- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 34
Bozmaya mi calistin bilmiyorum da ben normal cevap vereyim.diyetisyenimin de uygun gördüğü kilo o.kemik yapımla alakali en uygun kilo o çıkıyor1.61 de 68i güzel taşıyorsun he canım?kilo boydan az olmalı ya ondan dedim:)
Normalde daha az olmasi gerektigini ben de biliyorumBozmaya mi calistin bilmiyorum da ben normal cevap vereyim.diyetisyenimin de uygun gördüğü kilo o.kemik yapımla alakali en uygun kilo o çıkıyor
Haşlanmış yumurta vardı yazmayı unutmusum her sabah mutlaka 1 haşlanmış yumurta yiyorum su içmek ve hareket konusunda eksiğim zeytin azalmış halı canım yarın 10 a dusurcem inşallah bu uyarılar çok faydalı oluyor teşekkürlercanım 15 zeytin fazla düğil mi? Birde haşlanmış yumurta tavsiye ederim. Kalorisi düşük protgaeini yüksek süt yapar yani ayrıca seni tok tutar
Ben fit365 kullanıyorumKalori hesaplamak için FatSecret diye program buldum sizin kullandığınız var mı
Kalori hesaplamak için FatSecret diye program buldum sizin kullandığınız var mı
arkadaşlar bun programlar uygulamamı yoksa bilgisayrdan mı giriliyorBen fit365 kullanıyorumarada bildirimle su içmemi bile hatırlatıyor.
Uygulama. Appstoredan indirmiştim ben, androidde var mı bilmiyorum ama ben çok memnunum. Hedef ve gün sayısı yazınca ayrı ayrı her öğünde almam gereken kalori miktarını da veriyorarkadaşlar bun programlar uygulamamı yoksa bilgisayrdan mı giriliyor
Uygulama canım Googleplay dede vararkadaşlar bun programlar uygulamamı yoksa bilgisayrdan mı giriliyor
Diyetisyene gitmeyi ben de çok istiyorum. Hemşireyim ama yine de yarım yamalak beslendiğimi düşünüyorum. Almam gereken kalori, yağ oranım, verdigimi kastan mı veriyorum ogrenmeliyim.Bozmaya mi calistin bilmiyorum da ben normal cevap vereyim.diyetisyenimin de uygun gördüğü kilo o.kemik yapımla alakali en uygun kilo o çıkıyor
Olsun canim sonu guzel olmus ne kadar guzel.3 guzel evlat ve yari yariya incelmehamileliklerde rekor bende sanirsam :) ilkinde 65le hamile kaldim doguma 95le gittim ikincide 87le hamile kaldim 105le doguma girdim ucuncude 88le hamile kaldim 117le eve geldim :) masallah bana
Ben kullanıyorum.Kalori hesaplamak için FatSecret diye program buldum sizin kullandığınız var mı
Diyetisyene gitmeyi ben de çok istiyorum. Hemşireyim ama yine de yarım yamalak beslendiğimi düşünüyorum. Almam gereken kalori, yağ oranım, verdigimi kastan mı veriyorum ogrenmeliyim.[/QUOTE benim icin iyi oldu diyetisyen.hem emziren anne oldugum icin 1800kalorilik diyet verdi.sonra insulin direncim varmis mesela 3 hafta onu kirmak icin bi diyet verdi pazartesi bitiyor sonra eklemeler yaoagiz ufak ufak. Yagdan mi vermisim vs. Oğreniyorum
Ozele canim.her sehirdeki farkli olabilir bilmiyorum ama devlettekine hamileyken gittim bilgisayardan çıkarıp verdi gönderdi bu kadar.ee onu ben de bulmustum zaten internetten.o yuzden simdi tekrar gitmedim.benim vermem kilom cok yolum uzun o yuzden ozele gidiyorum simdilikÖzel diyetisyene mı gidiyorsun? Devletteki de böyle ilgileniyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?