Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Simdi yürüyüşten geldim.
Öğlen menum
Dünden kalan yoğurtlu kabak
Haslama et
Salata
Saat 4 te bitki çayı yanına biraz karışık kuruyemiş.
Akşam tarhana çorbası salata 4 kaşık mantar yemegi

Hanımlar bir sey soru cam.Ben haftada 4 veya 5 gün 45 dakika yürüyüş yapıyorum. Buda yeterli olur herhalde.
Daha ne olsun abla çok çok iyi bence helede dışarda yürüyosan tadından yenmez
Bugün menülerde sporlarda Harika bayağı çekişmeli bi hafta olacak deneyimlerimi iz sonucu sütümüz nasıl etkileniyorsa yazarsak daha çok yardımcı oluruz birbirinize diye düşünüyorum

Mekik vs toparlama hareketleri yapıyorum. Biberiye yağı sürüp strece saranlar varmış. Onu araştırıyorum.
Ben suanda ancak squat yapıyorum biraz mekik çekemiyorum. Dikişlerim toparlansın mekike başlarım. Birşeyler öğrenirsen paylaşır mısın
Hanımlar bir sey soru cam.Ben haftada 4 veya 5 gün 45 dakika yürüyüş yapıyorum. Buda yeterli olur herhalde.
gayet iyi bu fırsata sahip olman muhteşem

Bende menümü paylaşayım
Sabah 1,5 dilim tb ekmeği 2 çatal yumurtalı patates 2 kaşık menemen 1 dilim süzme peynir 2 zeytin yeşillik 2 küp kaşar
Ara sade Türk kahvesi 1 mini popkek
Sonra alışverişe gittik orda 3 Eti gong Mısır patlağı
Akşam fırında palamut 1 kepçe mercimek çorba 1 inçe dilim tb ekmeği salata
Yemiycem demiştim ama sanırırm yarım kase irmik helva yiycem ara olarak
Su 2 litre
Spor ütü yaptım bi dünya yağmur dinerse yürüyüşe çıkıcam regl nedeni ile spor yapamam çünkü

Akşam menüsü : iki adet dolma bir kase yayla çorbası 5 dilim karpuz bir dilim peynir 7 adet zeytin bir dilimekmek
Atıştırma 3 adet hurma ve çilek Ben günde iki öğün yapıyorum yemeği aralara atıştırmak oluyor

Sürümde azalma yok ama kızım sanki daha az emmeye başladı.Ben biraz daha emzirmek istiyorum.Inşallah bırakmaz.

Ben suanda ancak squat yapıyorum biraz mekik çekemiyorum. Dikişlerim toparlansın mekike başlarım. Birşeyler öğrenirsen paylaşır mısın
gayet iyi bu fırsata sahip olman muhteşem
Canım 16 yaşında oğlum var.Uyutup arkadaşla hemen yürüyüşe çıkıyorum.Uyanirsa oğlum idare ediyor.Oglumda yediklerini dikkat ediyor.12 kilo verdi.Ben zayiflarken senin kilolu olmana izin vermem diyor.Galiba biraz şanslıyım.

Cnm teşekkür ederim diyetisyen gerçekten hızlandırdı ama oğlumunda etkisi büyük 6 aylık 4 dişi olıyo oda ağır geldi heralde çook huysuz hep kucak hep emiyim istiyo

Biz daha oralara gelmedik yarın 6 aylık oluyoruz ablası daha çabuk çıkarmıştı ama bunda henüz hiçbi belirti Yok sadece elini ağzına götürüyo Rebel92

Kızlar benim iştahını azaltacak bir önerimiz var mı acaba ? Bugün durmadan tarcinli su içtim faydalı olur mu bilmiyorum sabah kahvaltısı 11 de olunca oglen yapmadım arada 1 fincan Türk kahvesi akşam
2 kofte
2 dilim tb ekmeği
3 bardak ayran
1 tabak bulgurlu ıspanak yemeği

Yiyeli 1 saat oldu ama yine canım bir şey istiyor

Hemen iki bardak su iç.

Baktım şimdi canım hatta 25 dakika yaptım

Ben normalde hep yiyen bir tipim yüzüm canım isteyip yiyemeyince işin kötüsü yüzüm asiliyor mutsuzum 1-2 kg versen belki motivasyon olur bakalım kızlar sabrediyoruz

Bugunki menüm
Sabah kıymalı yumurta 1 kk peynir ince 1 dl kasar 3 cherry domates 3 dl salatalik 3 zeytin 5 yaprak tere 1 dl ekmek

Öğle arapași çorbası 3 yk kuzuetli türlü 2 yk pilav
Ara 1 salatalık

Aksam 1 kase çorba

Saat 8 büyük bir kase cacık pulbiber ve naneli

3 lt su

2000 adım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…