Kız arkadaşım yok beeee ne vakti,oğlum 9 aylık 9 aydır yapışığız biz.eşim 4te geliyor eve.o oyalıyor ben yapıyorum yemekleri.sonra yine kucak .Bebek.kac aylik senin,bunlari hazirliycak vakit buluyosun iyi bari :)..ben kendime vakit ayiramiyorum ki bi de liste yapip ona uyayim. Acliktan gozum donunce ne varsa onumde ondan atiyorum agzma. Duzenli ogunlerim de yok yani pek..
Canım hızlı kilo veren herkeste toksinler açığa çıkıyormuş emzirirken o toksinler bebeğe geçiyormuş o yüzden eemziren anneler ayda 3 kilodan fazla vermemeliymiş. İbrahim saraçoğlu ve bazı doktorlardan duydum canımSlm kızlar bu grup tam benlik bende deli gibi zayıflamak isteyen bir anneyim ama çok yavaş ilerliyorum tavsiyelerinize çok ihtiyacım var
Ay esinin 4te eve gelmesi buyuk.nimet valla kiymetini bil.. bizimki 9dan once eve gelmiyo. Hele mesai olursa falan 11i bile.bulabiliyo oof ofKız arkadaşım yok beeee ne vakti,oğlum 9 aylık 9 aydır yapışığız biz.eşim 4te geliyor eve.o oyalıyor ben yapıyorum yemekleri.sonra yine kucak .
Doğumdan sonra ilk 3 ay kilo 5 kilo aldım sonrasında dikkat etmeye başladım 7 kilo verdim ama hedef Mayıs ayı bitmeden iki kilo vermek iki senede iki çocuk doğurmuş bir anne olarak hamile kalmadan önceki kiloma kavuşma 3.4 kilo kaldı bu haftaki şampiyonlukta gözüm varCanım hızlı kilo veren herkeste toksinler açığa çıkıyormuş emzirirken o toksinler bebeğe geçiyormuş o yüzden eemziren anneler ayda 3 kilodan fazla vermemeliymiş. İbrahim saraçoğlu ve bazı doktorlardan duydum canım
Çok acıkırsan evde beyaz lebleli bulundur canım diyetisyenlerin çoğu akşam ata öğünü olarak 1 çay bardağı leblebi ile süt öneriyorKızlar bende mutfağı kapattim artık bugün öğlen den sonra canım çok fındık fıstık kaju istemişti çok kaloridir diye onu aksama saydim ben pek diyet yapamiyorum ama öğrencem inşallah 1 kase kuruyemiş yedim saat 7 de 1 kase yoğurt yedim artık rezene ve su içerim umarım yemem
Çok acıkırsan evde beyaz lebleli bulundur canım diyetisyenlerin çoğu akşam ata öğünü olarak 1 çay bardağı leblebi ile süt öneriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?