Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şuan zencefilli limonlu sallama çay içiyorum ama zencefil çok acı geldi 2 şeker attım normalde bitki çayına şeker atmam ama . peki yeşil çay sütü azaltır mı

çok teşekkür ederim canım

ben dogumdan sonra 117ydim eve gelir gelmez tartildim ve o gun diyete girdim cok sukur bebegime sutum bol oldu iki bucuk sene hem emzirdim hem kilo verdim dikkat etmen gereken seylerden biri yuruyus canim mutlaka yapmalisin hergun ve gunde uc ogun duzenli saglikli beslenmelisinki hem sutun bebegine yarasin hem sen kilo ver

Merhaba hayirli cumalar
Bildirimden dolayi bir selam vermek istedim.

Emzirmeyi birakali 4-5 ay oluyor yani bu baslik yeni acilmisken.

Eger kilolu hamilelik yasadiysaniz emzirme donemi cok zor cunku hamileyken alinadan daha fazla kilo aliniyor.
Ama normal sayilcak kilolarda hamile kalip yine cok kilo aldiysaniz bile emzirmede o fazlaligi vermek daha kolay oluyor.

Ben pespese iki emzirme doneminde 1 kilo bile verdigimi hatirlamiyorum.

Allah kolaylik versin emziren emzirmeyen kilo vermek isteyen herkese

Masallah 41 bin kere yapamadigimizi yapmissiniz basarmissiniz

şuan zencefilli limonlu sallama çay içiyorum ama zencefil çok acı geldi 2 şeker attım normalde bitki çayına şeker atmam ama . peki yeşil çay sütü azaltır mı
Kesinlikle hayır tam aksine süt yapar ama, içeriğine ve miktarına dikkat edin size ve bebeğinize dokunmasın

Sabah
4 yemek kaşığı lor peyniri
2 tatlı kaşığı bal
Marul+ maydanoz
15 zeytin(
1 dilim tb ekmeği.
Buraya yazarken farkettim henüz hiç su icmemisim
canım 15 zeytin fazla düğil mi? Birde haşlanmış yumurta tavsiye ederim. Kalorisi düşük proteini yüksek süt yapar yani ayrıca seni tok tutar

Valla ne çok yazi olmus okuyamadim hepsini .kizi simdi uyuttum bi suru is var beni bekleyen.
Gecen 78.9
Bugun 77.1 (aslında dun 76.9dum ama bunada sukur)
Fark 1.8
Regl ile birlikte butun odemler gitti sanirim. Saliya kadar devam . Sali 1 ayim doluyor bakalim toplamda kac gitmis olacak?

Ben 3 doğum yaptım ilk ikisinde 20 kg aldım ama hepsini vermistim. Son gebeligimde 48 kg ile hamile kalıp 74 e çıktım eminim 75 76 yi bulmuşumdur. Bu sabah 56.8 çıktım ve omrumun en uzun kilolu olduğum donemi ama gidecek bu kilolar yaza bomba gibi girecegiz

Kızım 10a kadar uyuduğundan fırsat bu fırsat dedim ben de uyudum.Kahvaltı yalan oldu ama ben de kendime tereyağlı bulgur pilavı yaptım yanına da semizotlu domatesli salata öğle yemeği yerine yiyorum.

ama uc senemi aldi valla cok zooor bi donemdi ama bikmadik yilmadik pes etmedik kadinlar cok guclu cok azimli bi varlikmis bunu bidaha bidaha anladim
Tebrikler gerçekten ben 12 kilo aldım hamilelikte 2 ay oldu doğumla giden hariç gram veremedim sizin gibi başarı öykülerine gıptayla bakıyorum doğrusu..

Kahvaltı: aç karnına bir kayısı 10 zeytin yarım dilim beyaz peynir yarım dilim kaşar peyniri
Bir dilim helva iki ekmek dilimi tereyağ ve bal toplamda 3 ekmek dilimi birde maydanoz salatatalık ve domates 3 bardak ya cay şimdi rezene içiyorum

Dün abarttim.diye bugün öğlen 2 kase yoğurt yedim elma ve 2 kaşık makarnayla birlikte 520 kalori oldu yaaa '

Kahvaltidan once 1 lt su icmisim
Kahvaltim da rutin kepek ekmegi beyaz peynirle tost haslanmis yumurta beyazi 10 zeytin salatalik.Aksama kuru fasulye pilav yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…