Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende 5tk yapıyorum faydası oluyor. Valla hatunlar sabah 6 da kalktım su anda bu gözüm kapalı yazıyorum size iyi geceler sabah görüşürüz

5tk nasil birseydir ki.diyetisyenim verdigi 5 mil var onu yapıp duruyorum sadece.arastirmadim baska hic

Akşam menüm: makarna ve semi otu salatası atıştırmalık iki adet dereotlu poğaça ve kiraz
Makarna ve poaça neden canım?semizotu salatasına yoğurt ekleyip yemen yeterli olacaktır.kilo veremezsin akşam karbonhidrat alırsan.kirazı da gün içinde ara öğun olarak yemelisin bir küçük kase.

Beni listeden silebilirsiniz,size kolay gelsin başarılar hanımlar.

En güzel diyet sizinkisi diyecektim arkadaşım yarım kalmış:)
Sadece siz biliyorsunuz zaten kocaa grupta herkese söyleyecek bir sözünüz var. Diyetisyensiniz herhalde. Her şeyi tek tek açıklayamam neyin nasıl yenmesini yenmesi gerektiğini biliyorum etrafımda diyetisyen arkadaşlarım var. Yaptığım yemeklerin hiçbiri kızartma değil ve 120 gramı geçmez. Kaymak yoğurt yapmak için kullandığım sütten alındı ve bal da bir tatlı kaşığı bile etmez ki günlük tatlı ihtiyacımı karşılasın. Amacım çok sıkı bir diyet yapıp diyet biter bitmez fazlasını almak değil. Bana yorum yapmayı bırakın zira yaptığınız yorumlar hiç hoşuma gitmemekte.

Dünki menüm
Sabah zeytinyağında sotelenmis kabak biber ve patates 2 zeytin 2 bard şekersiz cay 3 cherry domates
Ara 6 findik
Öğle 1 kase çorba 2 dl ekmek tere
Ara 2 ceviz 1 salatalik
Aksam 1 kase tarhana çorbası 1 yk pilav 2 yk mantarlı tavuk sote (misafirlikteyim)

Sonra 7 bardak şekersiz cay
1 fincan az şekerli kahve

3 buçuk lt su
Spor

20 sn tam plank
20 sn dirsek üstünde plank
20 sn sağ bacak havada plank
20 sn sol bacak havada plank
20 sn sağ yan plank
20 sn sol yan plank
150 ip atlama
25 mekik
20 squat

Benim yaptığım hata lardan biri
sanki hafta sonu diyette değilim
hedefime ulaşmışm
Gibi bir boşluk oluşuyor ve miktar konusunda abartıyorm ve sağlıksız şeyler
Tüketiyorum.
İnşallah bu iki gün öyle olmaz

Canım benimde gruba eklermisin 24 yaş 2 çocuk aç karna 72.5 tok 73 .8 falan 74 geçmiyor yani hedef şimdilik 68 ikinci hedef 63 bu haftaki şampiyonluk ya gözüm var cuma günü yazacam bu hafta güden kilomu hergun menümüde paylaşmaya calişırım

Günaydın hanımlar limonlu suyumu içtim bide kepekli ekmekle tost yaptım yedim bakalım inşallah bugun daha iyi geçer cıssız ama bu aralar sütüm az gibi zaten azdı da

Hayırlı sabahlar herkese bol enerji li ve sporlu bir gün olur inşallah.
Kahvaltı menum
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
Peynir6 zeytin
2 dilim tm bgdy ekmeği
3 bardak cay

Hayırlı sabahlar herkese bol enerji li ve sporlu bir gün olur inşallah.
Kahvaltı menum
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
Peynir6 zeytin
2 dilim tm bgdy ekmeği
3 bardak cay
Aynisi benim de sadece zeytin yerine 2 ceviz var.ben zeytin yiyemedigim icin o da

Ben daha kahvaltımı yapamadım. Eşimle dışarı çıktık dengeli yemeye çalışıcam.

Gunaydin kizlar. BuHafta kilo veremememin verdigi Biraz moral bozuklugu var. Genede dikkat ediyorum. Fakat bugun biraz kacamak yapsam miki diye dusunuyorum

Aynisi benim de sadece zeytin yerine 2 ceviz var.ben zeytin yiyemedigim icin o da
Zeytin benimde mideme dokunuyor ama çok seviyorum.Cevizide ara ogün olarak yiyorum. Sanki daha uzun süreli tokluk hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…