- 2 Mart 2009
- 1.269
- 1.559
- 133
- 39
O ayrımı bende anlamadım canım ben 500 tk yapıyorum 5 tk farklımı bilmiyorum benimki çok yorucu oluyo 20 dakika ancak dayanıyorumCanım ben bu 5tk yi bulamadım. 500 kalori verdiren bir video var o mu bilemedim
Regl den olabilir canım 2 gündür bende öyleyimMerhaba, sabah cok istedi cnm ispanak kavurdum yedim bir dilim ekmek ile..iki saat sonra tarcinli sut, biraz peynir ve yarim yumurta....
sonra ev temizligi ve gunun bu saatlerinde her zamanki gibi tatli krizim tuttu, esim gozumun onunde tatli ve dondurma yerken tatliya yanasmasam da dondurmaya daha fazla dayanamadim..
Sizlere de oluyormu ? Gunun bu saatleri nde biraz da yorulunca millet sicak derken asiri
usuyorun ve canim deli gibi tatli istiyor..
Aksam yemegine kadar belki bir elma daha yerim, sonra izgara et ve koftenin yaninda bol yesil salata ile gunu kapaticam.
Dun kizimdan anca firsat bulup yarim saat leslie yaptim ve yarim saat de bebek arabasi ile yurudum ama bugun hic halim yok regl oldum bel agrim var yuruyus işi yatar gibi. Bol su icmeye devam
Ben tatlıya dayanıyorum da dondurmaya gelince iş değişiyor, kendim almıyorum ama alındıysa da hiç affetmiyorum , en masum tatlı diye de kendimi kandırıyorumMerhaba, sabah cok istedi cnm ispanak kavurdum yedim bir dilim ekmek ile..iki saat sonra tarcinli sut, biraz peynir ve yarim yumurta....
sonra ev temizligi ve gunun bu saatlerinde her zamanki gibi tatli krizim tuttu, esim gozumun onunde tatli ve dondurma yerken tatliya yanasmasam da dondurmaya daha fazla dayanamadim..
Sizlere de oluyormu ? Gunun bu saatleri nde biraz da yorulunca millet sicak derken asiri
usuyorun ve canim deli gibi tatli istiyor..
Aksam yemegine kadar belki bir elma daha yerim, sonra izgara et ve koftenin yaninda bol yesil salata ile gunu kapaticam.
Dun kizimdan anca firsat bulup yarim saat leslie yaptim ve yarim saat de bebek arabasi ile yurudum ama bugun hic halim yok regl oldum bel agrim var yuruyus işi yatar gibi. Bol su icmeye devam
Olmuş artık yapacak birşey yok, çok geçmiş olsun, oluyor bazenKızlar bu akşam ben yazamayacagim kadar kotu yedim beyaz ekmek( sayamadim) 1.5adana,1 tavuk şiş salata vs..
Ustune fıstıklı tel kadayıf((( oldu işte bi kere ortam yedirdi aslında hala tıka basayim
500 değilmiş zaten "5K with a twist 3 1 mile Walk at home" videonun adı, sarı bady giymiş. Sağ dizimde ağrı var, dün yapmadım bugün spor günüm. Bu sabah cozuttum zaten. Yağda kızarmış yarım sosis, 3 çatal da patates kızartması yedim. 500u geçti kalori, onu dengelerim de aldığım yağ oranı çok yüksek olacak bugün.Canım ben bu 5tk yi bulamadım. 500 kalori verdiren bir video var o mu bilemedim
bende 4. Takımdayım ayni menüyü buraya yazıyorum kopyalayıp takıma yapistiriyorum motivasyon açısından gruplAr çok faydaliGünaydın kızlar. Şu site de bir buraya bir de cuma zayıflama yarışması topigimiz var oraya yazıyorum.
6. Takımda kişi sayımız yeterlideğil
Yarışma olarak aramıza katılan olursa seviniriz. Menü mü iki topikte paylaşmaya çalışıyorum zor olmuyor yani.
benim bebegimde 8 ayını doldurdu. Bende içsem bişey olurmukiBenim dana 1.5 yaşında, hasta olunca her ilacı kullanabiliyorum, doktorum artık süte pek geçmez dedi. İlaç serbest diye yeşil çayı da içiyorum artık. Günde 3 kere emiyor ve arada isterse vermiyorum. Senin bebiş daha küçük. Sen içme. Senin için önemli olan kilo almadan 6 ayı tamamlamak olmalı.
Atlatırsın umarım ben sabah o kadar cozuttum ki yazamıyorum bileSlm kızlar hayırlı pazarlar, bu sabahı da kazasız atlattım çok şükür, bizde pazar sabahları özeldir ve kahvaltı menüsü çok zengin olur ama ben bu menüyede direndim çok şükür, kahvaltıdan yarım saat kadar önce 1 bardak limonlu 2 bardak sade ılık suyumu içtim öncelikle sonra; kibrit büyüklüğünde bir dilim peynir, bir yumurtanın beyazı (sarısını miniğime hazırlıyorum), salatalık, domates, yeşil biber, bol maydonoz, yeşil nane ve şekersiz çay, sabahı kurtardım gibi ama öğlen için bana sabır dileyin kızlar bir davete gideceğiz
8 ay erken, ben hastalandigimda oğlum 1 yaşını geçmişti. 15 aylıkti. Senin için erken daha.benim bebegimde 8 ayını doldurdu. Bende içsem bişey olurmuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?