Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sağol cnm inşallah hedefime yaklaşmışımdır bakalım diyetisyende 69 larda çıkmak istiyorum biliyosun benm tartı 2 kilo ya yakın çok tartıyo bugün 71 i görünce heyecan yaptım
Sen diyetisyene gitmiştin değil mi? Devlete mı gidiyorsun? Özel hastane mı?

Kızlar oglen
1 tabak zeytinyağlı kabak yemeği
2 bardak ayran
1 dilim tb ekmeği

Az öncede 1 kase fındık fıstık..indirdim
Hem yiyorum sonra da vicdan azabı duyuyorum inşallah akşam abartmam hayırlısı

pentagram42 listeden ayrılacaklar var baya yeos sölemiş miydi canım
Sağol cnm inşallah hedefime yaklaşmışımdır bakalım diyetisyende 69 larda çıkmak istiyorum biliyosun benm tartı 2 kilo ya yakın çok tartıyo bugün 71 i görünce heyecan yaptım
İnşallah canım . sütün de bir artma azalma oldu mu bu yeni diyetinle

şimdi yapıyorum canım 3. haftadır bildirim yapmayanlar var öıkarıyorum listeden üzülüyorum ama yapacak bişey yok

şimdi yapıyorum canım 3. haftadır bildirim yapmayanlar var öıkarıyorum listeden üzülüyorum ama yapacak bişey yok
Yok canım üzülecek birşey. Sen bir söze itimat edip herkesi listeye alacaksın kendin vaktinden çalıp herkese liste yapacaksın onlar tenezzül edip şundan dolayı bilgi veremedim demiyecekler.
Bunun yanında insanlık hali özel bir durumu olan olur söyler çıkarılmasına gerek kalmaz

çocuklardan anca fırsat bulabildim. geç kalmamışımdır inşallah. geçen hafta 69,7 bu hafta 69.2 fark 500 gram. ilk hedefim 70 e ulaştım. darısı 65 e inşallah

çocuklardan anca fırsat bulabildim. geç kalmamışımdır inşallah. geçen hafta 69,7 bu hafta 69.2 fark 500 gram. ilk hedefim 70 e ulaştım. darısı 65 e inşallah
Canım ben mi yanlış anladım sen sadece cuma günleri bildirim verip başka hiçbir muhabbetimize katılmıyorsun galiba

Kizim meyvesini yerken ufaklik yeni uyanmis bakıyorken 4 mil yaptim.ara öğünüm 1 bardak ayran bir elma 3 tane diyet bisküvi

Ben yemekte dikkat ediyorum ama hareket katmam Laz'ım kendime su kırkınız çıksa ufak yürüyüşlere başlarım diye düşünüyorum inşallah

E eminim senide merak ettim canım bayağı da aktiftin bir hafta daha bekleme kararı aldım bugün gece paylaşıcam listeyi bilgilerini verirsen seninkinide güncellerim

Hanımlar bu günkü menüm
Sabah duble şekersiz çay 1 dilim TB ekmeği üç zeytin bir dilim peynir az tereyağı bal reçel ve yeşillik yumurta arada yiyorum
Öğlen üç kaşık kuskus pilavı bir elma üç hurma
Ara öğün bir avuç fıstık bir avuç beyaz leblebi şekersiz neskafe
Akşam ise pirinç çorbası tavuklu bezelye yoğurtlu semizotu fırında patates

Azalma olmadı cnm çok şükür ama oülum dişlerden göğüslerime yapışık geziyo o yüzden artma oldumu farkında değilim

Yürüyüşten yeni geldim. Kızımla çıktım bugün yürüyüşe çok iyi oldu.
Öğlen menum
1 dilim peynirli börek
Iki kaşık makarna salatası
Bir küçük kurabiye
1 bardak meyva suyu

Yürüyüşten yeni geldim. Kızımla çıktım bugün yürüyüşe çok iyi oldu.
Öğlen menum
1 dilim peynirli börek
Iki kaşık makarna salatası
Bir küçük kurabiye
1 bardak meyva suyu
Birazdan bitki çayınmi ve birkaç bisküvi yiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…