Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pentagram42 güncel liste nerden görünüyo acaba? Bnde dün bilgilerimi paylaştım ama sizi etiketlemedim. Bildirim yaparken etiket şartmı ki? Şimdi yine yazayım dedim.
23 nisabda dogum yaptım 12 günlük bebegim.
3 gün önce 85.5 dim. Bu sabah 84.7
Yaş 26
Boy 165
Kg güncel 84.7

canım 15 zeytin fazla düğil mi? Birde haşlanmış yumurta tavsiye ederim. Kalorisi düşük protgaeini yüksek süt yapar yani ayrıca seni tok tutar
Haşlanmış yumurta vardı yazmayı unutmusum her sabah mutlaka 1 haşlanmış yumurta yiyorum su içmek ve hareket konusunda eksiğim zeytin azalmış halı canım yarın 10 a dusurcem inşallah bu uyarılar çok faydalı oluyor teşekkürler

Kalori hesaplamak için FatSecret diye program buldum sizin kullandığınız var mı

16 kilo alip dogum sonrasi odem de gidince hepi topu 6 kilom gitmisti... neredeyse 3 ay olacak, cevremdeki herkes bol yemem konusunda israrci... en basta da esim! Gece yattigimda dahi bugun hurma kuru incir badem yedin mi diye basima dikilir hepsiniz zorla yedirir ustune de sutu icirirdi sutum bol ve besleyici olsn diye. dogumdan kalan 2 kilom var, bol hareket ve su sayesinde tabi..., gerisi bekarlik kiloma ulasmak icin olacak ins..
Istaha soz gecirsen cevreye soz geciremiyorsn... misafiri ikramligi derken oh babam oh... bir de cok severim yurumeyi ama tek basima cnm istemiyor, esimse o kadar ham ki biraz yuruse kesiliyor her yeri agriyor.

Tekrar motive olmaya cok ihtiyacim vardi, cunku herkes yeter zayiflamissin iste birazcik da kalsin cocuk dogurdun daha ne diyor sanki dogum yapip ideal kilosunda olan anneler olmamaliymis gibi bir dusunce var herkeste onu da kendi veremedikleri icin kiskancliklarina vuruyorum vallahi.. yilmamak lazim, milleti mutlu etmemek lazim.. benimse benimle birlikte hamilelik yasayan aseren kilo alan kocami mutlu etmemem lazim, o veremedigi icin benm fazla vermemi de istemiyor basenli kiskanc eltilere komsulara arkadaslara inat ha gayret

Bozmaya mi calistin bilmiyorum da ben normal cevap vereyim.diyetisyenimin de uygun gördüğü kilo o.kemik yapımla alakali en uygun kilo o çıkıyor
Diyetisyene gitmeyi ben de çok istiyorum. Hemşireyim ama yine de yarım yamalak beslendiğimi düşünüyorum. Almam gereken kalori, yağ oranım, verdigimi kastan mı veriyorum ogrenmeliyim.

hamileliklerde rekor bende sanirsam :) ilkinde 65le hamile kaldim doguma 95le gittim ikincide 87le hamile kaldim 105le doguma girdim ucuncude 88le hamile kaldim 117le eve geldim :) masallah bana
Olsun canim sonu guzel olmus ne kadar guzel.3 guzel evlat ve yari yariya incelme

Özel diyetisyene mı gidiyorsun? Devletteki de böyle ilgileniyor mu?

Özel diyetisyene mı gidiyorsun? Devletteki de böyle ilgileniyor mu?
Ozele canim.her sehirdeki farkli olabilir bilmiyorum ama devlettekine hamileyken gittim bilgisayardan çıkarıp verdi gönderdi bu kadar.ee onu ben de bulmustum zaten internetten.o yuzden simdi tekrar gitmedim.benim vermem kilom cok yolum uzun o yuzden ozele gidiyorum simdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…