Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşlar ben dün dahil oldum bugün bildirim yapmama gerek yok heralde ama menümü yazayım
Sabah: Sucuklu yumurta 1 kk peynir 1 yk pekmez çay
Öğlen: 1 tavuk pirzola makarna ve salata
Ara muhallebili kadayıf
Akşam: bir büyük kase çorba

Son ara öğünü de yapıp yarim saat once kapattim bugünü.1 bardak sut 2 kepekli galeta 6 tane çilek

Bozmaya mi calistin bilmiyorum da ben normal cevap vereyim.diyetisyenimin de uygun gördüğü kilo o.kemik yapımla alakali en uygun kilo o çıkıyor
Bozmak mııı??? estağfirullah hiç olur mu öyle şey,ne güzel taşıyorsunuz demekki demek istedim.yanlış anladıysanız üzüldüyseniz ben de üzülürüm.

Kaymak,bal,sarma,musakka,kebap

Akşam mercimeğe gerek yokmuş canım.ben müsliyi sabah yiyorum sonuçta tam tahıl olsa bile karbonhidrat o da .ara öğün olacak kadar masum değil sanki.

Sucuk :bol tuz,katkı maddesi ve yağ icerir.beslenme değeri dahi yok.
Tavuk pirzola değil göğüs tüket derim.protein ve karbonhidrat bir arada alındığı zaman sindirim güçlüğü oluşur.ve makarna da yağlı mıydı?
Yarım kase muhallebi emzirmenin hatırına yenir de kadayıf?
Aksam ne corbası içtin canım?eğer mercimek tarzı ise bol karbonhidrattır o akşam olmaz.

Diyete başlayalı yaklaşık bir ay oldu.62 idim.sabah baktığımda 59u gösteriyordu tartı.çabuk alıyor çabuk veriyorum kiloyu ben.
Bugün sabah yarım yağlı süt ile meyve parçalı müsli yedim.
Öğlen iki büyük dilim tavuk göğüs ızgara yedim bir domates ile ...
Arada havuç,portakal,elma suyu yaptım katı meyve sıkacağında.yanında 8 adet fındık yedim.
Akşam göbek,roka,cok az mısır,diet ton balıklı salata yedim yoğurt soslu.
Midem kazınırsa leblebi ve ayranım var.gastrit hastasıyım

11 mi offffff Allah kolaylık versin.Ya benimki durmuyo.dursa gidecegim yüzmeye.dikkat et işte canım yağlı hamur tatlıdan uzak dur ya da doyasıya kadar yeme bunları.bol salata uzeri tavuklu balıklı ohhh missss sütümü coşturuyor hatta benim:)

Akşam menüm: makarna ve semi otu salatası atıştırmalık iki adet dereotlu poğaça ve kiraz

Yok şehriye çorbasıydı uyarıların için teşekkürler dikkat edecem

Akşam mercimeğe gerek yokmuş canım.ben müsliyi sabah yiyorum sonuçta tam tahıl olsa bile karbonhidrat o da .ara öğün olacak kadar masum değil sanki.
Ben de çok emin olamadim canım bugün başladım dikkat etme işine corba da eşimle kızıma koyunca dayanamadım

Leslie 1 mil eskpres yaptım suyu da 4 litreye tamamladim. Sabah 5.30da kalkmam lazım aglamak istiyorum

Canım 3 haftadır ciddi aile problemleriyle uğraşıyorum interneti açamadım bile. Bi süre daha aktif olamayacağım. Sizi bırakmak istemezdim üzgünüm
çok üzüldüm umarım bi an evvel halledersin bende çıkarırken çok üzüldüm dualarım seninle

kızlar listemiz ilk sayfada güncellendi hadi bismillah
Rebel92 tebrikler canım ikinci kez birincilik bizlerede bulaşsın inşallah kilo veren herkesi tebrik ederim artı olanlar spor cezamızı biliyorsunuz Tuzum sende artıdasın sanırım sonradan gördüm güncelleyemedim kusura bakma

Yürüyüşten yeni geldim. Kızımla çıktım bugün yürüyüşe çok iyi oldu.
Öğlen menum
1 dilim peynirli börek
Iki kaşık makarna salatası
Bir küçük kurabiye
1 bardak meyva suyu
Yanlis anlama canim ama yediklerinin hepsi kalorisi yuksek seyler ve doyurucu değil.karbonhidrat ve seker. Sebze yemegi yanina yogurt salata tambugday ekmegu yersen daha sağlıklı ve doyurucu olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…