Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mangal ye tabii ki, ama yağları derileri yeme. Bol salata ye, ekmek yeme ya da bir iki lokma ye.

Canım yeşil çay emzirirken içilmesi uygun değil diye duymuştum sakıncası yoksa bende içmek istiyorum bebisim 3 aylık
Benim dana 1.5 yaşında, hasta olunca her ilacı kullanabiliyorum, doktorum artık süte pek geçmez dedi. İlaç serbest diye yeşil çayı da içiyorum artık. Günde 3 kere emiyor ve arada isterse vermiyorum. Senin bebiş daha küçük. Sen içme. Senin için önemli olan kilo almadan 6 ayı tamamlamak olmalı.

Öğlen menum
Kabak ve havuç salatası yoğurtlu
Bulgur pilavı 4 kaşık
Biraz salata
1 dilim tm bgdy ekmeği
11 gibi 3 tane ceviz yemistin

Kızlar öğle yemeği yemelimiyiz miyim saat 4 te mangal var(( misafirliğe yemezsem herkes gönül koyacak sabah kahvaltısıni 10 bucukta yapmıştım zaten ne diyorsunuz arada ne yemeliyim
Yok canim ara öğün ye sadece.ayran bir tane meyve diyet biskuvi olabilir.meyve ve 5 badem ya da

Merhaba hanımlar bugün geç kalktık haliyle hafta sonu kahvaltı oylenle karıştı
2 d TB ekmeği 2 haşlanmış yumurta beyazı 4 zeytin azar miktarda peynir tereyağı lorlu biber verecek 2 duble fincan şekersiz çay benim sıkıntım su fazla içmiyorum her yolu denedim olmuyor su midemi bulandırıyor anca susayinca su icebilirim evet çok yanlış hala arayış içindeyim hele birde aç karnına mümkün değil

Merhaba, sabah cok istedi cnm ispanak kavurdum yedim bir dilim ekmek ile..iki saat sonra tarcinli sut, biraz peynir ve yarim yumurta....
sonra ev temizligi ve gunun bu saatlerinde her zamanki gibi tatli krizim tuttu, esim gozumun onunde tatli ve dondurma yerken tatliya yanasmasam da dondurmaya daha fazla dayanamadim..

Sizlere de oluyormu ? Gunun bu saatleri nde biraz da yorulunca millet sicak derken asiri
usuyorun ve canim deli gibi tatli istiyor..

Aksam yemegine kadar belki bir elma daha yerim, sonra izgara et ve koftenin yaninda bol yesil salata ile gunu kapaticam.

Dun kizimdan anca firsat bulup yarim saat leslie yaptim ve yarim saat de bebek arabasi ile yurudum ama bugun hic halim yok regl oldum bel agrim var yuruyus işi yatar gibi. Bol su icmeye devam

Kahvaltıyı yine geç yapabildim.Saat 12 de tereyağlı yulaflı dereotlu omlet yedim 2 yumurtalı , bir dilim de ekmekle 3-4 zeytin.Arada eşim yerken dayanamadım 2 tatlı kaşığı helva yedim.Akşama yeşil fasulye ve bulgur pilavı yapacağım.Benim kızımda süt ve süt ürünleri alerjisinden şüpheleniyoruz kakası hep mukuslu o yüzden 2-3 gündür süt süt ürünü tüketemiyorum peynir yoğurt gibi şeyler yemiyorum bu ara.

Bir kupa humana still tea ve bir kupa da rezene çayı içtim.Bir kase de erik yedim.Bugün 2 öğün olmuş olacak

Sabah kahvaltim pek ic acici degildi yememem gereken seyler yedim saat 9 da 2 catal da yas pasta.o saatten bu saate sadece 1 fincan turk kahvesi ve su ictim.yol fena yapti midem iyi degildi sirf daha gec saatte cok acikmayayaim diye az bişey kuru fasulye pilav yedim.Bu saatten sonra belki 1 elma yerim

Bu saate kadar bir fincan neskafe şekersiz bir avuç fıstık bir avuç beyaz leblebi üç hurma şimdi bitki çayı içtim leslie 3 mil 5k .20 mekik 20 sn sağ bacak 20 sn sol bacak çeviri yaptım akşam ise maş fasulyesi yemeği bulgur pilav yoğurtlu semiz otu yiyeceğim inşallah günü bitireceğim belki eşimle çay içerim

İyi akşamlar çok yorucu bigün geçirdim bende menümü vereyim
Sabah 2 dilim tb ekmeği sucuklu yumurta sadece yumurtası 2 tane sucuk
1 kk süzme peynir 1 kk kaşar peynir yeşillik
Sonra temizliğe başladım ara yapamadım kızımın elmasından 1 ısırık aldım bide krekerlerinden biraz
Akşam 1 kase mercimek çorba
Bir porsiyon patlıcan yemeği
3 kaşık bulgur pilavı. cacık
Şimdi evde bi baharat çayı buldum içinde zencefil filan var onu içiyorum grip olacam gibi
Su bugün az oldu 1,5 litre 2 ye tamamlarım
Spor kzızımı parka götürdüm sonra parkurda yarım saat yürüdük birazda spor aletleri ile çalıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…