Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yanlis anlama canim ama yediklerinin hepsi kalorisi yuksek seyler ve doyurucu değil.karbonhidrat ve seker. Sebze yemegi yanina yogurt salata tambugday ekmegu yersen daha sağlıklı ve doyurucu olur...
Yanlis anlama canim ama yediklerinin hepsi kalorisi yuksek seyler ve doyurucu değil.karbonhidrat ve seker. Sebze yemegi yanina yogurt salata tambugday ekmegu yersen daha sağlıklı ve doyurucu olur...
Dün mecburen öyle oldu canım genelde sebze ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Her gün yoğurt olmasa da ayran içiyorum.Meyva azda olsa yerim midem rahatsız çığ sebze ve meyve bana dokunuyor.

maşallah herkes paylaşmış yediklerini...dün yemek pişiremedim, hastaydım..bir önceki günden kalan tatlı, börek ve pastaları yedik biraz iyiceyim.kahvaltı hazırlıycam ama şunu da belirteyim.bebeğim 2.5 aylık.hep kucakta.özenerek yemek yapamıyorum maaleseff..çoğu gün ekmek peynir ne varsa atıyorum ağzıma.faydam dokunmaz size ama faydalanabilirim..

Ç Çoğumuz aynıyız canım bebek işin içine girince düzenli bir hayat olmuyo pek:))))

Canım ben mi yanlış anladım sen sadece cuma günleri bildirim verip başka hiçbir muhabbetimize katılmıyorsun galiba
canım katılmaya çalışıyorum.zaman zaman menü paylaşmaya da çalışıyorum ama düzgün bir diyet programı yapamıyorum. kötü örnek teşkil etmesin diye çok yazamıyorum. kardeş kıskançlığını son haddeye getirmiş bir oğlum var 3 yşında aman vermiyor. ve 5 aylık 1 aydır da öks üren bebeğim var. bir an yalnız bırakamıyorum. kaçak göçek yazıyorum. eğer sorun oluyorsa gruptan çıkabilirim

Bende yemi kahvaltı yaptım Bebek uyut hemen fırsat yiyiyorum temizlik felan bir de misafir gelecek hazırlık yapmam lazım

Kahvaltıya Ağva'ya geldik eşimin arkadaşlarıyla. Açık büfe sabah 5 bucukta kalkıp 9a kadar aç duran ben ve buraya yazılamayan bir kahvaltı menüsü

Aa neden ben yorumlarınızı okuyordum hep önerileriniz güzeldi
Teşekkür ederim lakin yorumlarım rahatsız edici bulundu.41 yaşındayım.yaşımı söylediğimde şaşırma ifadeleri hoşuma gider.28 gösteriyorsunuz deyip ağızlar açık kalır .Hep 48 en fazla 52 kilo oldum bu yaşıma kadar.
Yıllarımın çoğu ilk eğitimim sonucu dünya mutfağı restaurantlarında geçti.Daha sonra iki ayrı estetisyenlik akademisi bitirerek spa ve fitness bölümlerinde calişmaya başladım.iki sene önce de veterinerlik bölümünü bitirdim.hayatım eğitimle öğrenmekle geçti.bilgilerimden vermeyi cok seviyorum ama hep herşeyi bilen, herseyin dogrusunu bilen,eğitime bilgiye asla takdiri olmayan insanlar beni hep ukalalıkla suçlayabildiler.Halbuki icimde en ufak bir art niyet olmadan yazıyorum.Çevremde müşterilerim de dahil bana ulaşılmaya calışılırken burada yedim de yedim fırçaları:)kendinize iyi bakın tekrar teşekkür ederim.

Gecmis olsun canım.mide rahatsızlığı olanlar malesef her seyi rahat yiyemiyormus haklisin

Bugün kahvaltıdan önce 2 bardak ılık su ve 1 bardak rezene çayı içtim kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
4 yemek kaşığı lor
10 zeytin
Marul+ maydanoz
2 yemek kaşigi menemen
2 tatlı kaşığı bal
1 ince dilim ekmek

bende aranıza katılmak istiyorummm 5 aylık bir bebişim var ve aşırı kilolar tabi..

Senin zaten kilo vermen değil almaman yeterli canım. Bebeğin müsade ettikçe biraz daha aktif menü hazırlayabilirsin ilerde

Olsun canim sonu guzel olmus ne kadar guzel.3 guzel evlat ve yari yariya incelme

saol canim... kilo basli basina sorun ya saglik acisini gectim etraf insani varya mahfediyo piskolojim okadar bozulmustuki ne alisveris yapasim oluyordu nede gezmeye gidesim kimse demiyodu kadinin uc cocugu var yeni dogum yapmis falan herkes yukleniyodu daha yasin kac basin kac ver kilolari yeme etme soyle yap boye yap.. kiyafet bulamamak zaten en kotusu kabinlerde oturup oturup agladigim cok oldu valla simdi denemiyorum bile cok guzel bisey inanin ozguveninin geri gelmesi mutlu olmasi kendiyle barismasi

bende aranıza katılmak istiyorummm 5 aylık bir bebişim var ve aşırı kilolar tabi..
İlk sayfadaki bilgileri yazarsan eklerim canım cuma günü cuma günleri tartı günü birlikte zayıflıycaz inşallah

Geçmiş olsun çok hepimizin hayatı zor buraya gelmeyince bozuyoruz genelde aslında senin içinde iyi olur menü paylaşımı yanlışların varsa öğrenmek için müsait olduğun zamanlarda bi 5 dakikanı ayırırsan seviniriz

Bu arada ben rutinime döndüm güzelce kahvaltımı yaptım temizliğe giriştim hepinize bol eksili haftalar haftasonu diye küçük ödüller olabilir bence ama abartmamak kaydıyla hafta içi dengeleriz nasılsa

Sabah;
Aç karna 1 bardak yeşil çay.
1 saat sonra;
1 haşlanmış yumurta,
1 haşlanmış yumurtanın beyazı,
1 çay bardağı lor (üzerine 1 çay kaşığı çörek otu),
2 ince dilim kepekli ekmek,
Yağsız tavada kızarmış yarım kokteyl sosis,
Yarım salatalık,
1 tatlı kaşığı bal,
1 küçük portakalın yarısı,
1 çay bardağı şekersiz çay.
Bugün geç kaldı kahvaltı, 10'da anca yaptık. Ara öğün birazdan yiyeceğim, spor yapmayacağım için 2 ceviz 2 kuru kayısı yiyeceğim. (3 yiyorum normalde)
5 gibi akşam yemegimi yerim. Bamya yapıcam. Yoğurt ve kepek ekmekle saat 5 gibi yerim. Kayınvalidem ekmeğe gitti, bir torba dolusu sıkma ile gelir, yemeyeceğim inşallah. Akşama da kına var, orada da yemem inşallah.

Kızlar öğle yemeği yemelimiyiz miyim saat 4 te mangal var(( misafirliğe yemezsem herkes gönül koyacak sabah kahvaltısıni 10 bucukta yapmıştım zaten ne diyorsunuz arada ne yemeliyim

Canım yeşil çay emzirirken içilmesi uygun değil diye duymuştum sakıncası yoksa bende içmek istiyorum bebisim 3 aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…