Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm hanımlar dünden beri abur cuburu kestim dikkat etmeye çalışıyorum
Sabah bir bardak çay ve kepekli tost yedim aralarda salatalık ve galate öğlen bir kase şehriye çorbası ve yoğurt yedim biraz biskubili pasta yedim akşam da mercimek çorbası yiycem

Slm kızlar bu grup tam benlik bende deli gibi zayıflamak isteyen bir anneyim ama çok yavaş ilerliyorum tavsiyelerinize çok ihtiyacım var

Bebek.kac aylik senin,bunlari hazirliycak vakit buluyosun iyi bari :)..ben kendime vakit ayiramiyorum ki bi de liste yapip ona uyayim. Acliktan gozum donunce ne varsa onumde ondan atiyorum agzma. Duzenli ogunlerim de yok yani pek..
Kız arkadaşım yok beeee ne vakti,oğlum 9 aylık 9 aydır yapışığız biz.eşim 4te geliyor eve.o oyalıyor ben yapıyorum yemekleri.sonra yine kucak .

Slm kızlar bu grup tam benlik bende deli gibi zayıflamak isteyen bir anneyim ama çok yavaş ilerliyorum tavsiyelerinize çok ihtiyacım var
Canım hızlı kilo veren herkeste toksinler açığa çıkıyormuş emzirirken o toksinler bebeğe geçiyormuş o yüzden eemziren anneler ayda 3 kilodan fazla vermemeliymiş. İbrahim saraçoğlu ve bazı doktorlardan duydum canım

Sabah
Kepek ekmegi ve beyaz peynirle tost
Haslanmis yumurta beyazi
10 zeytin
Salatalik
Ara
1 elma 5 ceviz
Aksam
1 kase sehriye corbasi
3 yk pilav
6 yk kuru fasulye
1 dilim kepek ekmegi
Su 3 lt oldu yatana kadar 4ü bulur.

Sabah dediğim öğlen bu arada. Ben 12de yapiyorum kahvalti :)

Ben de Günlük günah çıkartmamı yapayım artık
Sabah: Aç karnına rezene çayı sonrası 1 dilim t.b ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, ince bir dilim kaşar peyniri, kaymak, bal
Ara: Türk kahvesi sade soda
Öğlen: 10 adet sarma, patlıcan musakka, 1 kase yoğurt
Ara: bir muz, bir bardak süt
Akşam: 1 porsiyon kebap, 1 kase yoğurt, 1 dilim tb ekmeği
Akşam oturmasına gidicem inşallah ikram yoktur

Kız arkadaşım yok beeee ne vakti,oğlum 9 aylık 9 aydır yapışığız biz.eşim 4te geliyor eve.o oyalıyor ben yapıyorum yemekleri.sonra yine kucak .
Ay esinin 4te eve gelmesi buyuk.nimet valla kiymetini bil.. bizimki 9dan once eve gelmiyo. Hele mesai olursa falan 11i bile.bulabiliyo oof of
Bebekle biz.. cildirmaca artik..
Aslinda spor yapsak soyle tam teskilatli bence diyete gerek de.kalmaz.. ya ben diyet yapamiyorum psikolojik mi nedir sutum gidiyo sanki

Sabah
kendi yaptigim kurabiyelerden yedim 1tane,
yarim dilim ekmege tereyagi bal surdum bi de
Rezene ictim..

Oglen
1adet biber dolmasi
Yesillikli soganli sirkeli bi salata
4 -5tane Tavuk koftesi hazir (igrenc ve sagliksiz ama napiyim evde bulunsun dedm aldim)
Su ictim icecek olarak gene

Arada bi supangle yedim yine rezene ictim..dayanamadim napalim emziriyorum ben

Aksam da bakalim hafif biseylerle gecistiricem.insallah ...

Doğumdan sonra ilk 3 ay kilo 5 kilo aldım sonrasında dikkat etmeye başladım 7 kilo verdim ama hedef Mayıs ayı bitmeden iki kilo vermek iki senede iki çocuk doğurmuş bir anne olarak hamile kalmadan önceki kiloma kavuşma 3.4 kilo kaldı bu haftaki şampiyonlukta gözüm var

Kızlar bende mutfağı kapattim artık bugün öğlen den sonra canım çok fındık fıstık kaju istemişti çok kaloridir diye onu aksama saydim ben pek diyet yapamiyorum ama öğrencem inşallah 1 kase kuruyemiş yedim saat 7 de 1 kase yoğurt yedim artık rezene ve su içerim umarım yemem

Ben Regl döneminde Asma kilit vurucam mutfağın kapısına bayağıdır böyle krizlerim olmuyodu resmen dünyayı yiyesim var

Çok acıkırsan evde beyaz lebleli bulundur canım diyetisyenlerin çoğu akşam ata öğünü olarak 1 çay bardağı leblebi ile süt öneriyor

Benim de bugünkü menüm şöyleydi
Sabah bir küçük tost ve 3 zeytin ara öğünde bir avuç karisik kuru yemiş icinde leblebi kuru üzüm fındık ve badem vardi öğlen yarim kase yogurt ve bir tabak bezelye ara öğün birkaç kuru yemiş daha( o an iş yerinde atıştıracak başka bir şey bulamadim) aksam küçük bir kase mercimek çorbası ve ton balıklı salata yedim. Çok mu olmuş sizce? Bir de bir şey sormak istiyorum is yerine müsli alip koymustum yersem hangi öğünde yemeliyim ya da yemeli miyim kizlar? Ara sira başka alıştırmalık yiyeceğime onu yerim diye birkac gündür yiyordum aralarda.

Akşamüstü bir kase erik ve çilek yedim , akşam da 4-5 köfte bi dilim ekmek domates ve biber yedim

Kızlar yazamıyorum rahatsızlığım devam ediyor ve zararını da gördüm
Geçen hafta :58,9
Bu hafta :60
Fark : + 1 kilo
İyileşip hem aranıza hem diyete dönmek istiyorum cezamı bu hafta yapıp yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…