Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Su yorgunluğumu bile alıyo ben de öyle özel bi diyet yemeği yapmıyorum ama su çok içtiğim için azalma hissediyorum iştahımda

Bunları hiç sorun etme kendine benim 4 çocuğum var 16, 10, 2.5 yaş ve miniğim 7 aylık, eşim diyet nedir bilmez ve bu konuda benimle çok dalga geçiyor, evdekilere ayrı kendime ayrı menü hazırlıyorum ama olsun eski kıyafetlerimin en azından bir kısmına girebilince değdiğini görüyorum, başaracağız!!

Ben sustum hakikaten benden daha zor elbette maşallah ya

Aynen katılıyorum

günaydınlar yeni gelebildim işlerden öncelikle kilo bildirimim yapayım
geçen hafta 89,8
bu hafta 89,5
fark 300 gr
yüzde 0,334
ödemim var haftaya daha çok gidecek inşallah regl olunca
kilo veren herkesi tebrik ederim yeni katılan arkadaşlar güncel kilolarınız girildi zaten haftaya farklar girecek bu hafta 1 günlük farkları yazarsam çok karışır grubumuza başarılar diliyorum

grupta olmayanları bu akşam tekrar kontrol edicem kızlar sizler takip etmeye devam edin listeye eklerim ben haftaya cumaya kadar paylaşımlardan faydalanın spor ve su konusunda bilgilere kulak verin gidecek bu kilolar inşallah işlerim olduğu için fazla giremiyorum öğleden sonra eve geçince listeyi düzenliycem
bizim eski kadrodan 3 haftadır bildirim yapmayanları çıkarıcam kızlar ne diyorsunuz acımasızca değil dimi

ArKadaslar , jillian falan deneyen var mi... bana zorlar gibi geldi.. Leslie dyenler olmus o da cok rutin ve basit sanki. Gerci videolarin hepsini izlemedim..
Soyle dikisleri acitmayanindan hareket onerebilcek var mi..napsak.. onumde gobek yapyagli bingil bingil. Uf bi de catlak ve yarik dolu moralim bozuluyo..kilo vermekten cok gobek kafama takildi benim...

Selam,ben de dun bilgilerimi yazmistim beni de ekler misinizz.. bu arada bence acimasizca degil 1hafta da fazladan beklemissinizz.. :)

Dün abarttim biraz herkes üstüme geldi buğu. Yemicem dedim yine herkes üstüme geldi ya ben ne yapayım ( sanki ramazanda oruç tutmicam gibi
Sabah 331 kalori aldım bide saat 5 tek yesem o arada AVM de dolansam olma mı ??

Ben tek başıma diyet yaptım bu zamana kadar, burda çok eğlenceli ve bol motiveli olacak; yaş: 37 boy: 1.63 güncel kilo:65.6
ilk hedef:60
hedef:55

Aaaaaa Voronesssss hamilesin heeeee.Vay beeee kuzum.Ilk topik hamile kalma çabalarımız:)))sağlıkla al kucağına inşallah.ömer ediz ne yapıyor,
Iyiyizz canımmm. Sağol. Sen siz nasilsinnz. Oy sorma ne uğraştım ömercik için. Bu yavru bekleniodu lakin sansa oldu. Ay ben hemen hamis olabiliomusm bunu öğretti

bildiri geldi biri beni cagirdi ama ben hedefe ulastim kizlar emzirmeyide biraktim sukur iki bucuk sene hem emzirdim hep diyet ve spor yapara 117kilodan 59a inmis bulunmaktayim hayalim 70 di ama fazlasi oldu :) darisi sizlerin basina ins.
117 den 59 aa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…