Su yorgunluğumu bile alıyo ben de öyle özel bi diyet yemeği yapmıyorum ama su çok içtiğim için azalma hissediyorum iştahımdaCanım sen söyleyince farkettim ben şu saat oldu daha hiç su içmedim bende tek anne sütü veriyorum bu ay umarım kilo almıştır bebis benim yemeklerim çok düzenli değil 3 buçuk yaşında kızım var kendime hiç yemek yapamiyorum esimde diyet yemiyor ustune benim dikkat etmem bile onu sinir ediyor ahhhhh necok dertlenmisim
Bunları hiç sorun etme kendine benim 4 çocuğum var 16, 10, 2.5 yaş ve miniğim 7 aylık, eşim diyet nedir bilmez ve bu konuda benimle çok dalga geçiyor, evdekilere ayrı kendime ayrı menü hazırlıyorum ama olsun eski kıyafetlerimin en azından bir kısmına girebilince değdiğini görüyorum, başaracağız!!Canım sen söyleyince farkettim ben şu saat oldu daha hiç su içmedim bende tek anne sütü veriyorum bu ay umarım kilo almıştır bebis benim yemeklerim çok düzenli değil 3 buçuk yaşında kızım var kendime hiç yemek yapamiyorum esimde diyet yemiyor ustune benim dikkat etmem bile onu sinir ediyor ahhhhh necok dertlenmisim
Bunları hiç sorun etme kendine benim 4 çocuğum var 16, 10, 2.5 yaş ve miniğim 7 aylık, eşim diyet nedir bilmez ve bu konuda benimle çok dalga geçiyor, evdekilere ayrı kendime ayrı menü hazırlıyorum ama olsun eski kıyafetlerimin en azından bir kısmına girebilince değdiğini görüyorum, başaracağız!!
Aynen katılıyorumBen de diyete başkadığımda oğlum sadece anne sütü alıyordu ve çevremde yapma bebek aç kalır diyen çok oldu ama hiç de öyle olmuyor yediklerimizin çoğu bize yağ oluyor, az ve öz yemek hem sütü azaltmıyor hemde kilo verdiriyor, sabah kalkar kalkmaz önce yarım limonlulimonlu ılık bir su içiyorom ardından 2 bardakta sade ılık su içiyorum yani bol su, en az yarım saat sonra kahvaltı
Teşekkür ederim canım, evet zor ama olsun 2 ayda 10 kilo verdimBen sustumhakikaten benden daha zor elbette maşallah ya
akşama paylaşıcam ama dün akşam son halini paylaşmıştım eski sayfalarda ablamListeyi nasıl görüyorsunuz
Selam,ben de dun bilgilerimi yazmistim beni de ekler misinizz.. bu arada bence acimasizca degil 1hafta da fazladan beklemissinizz.. :)grupta olmayanları bu akşam tekrar kontrol edicem kızlar sizler takip etmeye devam edin listeye eklerim ben haftaya cumaya kadar paylaşımlardan faydalanın spor ve su konusunda bilgilere kulak verin gidecek bu kilolar inşallah işlerim olduğu için fazla giremiyorum öğleden sonra eve geçince listeyi düzenliycem
bizim eski kadrodan 3 haftadır bildirim yapmayanları çıkarıcam kızlar ne diyorsunuz acımasızca değil dimi
kontrol edip eklerim canımpentagram42 benid e ekler misin bu hafta listeye yoksa haftaya söyleyeyim
boy:153
kilo:64
güncel:62
hedef:50
seni ekledim canım geçmiş sayfalarda var dur ben o listeyi tekrar bi atayımSelam,ben de dun bilgilerimi yazmistim beni de ekler misinizz.. bu arada bence acimasizca degil 1hafta da fazladan beklemissinizz.. :)
listemiz bu kızlar farkları haftaya giricem sizinsanki küçük görünüyo tekrar gönderiyoum deneyip
Iyiyizz canımmm. Sağol. Sen siz nasilsinnz. Oy sorma ne uğraştım ömercik için. Bu yavru bekleniodu lakin sansa oldu. Ay ben hemen hamis olabiliomusm bunu öğrettiAaaaaa Voronesssss hamilesin heeeee.Vay beeee kuzum.Ilk topik hamile kalma çabalarımız:)))sağlıkla al kucağına inşallah.ömer ediz ne yapıyor,
117 den 59 aabildiri geldi biri beni cagirdi ama ben hedefe ulastim kizlar emzirmeyide biraktim sukur iki bucuk sene hem emzirdim hep diyet ve spor yapara 117kilodan 59a inmis bulunmaktayim hayalim 70 di ama fazlasi oldu :) darisi sizlerin basina ins.
Maşallah süpersiniz doğrusubildiri geldi biri beni cagirdi ama ben hedefe ulastim kizlar emzirmeyide biraktim sukur iki bucuk sene hem emzirdim hep diyet ve spor yapara 117kilodan 59a inmis bulunmaktayim hayalim 70 di ama fazlasi oldu :) darisi sizlerin basina ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?