- 30 Nisan 2017
- 118
- 162
- 18
- 39
5tk nasil birseydir ki.diyetisyenim verdigi 5 mil var onu yapıp duruyorum sadece.arastirmadim baska hicBazen vakitsiz uyanıyor ve abilerde durmuyor o zaman kucağıma alıp beraber yapıyoruz. Çok yorucu oluyor ama 5 dk idare ediyoruz birbirimizi :) Dün ilk defa bacak egzersizleri yapmıştım. Yanlarim bile hamlamis. Bugün 3 mil yaptım sadece. 5tk da boost yaptırıyor koşuyorsun zipliyirsun falan. Benim her yerim zıplıyor ama :)
Ooo iyi dayanmissin sen masallah.iyi geceler canimBende 5tk yapıyorum faydası oluyor. Valla hatunlar sabah 6 da kalktım su anda bu gözüm kapalı yazıyorum size iyi geceler sabah görüşürüz
Makarna ve poaça neden canım?semizotu salatasına yoğurt ekleyip yemen yeterli olacaktır.kilo veremezsin akşam karbonhidrat alırsan.kirazı da gün içinde ara öğun olarak yemelisin bir küçük kase.Akşam menüm: makarna ve semi otu salatası atıştırmalık iki adet dereotlu poğaça ve kiraz
En güzel diyet sizinkisi diyecektim arkadaşım yarım kalmış:)Eee yani???!!
Aa neden ben yorumlarınızı okuyordum hep önerileriniz güzeldiBeni listeden silebilirsiniz,size kolay gelsin başarılar hanımlar.
Sadece siz biliyorsunuz zaten kocaa grupta herkese söyleyecek bir sözünüz var. Diyetisyensiniz herhalde. Her şeyi tek tek açıklayamam neyin nasıl yenmesini yenmesi gerektiğini biliyorum etrafımda diyetisyen arkadaşlarım var. Yaptığım yemeklerin hiçbiri kızartma değil ve 120 gramı geçmez. Kaymak yoğurt yapmak için kullandığım sütten alındı ve bal da bir tatlı kaşığı bile etmez ki günlük tatlı ihtiyacımı karşılasın. Amacım çok sıkı bir diyet yapıp diyet biter bitmez fazlasını almak değil. Bana yorum yapmayı bırakın zira yaptığınız yorumlar hiç hoşuma gitmemekte.En güzel diyet sizinkisi diyecektim arkadaşım yarım kalmış:)
Canım benimde gruba eklermisin 24 yaş 2 çocuk aç karna 72.5 tok 73 .8 falan 74 geçmiyor yani hedef şimdilik 68 ikinci hedef 63 bu haftaki şampiyonluk ya gözüm var cuma günü yazacam bu hafta güden kilomu hergun menümüde paylaşmaya calişırım
Leslie 1,2,3 orta tempoda. 5tk da zıplama, yerinde koşma vs var.5tk nasil birseydir ki.diyetisyenim verdigi 5 mil var onu yapıp duruyorum sadece.arastirmadim baska hic
20 yaşına gircem 161boy 66 kilom 1hedef 56 2. Hedefimde 47-50 tam karar veremedimkatılmak istiyorsan ilk sayfada yazan bilgileri yazabilirmisin
kilo
1.hedef kilo
2. hedef kilo:)
Aynisi benim de sadece zeytin yerine 2 ceviz var.ben zeytin yiyemedigim icin o daHayırlı sabahlar herkese bol enerji li ve sporlu bir gün olur inşallah.
Kahvaltı menum
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
Peynir6 zeytin
2 dilim tm bgdy ekmeği
3 bardak cay
Zeytin benimde mideme dokunuyor ama çok seviyorum.Cevizide ara ogün olarak yiyorum. Sanki daha uzun süreli tokluk hissediyorum.Aynisi benim de sadece zeytin yerine 2 ceviz var.ben zeytin yiyemedigim icin o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?