Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkür ederim canım, olsun arada cozutmakta lazım ama arada, akşama daha çok biraz sporla yakarsın
Pek spor yapamıyorum canım ya kilo çok olunca hareket kısıtlı bide yorarsam kendimi topallamaya başlıyorum yavaş yavaş inşallah dun biraz başladım alışıcam ve bayrama yeni bişeyler alıcam

Kızlar bende pztsi tam olarak baslitacam, dün gece babannedeydik tabi kahvaltı su bu derken bn çok sert diyet yapmak istemiyorum zaten kızım tek göğsümu emiyor , uyurken hep memede uyuyor, o da olmazsa ne yaparım diyorum , bugün yulaf kepeği alıp kahvaltıda ona domates peynir katıp ye.yi. diyorum, bide termal sauna şort giyip plates yaparsam az çok kilo verebilirim diye düşünüyorum, sizin menüleri görünce kendimi obur hissediyorum bu arada kızım geçen salı 1 yaşına girdi, kızlar limon sütü azaltıyor mu? Gece yatmadan biberli limonlu yoğurt yemek istiyorum göbeğe iyi geliyor

Pek spor yapamıyorum canım ya kilo çok olunca hareket kısıtlı bide yorarsam kendimi topallamaya başlıyorum yavaş yavaş inşallah dun biraz başladım alışıcam ve bayrama yeni bişeyler alıcam

niye canim kac kilosun suan.. ben 117kiloyla bile spor yaptimdi valla ama az az taksit taksit

Göbek konusunda biberiye yağı sürüp seraya sarıyorlar.. Deneyen bilen var mı aranızda? Diyetisyene uydum dün spor yapmadım. Benim kaslar bir dinlenmiş bir dinlenmiş ki.. Hışım çıktı bugün. Üzerine bölgesel çalışayım dedim ama eskisinin yarısını anca yaptım. Harbi kaslar dinlenince daha çok çalışıyormuş. Spor bitti, halinin üzerinde neredeyse içim geçiyordu ki miniko uyandı.

Kızlar bana mesaj geldi 12 ci zayıflama takım grubundan bura sıyla biri ayrı gurp mu anlamadım

5 mil yaptim.oglen yemegimi uedim.6 yk yeşil fasulye 2 dilim tb ekmegi kucuk kasede.yogurt yeşillik salatalik domates.simdiden 2 lt su ictim

Ben de oyle yapıyorum canim bir gun spor bir gun dinlenme.diyetisyene gittin miyeni

Doğumdan sonra göbek konusunda ne yaptınız toparlanması için önereceğiniz bir yöntem var mı

niye canim kac kilosun suan.. ben 117kiloyla bile spor yaptimdi valla ama az az taksit taksit
Tam 117 kiloyum cnm sezeryandan galiba 5 ay oldu ama yorulursam agrı başlıyo dolanmaya devam edersem bacagıma vuruyo topallıyorum bide çok hareketsizdim gebelikte tehlikeli dedi de e sonrasıda bebek falan derken anca ev işlerini yapıyorum çok nadirdir yürümem iki çocukla pek çıkamadım havalar ısınıyo çıkarız artık yavaş yavaş evdede video eşlifinde dun spora başladı. Bakalım sen kaç kilosun şimdi verdin galiba

Canim inan ki bende oyleydim.3 yasinda kizim 6 aylık oglum var.kışın sadece hastane ve sağlık ocagi icin çıktık.heo evde hareketsizdim.yerimden zor kalkıyordum vs. Bacaklarim da agri belimde vs. Onlarim hepsi bir dongu aslinda... 17 nisanda basladim evde video karsisinda yapiyorum sporumu ne kadar zor olsa da 3. Sporda açıldı vücudum.3 4 kilo bile fark etti

Hanımlar bu gün bahar temizliği yapmaya başladım güzel bir kahvaltı yaptım arada iki yulaflı diyet kek yedim su aklıma geldikçe içtim buğu yemekler aparatif olacak çünkü nefes almaya vaktim yok dip köşe temizleme var neyi nasıl yerim bil motorun spor yok bakalım gün ne getirecek

Tabi benim bu kilo verme olayini kafamda bitirmem 1 ayimi aldim ve başladım bakalim.sen de tam kararını aldiysan yılma zor olacak baslarda ama olsun sonu guzel olacak... Ilk 3 gun galiba olmayack demistin o kadar büyümüş ki midem 6 yk falan azicik geliyorsu gözümü.sonra alisti bunyem saglikli beslenmeye basladim öğreniyorum.sütumde de azalma olmadi ayrica

Tavuk göğsün varsa hemen baharatla azicik yagla teflon tavada cevirebilirsim cok prarik.yanina bol salata ayran 2 dilim ekmekle.dunden kalma corban falan varsa 2 kepçe dw corba olabilir.

Kizlar ben iki gündür diyete adapte olamıyorum. Dün yeğenimin doğum günüydü bu gün de sitedeki yemek yarışmasına katilmak icin pilav yaptım neyse diger günler telafi ederek en azindan cumaya kadar eksi kiloda olmayı umuyorum...

Bizimde3,5 yaşında bir ablamız ve 5 aylık bir bebeğimiz var inşallah cnm zamanla düzene giricem

Hiç moralini bozma canım ben öyle yapıcam hep bugun yarın dedim başlayacam diye daha çok yemiştin şimdi kendimi kasmadan devam edicem bişeyler yedim ama yedim diye bozmayacagın aynen devam:))))

Kızlar detoks sularını deneyeniniz oldumu hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…