- 25 Ağustos 2015
- 1.088
- 1.806
- 133
çok teşekkür ederim canımemzirenlere yesil cay onerilmiyor canim..
Maşallah süpersiniz doğrusu
çok teşekkür ederim canım
ben dogumdan sonra 117ydim eve gelir gelmez tartildim ve o gun diyete girdim cok sukur bebegime sutum bol oldu iki bucuk sene hem emzirdim hem kilo verdim dikkat etmen gereken seylerden biri yuruyus canim mutlaka yapmalisin hergun ve gunde uc ogun duzenli saglikli beslenmelisinki hem sutun bebegine yarasin hem sen kilo ver
Kesinlikle hayır tam aksine süt yapar ama, içeriğine ve miktarına dikkat edin size ve bebeğinize dokunmasınşuan zencefilli limonlu sallama çay içiyorum ama zencefil çok acı geldi 2 şeker attım normalde bitki çayına şeker atmam ama . peki yeşil çay sütü azaltır mı
maşallah canım aynen devamGünaydın hanımlar grup maşallah coşmuşbende tartıldım
Geçen hafta 73.5
Bu hafta 71.9
Fark 1.600
Salı yine diyetisyene gidecem annem sağolsun 3 gündür diyetime hiç engel olmadı
canım 15 zeytin fazla düğil mi? Birde haşlanmış yumurta tavsiye ederim. Kalorisi düşük proteini yüksek süt yapar yani ayrıca seni tok tutarSabah
4 yemek kaşığı lor peyniri
2 tatlı kaşığı bal
Marul+ maydanoz
15 zeytin(
1 dilim tb ekmeği.
Buraya yazarken farkettim henüz hiç su icmemisim
Tebrikler gerçekten ben 12 kilo aldım hamilelikte 2 ay oldu doğumla giden hariç gram veremedim sizin gibi başarı öykülerine gıptayla bakıyorum doğrusu..ama uc senemi aldi valla cok zooor bi donemdi ama bikmadik yilmadik pes etmedik kadinlar cok guclu cok azimli bi varlikmis bunu bidaha bidaha anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?