Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım ben bu 5tk yi bulamadım. 500 kalori verdiren bir video var o mu bilemedim
O ayrımı bende anlamadım canım ben 500 tk yapıyorum 5 tk farklımı bilmiyorum benimki çok yorucu oluyo 20 dakika ancak dayanıyorum

Regl den olabilir canım 2 gündür bende öyleyim

Cumartesi menüm
Sabah 1 yk sucuklu yumurta 3 çatal kızarmış patates kk az peynir 2 yeşil zeytin 3 dl salatalik 1 dl domates 1 lokma su böreği 5 bard şekersiz cay

Öğle yarim kıymalı pide ayran

Aksam 7 adet sarma 2 bard şekersiz cay
Su 3 lt

Spor 7 bin adim

Misafirlikteydik mecburen yedim

Kızlar bu akşam ben yazamayacagim kadar kotu yedim beyaz ekmek( sayamadim) 1.5adana,1 tavuk şiş salata vs..
Ustune fıstıklı tel kadayıf ((( oldu işte bi kere ortam yedirdi aslında hala tıka basayim

Ben tatlıya dayanıyorum da dondurmaya gelince iş değişiyor, kendim almıyorum ama alındıysa da hiç affetmiyorum , en masum tatlı diye de kendimi kandırıyorum,

Kızlar bu akşam ben yazamayacagim kadar kotu yedim beyaz ekmek( sayamadim) 1.5adana,1 tavuk şiş salata vs..
Ustune fıstıklı tel kadayıf ((( oldu işte bi kere ortam yedirdi aslında hala tıka basayim
Olmuş artık yapacak birşey yok, çok geçmiş olsun, oluyor bazen

Sabah kahvaltı bir dilim kaymaklı bal, 10 adet zeytin bir dilim beyaz peynir maydanoz, bir dilim helva

Akşam menü: misafir geldiği için bir muhallebi 5sdet sarma bir dilim börek bir poğaça
Atiştırmalık 5 tane hurma
2 tl su birde

Pazar kahvaltımi
Menemen
1 dilim tm bgdy ekmeği
Salatalık
5 yeşil zeytin
1 dilim kaşar ve beyaz peynir
3 bardak cay

Günaydın kızlar. Şu site de bir buraya bir de cuma zayıflama yarışması topigimiz var oraya yazıyorum.
6. Takımda kişi sayımız yeterlideğil
Yarışma olarak aramıza katılan olursa seviniriz. Menü mü iki topikte paylaşmaya çalışıyorum zor olmuyor yani.

Canım ben bu 5tk yi bulamadım. 500 kalori verdiren bir video var o mu bilemedim
500 değilmiş zaten "5K with a twist 3 1 mile Walk at home" videonun adı, sarı bady giymiş. Sağ dizimde ağrı var, dün yapmadım bugün spor günüm. Bu sabah cozuttum zaten. Yağda kızarmış yarım sosis, 3 çatal da patates kızartması yedim. 500u geçti kalori, onu dengelerim de aldığım yağ oranı çok yüksek olacak bugün.

Slm kızlar hayırlı pazarlar, bu sabahı da kazasız atlattım çok şükür, bizde pazar sabahları özeldir ve kahvaltı menüsü çok zengin olur ama ben bu menüyede direndim çok şükür, kahvaltıdan yarım saat kadar önce 1 bardak limonlu 2 bardak sade ılık suyumu içtim öncelikle sonra; kibrit büyüklüğünde bir dilim peynir, bir yumurtanın beyazı (sarısını miniğime hazırlıyorum), salatalık, domates, yeşil biber, bol maydonoz, yeşil nane ve şekersiz çay, sabahı kurtardım gibi ama öğlen için bana sabır dileyin kızlar bir davete gideceğiz

bende 4. Takımdayım ayni menüyü buraya yazıyorum kopyalayıp takıma yapistiriyorum motivasyon açısından gruplAr çok faydali

Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1kk süzme peynir, 1 dlm tb ekmeği, bir tatlı kaşığı şekersiz şeftali reçeli, dereotu
ara: 2 fincan kahve 1er küp şekerli
öğlenede 7 kaşık bulgurlu mantar yemeği
2 köfte 1dlm tb ekmeği yemeyi planlıyorum

benim bebegimde 8 ayını doldurdu. Bende içsem bişey olurmuki

Atlatırsın umarım ben sabah o kadar cozuttum ki yazamıyorum bile(((

Sabah ki monum 2 dilim tb ekmegi 3 bardak acik sekersiz cay yagsiz 1 yumurta omlet bol yeşillik 2 ceviz salatalik domates 1 dilim peynir.ara öğünüm de 6 çilek 5 badem.saat 15.00de oglen yemegim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…