- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Canım paylaşımn için sağol@asimeleksi
http://www.bitkiselcaylar.gen.tr/emziren-anneler-yesil-cay-icebilirmi.html
Biberiye çayı önerilmiyor, yağını sürmekle ilgili bilgi bulamadım. Yasak bitkilerin olduğu listede ikisi de yok. İlk 6 ay kesinlikle kullanmayın diyor. Sütü azaltabiliyormuş.
Hafta sonu galiba eşimdn dolayı öğlen yemeği olmuyor.yapmak istemiyorprensesmat Hani öğlen yemeği? Aksamı öğlen yeseydin süper olurdu. Şimdi farkettim. Senin bebiş küçük muydu?
Çikolata haricinde bence GüzelSabah eşim menemen yaptı ben de bi kaşık menemeni 1 dilim ekmekle yedim.O sırada kızım durmadığından başka bir şey yiyemedim.Öğlen de humana still tea ve yarım simit yedim.Bir kase erikle kiraz yedim bir de.Akşam bir tabak güveç ve 4-5 kaşık bulgur pilavı yedim.Arada yarım ülker sütlü çikolata yedim keşke onu da yemeseydim pişman oldum sonradançok yemiyorum sanki ama bu tartıda hiç değişim yok henüz.
ben sok okadar da degilimdir ya
Boyum160 canm
Ben zaten ustten kendimi cok begeniom yandan popoda guzel ama basenler beni öldurceeeek biktm
Ayıp ettin gözünde buyutuyorsun yada ben gerçekten doymuyorum :)) açım ben yaaaa ne yiycem ne pisireyim süt içtim elma yedim 1 dilim ekmek yedim kahvaltıdan sonra hala açim((midem fena bulanıyor
Bugünkü.menu
Sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta karışık kızartma yarım kase 1 ter tatlı kaşığı tahin pekmez ve fıstık ezmesi peynir zeytin falan filan
Akşama kadar 1 kase yoğurt 1 bardak süt 1 suyu alınmış elmas bir kurabiye akşam zeytinyağlılar fasulyr. 3 kaşık pilav
Gece belki cilekz yerim
Şu kiloları yazdığımız yer var ya kullanıcı adı altinda, oraya bebeklerimizin yaşını da yazsak. Y yesilagac44 sabah erken yediysen öğlene arası boş geçmiş, keşke meyve, ceviz vs yeseydin, yoğurt vs.Çikolata haricinde bence Güzel
Ama bu yediklerinle beraber spor da gerek
Bebeğim yarın 2 aylık olacak canım.Yürüyüş dışında spor yasak henüz leslie yapabilir miyim acaba? Çok küçük sık sık emiyor uyuyunca da ev işi yemek anca yapıyorum spor yapamıyorum malesef.Çikolata haricinde bence Güzel
Ama bu yediklerinle beraber spor da gerek
Yok 11 de yedim bebeğim sabah uykusunu uzun uyuyor ben de uyuyorum geç kalkıyorum.Açlık hissetmedim yoksa yerdim aç kalırsam sütüm azalıyor.Şu kiloları yazdığımız yer var ya kullanıcı adı altinda, oraya bebeklerimizin yaşını da yazsak. Y yesilagac44 sabah erken yediysen öğlene arası boş geçmiş, keşke meyve, ceviz vs yeseydin, yoğurt vs.
Kahve emzirirken hergün içiyor musunuz? Ben de nescafe falan içmek istiyorum ama sütüm azalır diye içmiyorum kafeinin sütü azalttığını okumuştum öyle bi etki hissettiniz mi1 yumurta (tereyağda)
1 dilim ekmek
1 Kase yoğurtlu kavrulmuş havuç
2 zeytin
1 kk peynir
Marul domates salatalık yeşil sogan
Şekersiz çay
Ara 12.00
3 gün kurusu kayısı
2 badem
Ara 13.00
Türk kahvesi
Napoliten
Ara
2 kayısı
Akşam 18.00
Altı kaşık mercimekli bulgur pilavı
Bir tavuk bud + 5 patates (fırında)
Salata
2 Bardak ayran
Spor 20.00
25 dakika leslie
60 tane ip atlama
40 tane mekik
Emzirme :)
Su az oldu galiba 2 litre olmamıştır
Kızlar yorum bekliyorum
Fazla mi sizce bu menü
Kızlar bir akıl verin sabahtan beri sık sık gözüm de kararıyor 14 takım herzamna çok yiyorsunuz diyorlar ama ben neden bugün böyleyim bebiste aç ne yapayım bastirayim modemi gözümün onu neden kararır ki
Kahve emzirirken hergün içiyor musunuz? Ben de nescafe falan içmek istiyorum ama sütüm azalır diye içmiyorum kafeinin sütü azalttığını okumuştum öyle bi etki hissettiniz mi
Normalde yok ama bir tuhafima buğun şekerim mı düştü dedim şekerli yedim tuzlu yedim bir ara düzeliyor sonra yine oluyortansiyon sorununmu var canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?