Daha ne olsun abla çok çok iyi bence helede dışarda yürüyosan tadından yenmezHanımlar bir sey soru cam.Ben haftada 4 veya 5 gün 45 dakika yürüyüş yapıyorum. Buda yeterli olur herhalde.
Ben suanda ancak squat yapıyorum biraz mekik çekemiyorum. Dikişlerim toparlansın mekike başlarım. Birşeyler öğrenirsen paylaşır mısınMekik vs toparlama hareketleri yapıyorum. Biberiye yağı sürüp strece saranlar varmış. Onu araştırıyorum.
gayet iyi bu fırsata sahip olman muhteşemHanımlar bir sey soru cam.Ben haftada 4 veya 5 gün 45 dakika yürüyüş yapıyorum. Buda yeterli olur herhalde.
Sürümde azalma yok ama kızım sanki daha az emmeye başladı.Ben biraz daha emzirmek istiyorum.Inşallah bırakmaz.Daha ne olsun abla çok çok iyi bence helede dışarda yürüyosan tadından yenmez
Bugün menülerde sporlarda Harika bayağı çekişmeli bi hafta olacak deneyimlerimi iz sonucu sütümüz nasıl etkileniyorsa yazarsak daha çok yardımcı oluruz birbirinize diye düşünüyorum
Canım 16 yaşında oğlum var.Uyutup arkadaşla hemen yürüyüşe çıkıyorum.Uyanirsa oğlum idare ediyor.Oglumda yediklerini dikkat ediyor.12 kilo verdi.Ben zayiflarken senin kilolu olmana izin vermem diyor.Galiba biraz şanslıyım.Ben suanda ancak squat yapıyorum biraz mekik çekemiyorum. Dikişlerim toparlansın mekike başlarım. Birşeyler öğrenirsen paylaşır mısın
gayet iyi bu fırsata sahip olman muhteşem
Cnm teşekkür ederim diyetisyen gerçekten hızlandırdı ama oğlumunda etkisi büyük 6 aylık 4 dişi olıyo oda ağır geldi heralde çook huysuz hep kucak hep emiyim istiyo
Hemen iki bardak su iç.Kızlar benim iştahını azaltacak bir önerimiz var mı acaba ? Bugün durmadan tarcinli su içtim faydalı olur mu bilmiyorum sabah kahvaltısı 11 de olunca oglen yapmadım arada 1 fincan Türk kahvesi akşam
2 kofte
2 dilim tb ekmeği
3 bardak ayran
1 tabak bulgurlu ıspanak yemeği
Yiyeli 1 saat oldu ama yine canım bir şey istiyor
Hemen iki bardak su iç.
aynen ben öyleyim cacık yedim bendeÇok su içtim canım inanki çocuklara zor yettim saatte 2 kere tuvaletteydim ama yok istahim kapanmıyor hep ataktayim
Baktım şimdi canım hatta 25 dakika yaptım500 değilmiş zaten "5K with a twist 3 1 mile Walk at home" videonun adı, sarı bady giymiş. Sağ dizimde ağrı var, dün yapmadım bugün spor günüm. Bu sabah cozuttum zaten. Yağda kızarmış yarım sosis, 3 çatal da patates kızartması yedim. 500u geçti kalori, onu dengelerim de aldığım yağ oranı çok yüksek olacak bugün.
birbirimizi motive edelim bırakmayalımBen normalde hep yiyen bir tipim yüzüm canım isteyip yiyemeyince işin kötüsü yüzüm asiliyor mutsuzum 1-2 kg versen belki motivasyon olur bakalım kızlar sabrediyoruz
Aa nerdeyse ayni.biz de sali gunu 6 aykik oluyoruz.sen de kasim annesisin o zamanBiz daha oralara gelmedik yarın 6 aylık oluyoruz ablası daha çabuk çıkarmıştı ama bunda henüz hiçbi belirti Yok sadece elini ağzına götürüyoRebel92
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?