun. yok öyle tatlı falan yemek. fırsat bulursan hergün menü paylaşımı yapmanı öneririm. çok işe yarıyor. inş hedeflediğin kilona ulaşırsın. burada az çok veriyoruz. ilk bebeğin mi, kaç aylık bebişin?

teşekkür ederim, evet ilk bebeğim , 4 aylık bebeğim, kilosu iyi gidiyor sadece anne sütü alıyor şimdilik, suyu fazla içersem bir de et yersem sütüm oluyor zaten, işte benim biraz şeker bağımlılığım var, o mahvediyor beni. 1 ay boyunca işlenmiş şekerli hiçbir şey yemeyeceğim, buraya her gün sonunda yaptıklarımı yazarım asıl cuma tartılıp yazarım ama ben yarından başlayacağım yoksa nasıl olsa cuma başlıuorum diye ne bulursam yerim şimdi yolum uzun kilom çok, haydi bakalım bir kez yaptım yine yaparım inşallah

aynı durumdayım canım. sürekli zorluyorum kendimi. ama arada ipin ucu kaçıyor. Bugün gitti mesela bu hafta vermeyi bırak almasam bari

hayırlı olsun bebeğin, sağlıkla büyüsün inş. şeker için suyunuza çubuk tarçın atın diyolar. ben de yaptım bir ara işe yarıyor. hatta aklıma gelmişken atıyım şişeme, attım bile:)
ne kadar çabuk başlarsan o kadar iyi. bir hevesle başlayıp bırakmak yok. devamlılık önemli olan. burda ilk mezunumuzu verdik bile. bu sefer diyetini hedef kilona ulaşana kadar devam ettirceksin. kendimi eskisi gibi fit hayal ediyorummm... oturunca sarkmayan bir göbek, ince kollar, ince bir bel

aynı durumdayım canım. sürekli zorluyorum kendimi. ama arada ipin ucu kaçıyor. Bugün gitti mesela bu hafta vermeyi bırak almasam bari
daha gün bitmedi, akşam hafif beslen, sonrasında 2 günün daha var. ümitsiz olma az da olsa verirsin inş

Hoşgeldin hikayelerimiz çook benziyor bende hep kiloluydum bi ara çok güzel zayıfladım 50 lere düştüm kilo al die baskı yapanlar bile oldu tam bi ay oldu 6 kilo verdim 4 aylıktı oğlum ve 82 kiloydum ama ben hamileyken sadece 9 kilo alnıştım önceden aldığımı vermeye çalışıyorum

daha gün bitmedi, akşam hafif beslen, sonrasında 2 günün daha var. ümitsiz olma az da olsa verirsin inş
İnşallah canım . Benim migrenim var bu aralar okul ve ev temposu beni çok yoruyor. Sonuç ağrılıyan başımla ne bulursam yiyen ben

İnşallah canım . Benim migrenim var bu aralar okul ve ev temposu beni çok yoruyor. Sonuç ağrılıyan başımla ne bulursam yiyen ben
Hava değişimi de çok etkiler canm kuu yamiş bulundur ewde en azından faydalı şeyler yemiş olursun şuan benmde canm abur cubır tarzı şeyler istiyo ama tutucam kendimi

Kozlar şuan bulunduğum yerde tatlılar var, biri beni durdursun

Yeme yeos yedikten sonra yaşayacağın pişmanlığı düşün bende evime döndüm ama temizlik iki çocuk yemek derken rahatsızlandım idrar Yolu enfeksiyonu oldum malesef bu hafta pek umudum yok o yüzden inşallah geçer biran önce

Ayyy evet aynı durumdayım. Verdiklerimi almasam bari dün akşam en son eşime' amaaan emziriyorum tatlı canım çekiyo napayım, hem sütüme tatlı geçer bebişte sever' dedim:) bahanelere bakar mısın:))) adamcağız saf saf baktı sen iyi misin dedi:))))

Ayyy evet aynı durumdayım. Verdiklerimi almasam bari dün akşam en son eşime' amaaan emziriyorum tatlı canım çekiyo napayım, hem sütüme tatlı geçer bebişte sever' dedim:) bahanelere bakar mısın:))) adamcağız saf saf baktı sen iyi misin dedi:))))

Bende kendime çok sinirliyim hamurişinin dibine vurdum hakettim bu sopaları bugün 5 mil yapıcam şakın yeme yeos sonra benim gibi pişman olursun
Bu arada kadın Doğuma gittim polikistik kistler fena kilo vermen lazım dedi bide söktürücü verdi soran arkadaş kimdi hatırlamıyorum ama doktor kontrolünde alınması gerekiyomuş şu meşhur söktürücü tar...sal inşallah regl olunca - görürüm

Geçmiş olsun canım bende de varmış maalesef fitil verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…