- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Bazen o duygunun gelmesi normal canim ama moral bozukluğu yapma sakın.2.lik sana gaz versin ve aynen devam et.illaki olacak cok kilo verdikten sonra sarkmalar vs. Ama spor ile halledilir o.hedefime yaklasmaya yakin bi destek alabilirsin belki dogru yönlendirirler2. Olmuşum bu hafta. Yuppi. Bugün çok kırıldı hevesim. Göbek duruyor, popo duruyor.. Ne zaman büyük gelecek bu kiyafetler... Alt karnım sarkti, onca hareket çaba boş gibime geliyor.. Toplamda 8 kilo verdim ama nedense modum düştü bugün ve kendimi kilolu hissettim.
Tebrikler ayrica2. Olmuşum bu hafta. Yuppi. Bugün çok kırıldı hevesim. Göbek duruyor, popo duruyor.. Ne zaman büyük gelecek bu kiyafetler... Alt karnım sarkti, onca hareket çaba boş gibime geliyor.. Toplamda 8 kilo verdim ama nedense modum düştü bugün ve kendimi kilolu hissettim.
Bu ceza olmamis ki aksine hediye bence.güzelmiş kesinlikle... Ben zaten haftada 4 gun yapiyorum leslie 3 4 mil.insallah arti durumum olmazhaftada en az 3 gün yarımşar saat egzersiz isteyen yürüyüş isteyen bisiklet leslie zumba amaç kendimize zaman ayırıp motive olmak faydasını da görüyoruz artı çıkanlar cezalarını uygularlarsa eksiye geçiyolar
Ücretsiz izindeyim şuan. Çocuklarla sıkıntım yok şükür, ufaklık zorluk çıkarınca abileri gezmeye çıkarıyor. Bir de spor hocamız olsaydı aramızda keşke. O kadar çok sorum var ki. Ben ölçülerimi de not alıyorum. Belde goguste bir iki cm incelme var ama basen ayni. 1. Dogumumdan sonraki kilodayim şuan ama sanki o günlerdekinden iriyim. 8 kilo neremden gitti bilmiyorum..florence_N bencede arkadaş çok haklı ki senin 3 taneydi çocuk sanırım ev işleri çocuklar çalışıyosunda haksızlık etme kendine
Calistigin hastanede diyetisyen varsa bi git baktir değerlerine diyecektim canim.nerende ne fazlalik var görüp bilip ona gore sporunu artırabilirsin.sorun varsa paylas belki bilgisi olan olur spor hocasi olmasa da bildiğimiz varsa paylasirizÜcretsiz izindeyim şuan. Çocuklarla sıkıntım yok şükür, ufaklık zorluk çıkarınca abileri gezmeye çıkarıyor. Bir de spor hocamız olsaydı aramızda keşke. O kadar çok sorum var ki. Ben ölçülerimi de not alıyorum. Belde goguste bir iki cm incelme var ama basen ayni. 1. Dogumumdan sonraki kilodayim şuan ama sanki o günlerdekinden iriyim. 8 kilo neremden gitti bilmiyorum..
Hastanede çalışmıyordum maalesef.Calistigin hastanede diyetisyen varsa bi git baktir değerlerine diyecektim canim.nerende ne fazlalik var görüp bilip ona gore sporunu artırabilirsin.sorun varsa paylas belki bilgisi olan olur spor hocasi olmasa da bildiğimiz varsa paylasiriz
Benim diyetisyenimin dedigi bir gun yap bir gun yapma ki dinlensin vücut.4 mil yapiyorum genelde...yanma hissi oldugunda en cok yag yakıldığı an oluyor diye biliyorum canim ama yine de yanlis bisey soylemeyimHergun leslie yapıyorum 5tk, sonrası 30 dk yan karın, karın, kalça ve kol egzersizleri.. Leslie her kası calistiriyor. Üzerine diğer hareketler fazla mı mesela? Kasları fazla çalıştırmak erimelerine sebep olurmuş. Fazla sınırı nedir? Hareketleri yaparken yanma hissedince bırakmak gerekiyormuş, peki ne kadar dinlenme sonrası tekrar yapmalı?
Evet kafamizda deli sorularBunu ben de düşündüm, 1 gün leslie bir gün bölgesel mı calissam diye.. Leslienin full videoları var yabancı sitelerde bir hafta kol ağırlıklı, bir hafta bacak, bir hafta karın vs videolar var. Doğrusu böyle mı mesela? Fatsecret programının chat bölümü var, orada sordum, profesyonel bir vücut geliştirmeci, kaslar çalışırken değil dinlenirken gelişir diye yorum bırakmış. Beden ölçüleri için spordan sonra en az 12 saat geçmeli deniyor internette. Kafam allak bullak. Deli sorular :) Güzel bir spor programı gerekli bana, spor yapan hepimize.
Evet ufakliklar zaten her seyi belirliyor.bazen uyuttugumda yapabiliyorum bazen uyanik olup bana bakıyor ama ablasi rahat bırakmadığı icin rahatca yapamiyorum sporu.idare ediyoruz bakalimEn fazla leslie yi yapabiliyorum onunda kızım uyurken uyanınca hareketlerden korkuyor herhalde kucağımdan inmiyor haliyle bende o anda kalıyorum bugün ikimil yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?