Sağol cnm inşallah hedefime yaklaşmışımdır bakalım diyetisyende 69 larda çıkmak istiyorum biliyosun benm tartı 2 kilo ya yakın çok tartıyo bugün 71 i görünce heyecan yaptımmaşallah canım aynen devam
Sen diyetisyene gitmiştin değil mi? Devlete mı gidiyorsun? Özel hastane mı?Sağol cnm inşallah hedefime yaklaşmışımdır bakalım diyetisyende 69 larda çıkmak istiyorum biliyosun benm tartı 2 kilo ya yakın çok tartıyo bugün 71 i görünce heyecan yaptım
İndirdim baktım güzel program arada hatırlatması ve hareketlerle entegre olması çok güzelmişBen fit365 kullanıyorumarada bildirimle su içmemi bile hatırlatıyor.
İnşallah canım . sütün de bir artma azalma oldu mu bu yeni diyetinleSağol cnm inşallah hedefime yaklaşmışımdır bakalım diyetisyende 69 larda çıkmak istiyorum biliyosun benm tartı 2 kilo ya yakın çok tartıyo bugün 71 i görünce heyecan yaptım
şimdi yapıyorum canım 3. haftadır bildirim yapmayanlar var öıkarıyorum listeden üzülüyorum ama yapacak bişey yokpentagram42 listeden ayrılacaklar var baya yeos sölemiş miydi canım
İnşallah canım . sütün de bir artma azalma oldu mu bu yeni diyetinle
katılmak istiyorsan ilk sayfada yazan bilgileri yazabilirmisinMerhaba kızlar bende geldim baştan sona okumadım ama :)
Yok canım üzülecek birşey. Sen bir söze itimat edip herkesi listeye alacaksın kendin vaktinden çalıp herkese liste yapacaksın onlar tenezzül edip şundan dolayı bilgi veremedim demiyecekler.şimdi yapıyorum canım 3. haftadır bildirim yapmayanlar var öıkarıyorum listeden üzülüyorum ama yapacak bişey yok
Canım ben mi yanlış anladım sen sadece cuma günleri bildirim verip başka hiçbir muhabbetimize katılmıyorsun galibaçocuklardan anca fırsat bulabildim. geç kalmamışımdır inşallah. geçen hafta 69,7 bu hafta 69.2 fark 500 gram. ilk hedefim 70 e ulaştım. darısı 65 e inşallah
Kizim meyvesini yerken ufaklik yeni uyanmis bakıyorken 4 mil yaptim.ara öğünüm 1 bardak ayran bir elma 3 tane diyet bisküvi
Özel muayeneye gidiyorum cnm benSen diyetisyene gitmiştin değil mi? Devlete mı gidiyorsun? Özel hastane mı?
Azalma olmadı cnm çok şükür ama oülum dişlerden göğüslerime yapışık geziyo o yüzden artma oldumu farkında değilimpentagram42 listeden ayrılacaklar var baya yeos sölemiş miydi canım
İnşallah canım . sütün de bir artma azalma oldu mu bu yeni diyetinle
Birazdan bitki çayınmi ve birkaç bisküvi yiycemYürüyüşten yeni geldim. Kızımla çıktım bugün yürüyüşe çok iyi oldu.
Öğlen menum
1 dilim peynirli börek
Iki kaşık makarna salatası
Bir küçük kurabiye
1 bardak meyva suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?