- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Benim dana 1.5 yaşında, hasta olunca her ilacı kullanabiliyorum, doktorum artık süte pek geçmez dedi. İlaç serbest diye yeşil çayı da içiyorum artık. Günde 3 kere emiyor ve arada isterse vermiyorum. Senin bebiş daha küçük. Sen içme. Senin için önemli olan kilo almadan 6 ayı tamamlamak olmalı.Canım yeşil çay emzirirken içilmesi uygun değil diye duymuştum sakıncası yoksa bende içmek istiyorum bebisim 3 aylık
Kabaklari cig mı katiyirsun?Öğlen menum
Kabak ve havuç salatası yoğurtlu
Bulgur pilavı 4 kaşık
Biraz salata
1 dilim tm bgdy ekmeği
11 gibi 3 tane ceviz yemistin
yaş 25 boy 1.75 kilo 100 ilk hedef 85 ikinci hedef 75..İlk sayfadaki bilgileri yazarsan eklerim canım cuma günü cuma günleri tartı günü birlikte zayıflıycaz inşallah
Hafif soğan ve sarimsakla pisirdim.Yogurtlayip yiyorum çok hafif oluyor.icine bazen ve cevizde koyarım.Kabaklari cig mı katiyirsun?
Yok canim ara öğün ye sadece.ayran bir tane meyve diyet biskuvi olabilir.meyve ve 5 badem ya daKızlar öğle yemeği yemelimiyiz miyim saat 4 te mangal var(( misafirliğe yemezsem herkes gönül koyacak sabah kahvaltısıni 10 bucukta yapmıştım zaten ne diyorsunuz arada ne yemeliyim
Yok canim ara öğün ye sadece.ayran bir tane meyve diyet biskuvi olabilir.meyve ve 5 badem ya da
Zeytinyagiyla li soruyorum biraz yemek gibi ama çok hafif ve lezzetli oluyorKabaklari cig mı katiyirsun?
Telefon yazdıklarımı değiştirmiş yineZeytinyagiyla li soruyorum biraz yemek gibi ama çok hafif ve lezzetli oluyor
Havuç varsa yiyebilirsin. Ya da salata da olabilir.Evet canım yemedim zaten surda 2 saat kaldı salatalık ve ceviz dusunuyorum kızımı uyutunca yerim simdi
Canım ben bu 5tk yi bulamadım. 500 kalori verdiren bir video var o mu bilemedimLeslie 1,2,3 orta tempoda. 5tk da zıplama, yerinde koşma vs var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?