Yanlis anlama canim ama yediklerinin hepsi kalorisi yuksek seyler ve doyurucu değil.karbonhidrat ve seker. Sebze yemegi yanina yogurt salata tambugday ekmegu yersen daha sağlıklı ve doyurucu olur...
Dün mecburen öyle oldu canım genelde sebze ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Her gün yoğurt olmasa da ayran içiyorum.Meyva azda olsa yerim midem rahatsız çığ sebze ve meyve bana dokunuyor.Yanlis anlama canim ama yediklerinin hepsi kalorisi yuksek seyler ve doyurucu değil.karbonhidrat ve seker. Sebze yemegi yanina yogurt salata tambugday ekmegu yersen daha sağlıklı ve doyurucu olur...
Çoğumuz aynıyız canım bebek işin içine girince düzenli bir hayat olmuyo pek:))))maşallah herkes paylaşmış yediklerini...dün yemek pişiremedim, hastaydım..bir önceki günden kalan tatlı, börek ve pastaları yedikbiraz iyiceyim.kahvaltı hazırlıycam ama şunu da belirteyim.bebeğim 2.5 aylık.hep kucakta.özenerek yemek yapamıyorum maaleseff..çoğu gün ekmek peynir ne varsa atıyorum ağzıma.faydam dokunmaz size ama faydalanabilirim..
canım katılmaya çalışıyorum.zaman zaman menü paylaşmaya da çalışıyorum ama düzgün bir diyet programı yapamıyorum. kötü örnek teşkil etmesin diye çok yazamıyorum. kardeş kıskançlığını son haddeye getirmiş bir oğlum var 3 yşında aman vermiyor. ve 5 aylık 1 aydır da öks üren bebeğim var. bir an yalnız bırakamıyorum. kaçak göçek yazıyorum. eğer sorun oluyorsa gruptan çıkabilirimCanım ben mi yanlış anladım sen sadece cuma günleri bildirim verip başka hiçbir muhabbetimize katılmıyorsun galiba
Arada ödül de olmalıKahvaltıya Ağva'ya geldik eşimin arkadaşlarıyla. Açık büfe sabah 5 bucukta kalkıp 9a kadar aç duran ben ve buraya yazılamayan bir kahvaltı menüsü
Teşekkür ederim lakin yorumlarım rahatsız edici bulundu.41 yaşındayım.yaşımı söylediğimde şaşırma ifadeleri hoşuma gider.28 gösteriyorsunuz deyip ağızlar açık kalır .Hep 48 en fazla 52 kilo oldum bu yaşıma kadar.Aa neden ben yorumlarınızı okuyordum hep önerileriniz güzeldi
Gecmis olsun canım.mide rahatsızlığı olanlar malesef her seyi rahat yiyemiyormus haklisinDün mecburen öyle oldu canım genelde sebze ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Her gün yoğurt olmasa da ayran içiyorum.Meyva azda olsa yerim midem rahatsız çığ sebze ve meyve bana dokunuyor.
Benimki dokunmadan ziyade tiksinme kaynakli.kahvaltiya 2 ceviz ara öğüne 5 6 badem ekledi.simdilik memnunum ben de.Zeytin benimde mideme dokunuyor ama çok seviyorum.Cevizide ara ogün olarak yiyorum. Sanki daha uzun süreli tokluk hissediyorum.
Senin zaten kilo vermen değil almaman yeterli canım. Bebeğin müsade ettikçe biraz daha aktif menü hazırlayabilirsin ilerdemaşallah herkes paylaşmış yediklerini...dün yemek pişiremedim, hastaydım..bir önceki günden kalan tatlı, börek ve pastaları yedikbiraz iyiceyim.kahvaltı hazırlıycam ama şunu da belirteyim.bebeğim 2.5 aylık.hep kucakta.özenerek yemek yapamıyorum maaleseff..çoğu gün ekmek peynir ne varsa atıyorum ağzıma.faydam dokunmaz size ama faydalanabilirim..
Olsun canim sonu guzel olmus ne kadar guzel.3 guzel evlat ve yari yariya incelme
İlk sayfadaki bilgileri yazarsan eklerim canım cuma günü cuma günleri tartı günü birlikte zayıflıycaz inşallahbende aranıza katılmak istiyorummm 5 aylık bir bebişim var ve aşırı kilolar tabi..
Geçmiş olsun çok hepimizin hayatı zor buraya gelmeyince bozuyoruz genelde aslında senin içinde iyi olur menü paylaşımı yanlışların varsa öğrenmek için müsait olduğun zamanlarda bi 5 dakikanı ayırırsan sevinirizcanım katılmaya çalışıyorum.zaman zaman menü paylaşmaya da çalışıyorum ama düzgün bir diyet programı yapamıyorum. kötü örnek teşkil etmesin diye çok yazamıyorum. kardeş kıskançlığını son haddeye getirmiş bir oğlum var 3 yşında aman vermiyor. ve 5 aylık 1 aydır da öks üren bebeğim var. bir an yalnız bırakamıyorum. kaçak göçek yazıyorum. eğer sorun oluyorsa gruptan çıkabilirim
Canım yeşil çay emzirirken içilmesi uygun değil diye duymuştum sakıncası yoksa bende içmek istiyorum bebisim 3 aylıkSabah;
Aç karna 1 bardak yeşil çay.
1 saat sonra;
1 haşlanmış yumurta,
1 haşlanmış yumurtanın beyazı,
1 çay bardağı lor (üzerine 1 çay kaşığı çörek otu),
2 ince dilim kepekli ekmek,
Yağsız tavada kızarmış yarım kokteyl sosis,
Yarım salatalık,
1 tatlı kaşığı bal,
1 küçük portakalın yarısı,
1 çay bardağı şekersiz çay.
Bugün geç kaldı kahvaltı, 10'da anca yaptık. Ara öğün birazdan yiyeceğim, spor yapmayacağım için 2 ceviz 2 kuru kayısı yiyeceğim. (3 yiyorum normalde)
5 gibi akşam yemegimi yerim. Bamya yapıcam. Yoğurt ve kepek ekmekle saat 5 gibi yerim. Kayınvalidem ekmeğe gitti, bir torba dolusu sıkma ile gelir, yemeyeceğim inşallah. Akşama da kına var, orada da yemem inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?