Sporlarımı da yaptım. Veee misafirliğe geldim
Bozmak mııı??? estağfirullah hiç olur mu öyle şey,ne güzel taşıyorsunuz demekki demek istedim.yanlış anladıysanız üzüldüyseniz ben de üzülürüm.Bozmaya mi calistin bilmiyorum da ben normal cevap vereyim.diyetisyenimin de uygun gördüğü kilo o.kemik yapımla alakali en uygun kilo o çıkıyor
Şükür yemek yapmış çorba filan vardiMisafirlik çok bozuyor işleri alınıyorlar diyetteyim desen garipsiyorlar en iyisi midem kötü demek tabi dayanabilirsen ikramlara
Bol karbonhidrat ve meyve şekeriYürüyüşten yeni geldim. Kızımla çıktım bugün yürüyüşe çok iyi oldu.
Öğlen menum
1 dilim peynirli börek
Iki kaşık makarna salatası
Bir küçük kurabiye
1 bardak meyva suyu
Kaymak,bal,sarma,musakka,kebapBen de Günlük günah çıkartmamı yapayım artık
Sabah: Aç karnına rezene çayı sonrası 1 dilim t.b ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, ince bir dilim kaşar peyniri, kaymak, bal
Ara: Türk kahvesi sade soda
Öğlen: 10 adet sarma, patlıcan musakka, 1 kase yoğurt
Ara: bir muz, bir bardak süt
Akşam: 1 porsiyon kebap, 1 kase yoğurt, 1 dilim tb ekmeği
Akşam oturmasına gidicem inşallah ikram yoktur
Akşam mercimeğe gerek yokmuş canım.ben müsliyi sabah yiyorum sonuçta tam tahıl olsa bile karbonhidrat o da .ara öğün olacak kadar masum değil sanki.Benim de bugünkü menüm şöyleydi
Sabah bir küçük tost ve 3 zeytin ara öğünde bir avuç karisik kuru yemiş icinde leblebi kuru üzüm fındık ve badem vardi öğlen yarim kase yogurt ve bir tabak bezelye ara öğün birkaç kuru yemiş daha( o an iş yerinde atıştıracak başka bir şey bulamadim) aksam küçük bir kase mercimek çorbası ve ton balıklı salata yedim. Çok mu olmuş sizce? Bir de bir şey sormak istiyorum is yerine müsli alip koymustum yersem hangi öğünde yemeliyim ya da yemeli miyim kizlar? Ara sira başka alıştırmalık yiyeceğime onu yerim diye birkac gündür yiyordum aralarda.
Sucuk :bol tuz,katkı maddesi ve yağ icerir.beslenme değeri dahi yok.Merhaba arkadaşlar ben dün dahil oldum bugün bildirim yapmama gerek yok heralde ama menümü yazayım
Sabah: Sucuklu yumurta 1 kk peynir 1 yk pekmez çay
Öğlen: 1 tavuk pirzola makarna ve salata
Ara muhallebili kadayıf
Akşam: bir büyük kase çorba
11 mi offffff Allah kolaylık versin.Ya benimki durmuyo.dursa gidecegim yüzmeye.dikkat et işte canım yağlı hamur tatlıdan uzak dur ya da doyasıya kadar yeme bunları.bol salata uzeri tavuklu balıklı ohhh missss sütümü coşturuyor hatta benim:)Ay esinin 4te eve gelmesi buyuk.nimet valla kiymetini bil.. bizimki 9dan once eve gelmiyo. Hele mesai olursa falan 11i bile.bulabiliyo oof of
Bebekle biz.. cildirmaca artik..
Aslinda spor yapsak soyle tam teskilatli bence diyete gerek de.kalmaz.. ya ben diyet yapamiyorum psikolojik mi nedir sutum gidiyo sanki
Yok şehriye çorbasıydı uyarıların için teşekkürler dikkat edecemSucuk :bol tuz,katkı maddesi ve yağ icerir.beslenme değeri dahi yok.
Tavuk pirzola değil göğüs tüket derim.protein ve karbonhidrat bir arada alındığı zaman sindirim güçlüğü oluşur.ve makarna da yağlı mıydı?
Yarım kase muhallebi emzirmenin hatırına yenir de kadayıf?
Aksam ne corbası içtin canım?eğer mercimek tarzı ise bol karbonhidrattır o akşam olmaz.
Ben de çok emin olamadim canım bugün başladım dikkat etme işine corba da eşimle kızıma koyunca dayanamadımAkşam mercimeğe gerek yokmuş canım.ben müsliyi sabah yiyorum sonuçta tam tahıl olsa bile karbonhidrat o da .ara öğün olacak kadar masum değil sanki.
Eee yani???!!Kaymak,bal,sarma,musakka,kebap
Canım 3 haftadır ciddi aile problemleriyle uğraşıyorum interneti açamadım bile. Bi süre daha aktif olamayacağım. Sizi bırakmak istemezdim üzgünüm@pysycik @yumaknuroVasfiyeteyzeniz @gayrisafibeynihasila kızlar 3 haftadır bildirim yapmadığınız için çıkarıyorum listeden kusura bakmayın
çok üzüldüm umarım bi an evvel halledersin bende çıkarırken çok üzüldüm dualarım seninleCanım 3 haftadır ciddi aile problemleriyle uğraşıyorum interneti açamadım bile. Bi süre daha aktif olamayacağım. Sizi bırakmak istemezdim üzgünüm
Yanlis anlama canim ama yediklerinin hepsi kalorisi yuksek seyler ve doyurucu değil.karbonhidrat ve seker. Sebze yemegi yanina yogurt salata tambugday ekmegu yersen daha sağlıklı ve doyurucu olur...Yürüyüşten yeni geldim. Kızımla çıktım bugün yürüyüşe çok iyi oldu.
Öğlen menum
1 dilim peynirli börek
Iki kaşık makarna salatası
Bir küçük kurabiye
1 bardak meyva suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?