Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sabah eşim menemen yaptı ben de bi kaşık menemeni 1 dilim ekmekle yedim.O sırada kızım durmadığından başka bir şey yiyemedim.Öğlen de humana still tea ve yarım simit yedim.Bir kase erikle kiraz yedim bir de.Akşam bir tabak güveç ve 4-5 kaşık bulgur pilavı yedim.Arada yarım ülker sütlü çikolata yedim keşke onu da yemeseydim pişman oldum sonradan çok yemiyorum sanki ama bu tartıda hiç değişim yok henüz.

Son düzenleme:
1 yumurta (tereyağda)
1 dilim ekmek
1 Kase yoğurtlu kavrulmuş havuç
2 zeytin
1 kk peynir
Marul domates salatalık yeşil sogan
Şekersiz çay

Ara 12.00
3 gün kurusu kayısı
2 badem

Ara 13.00
Türk kahvesi
Napoliten

Ara
2 kayısı

Akşam 18.00
Altı kaşık mercimekli bulgur pilavı
Bir tavuk bud + 5 patates (fırında)
Salata
2 Bardak ayran

Spor 20.00
25 dakika leslie
60 tane ip atlama
40 tane mekik
Emzirme :)

Su az oldu galiba 2 litre olmamıştır

Kızlar yorum bekliyorum
Fazla mi sizce bu menü

Kahvaltıda hem yumurtan tereyağ var hem havuç yağda kavrulmus. Bence yağsız teflon tavada yumurta pişirebilir, menemen yapabilir ya da haşlama tercih edebilirsin. Pilav da 2 porsiyon olmuş. Onun dışında beğendim menunu. Suya dikkat ama.

Canım paylaşımn için sağol
Ben de yeşil çay içerdim ama gerek yokmuş içmeye madem zararlı bebeklerimzden önemli değil
Velevki zararlı değil böyle muallakta kalınan çayı içsem ne olur içmesem ne olur
Spora ve porsiyon azaltmaya devam

prensesmat Hani öğlen yemeği? Aksamı öğlen yeseydin süper olurdu. Şimdi farkettim. Senin bebiş küçük muydu?
Hafta sonu galiba eşimdn dolayı öğlen yemeği olmuyor.yapmak istemiyor
Hafta içi yiyorum ama
Akşam yemeği sağlam oluyor bizde :/
Şimdi yemekler kaldı ve ben onu yarın öğlen yicem ve akşama yemek yapcm
İkisini de tam porsiyon yiyince kilo gitmiyor
Dört buçuk aylık kızım. Ek gıdaya geçeceğiz inşallah. senin peki

Çikolata haricinde bence Güzel
Ama bu yediklerinle beraber spor da gerek

ben sok okadar da degilimdir ya
Boyum160 canm
Ben zaten ustten kendimi cok begeniom yandan popoda guzel ama basenler beni öldurceeeek biktm

Ayıp ettin gözünde buyutuyorsun yada ben gerçekten doymuyorum :)) açım ben yaaaa ne yiycem ne pisireyim süt içtim elma yedim 1 dilim ekmek yedim kahvaltıdan sonra hala açim ((midem fena bulanıyor

Ben bugün doymuyorum ya sürekli midem bulanıyor bişey yemedim.ama.kahve içtim.aksam yemekte n sonra bide çilek yediğim dediğim gibi ama hala bulanıyor ve bebişim De doymuyor kaçıncı mama verdiğimdir

Çikolata haricinde bence Güzel
Ama bu yediklerinle beraber spor da gerek
Bebeğim yarın 2 aylık olacak canım.Yürüyüş dışında spor yasak henüz leslie yapabilir miyim acaba? Çok küçük sık sık emiyor uyuyunca da ev işi yemek anca yapıyorum spor yapamıyorum malesef.

Yok 11 de yedim bebeğim sabah uykusunu uzun uyuyor ben de uyuyorum geç kalkıyorum.Açlık hissetmedim yoksa yerdim aç kalırsam sütüm azalıyor.

Kahve emzirirken hergün içiyor musunuz? Ben de nescafe falan içmek istiyorum ama sütüm azalır diye içmiyorum kafeinin sütü azalttığını okumuştum öyle bi etki hissettiniz mi

Kızlar bir akıl verin sabahtan beri sık sık gözüm de kararıyor 14 takım herzamna çok yiyorsunuz diyorlar ama ben neden bugün böyleyim bebiste aç ne yapayım bastirayim modemi gözümün onu neden kararır ki

bende seninle ayni kilodaydim canim kendini cok yormadan cok yuklenmeden basla yuruyus ilk baslarda en guzeli ben hep yurudum oglum 6 aylik olduydu onuda bebek arabasina koyup her gun sabah aksam ciktim onun bile cok faydasi oldu 117den 59a dustum uc senede

bi tuzlu ayran yap ic
Kahve emzirirken hergün içiyor musunuz? Ben de nescafe falan içmek istiyorum ama sütüm azalır diye içmiyorum kafeinin sütü azalttığını okumuştum öyle bi etki hissettiniz mi

emzirdiginiz ilk aylarda bebege uykusuzluk yapiyor ama 6ay sonra icilebiliyor bebek buyudugunden ben ictim uc cocugumdada hicbisey olmadi 6ay olduklarinda

Merhabalar sevgili anneler 15 aylık bir kızım var emziriyorumaslında doğum kiloların tamamen gitti ama yaza bir 8 kilo daha vererek girmek istiyorum beni de aranıza alır mısınız??
Boyum:1.60
Kilom:68
Hedefim :60
İlk hedefim 64

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…