Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öğlen menum
Yoğurtlu kabak
Haslama tavuk
2 kaşık erişte
Birazdan yuruyusumu yapicam

bugün ki sporumu oğlumla top oynayarak yaptım. bi yandan onu eğlendirdim bi yandan da küçük oğlumu bi oraya koş bi buraya koş :)

Selam canım senle aynı kilodayız bu hafta bir kilo verdim 71 olmusum bakalım yarın tartı günü sen 70 düştünmu acep bu arada nasıl yazılıyor kilo ismin altına bilmiyorum da((
profilden özel başlık bölümüne yazıyorsun canım. yok benim alıp almadığım meçhul ama 70 mümkün değil

Oglene dogru ara öğün
3 ceviz 10 tane kadar çiğ badem küçük bir elmanın yarısı. Aslinda bütün yiyecektim ama kizim ortak cikti:) öğlen yiyemedim annemlerin yanina geldim ara öğün gibi yapip 1 kase erişteli mercimek corbasi ve bur küçük pişi yedim. Akşam fırında tavuk but ve az patates var

Yemek işini kapattım, menumu paylaşıyorum.
Sabah aç karna yeşil çay.
Arada yemeğe ve pogacaya dalınca kahvaltı gecikti 10:30da 2 dilim kepekli ekmek ve lor ile tost,
1 haşlanmış yumurta,
Yarım domates,
Çay.
Ara yok.
Yaptığım pogacanin tadına baktım, 1 poğaça toplamda.
Ara yeşil çay.
17:30 da akşam yemeği;
1 kase soğanlı tavuk ciğer kavurma,
2 bardak ayran,
1 küçük domates.
Spor;
45 dakika leslie,
40 dakika bölgesel çalışma,(karın, yan karın, bacak, kol, kalça)
30x3 set mekik.

Biberiye yağını sürüp streç sardım, çok sıkı sardım sanırım, hep ortaya toplandı, zor durdu leslie boyunca. Öyle yanma sıcaklık vs hiçbir şey hissetmedim.

Super yapmissin bende lessieye basliycam

ugünün menusu
1 haşlanmış yumurta
Yarım simit
Yarım poğaça
1 yemek kaşığı tulum peyniri
3 yemek kaşığı lor peyniri
2 yemek kaşığı menemen
10 zeytin
1 tatlı kaşığı tereyağı
Marul domates

Ara: 1 dilim kaşar 1 bardak ayran

Öğlen az bulgurlu pırasa
1 kase yoğurt

Ara:1 bardak ayran salatalık

Akşam pide 2 bardak ayran salata

Allahım Allahım ben ne çok ayran yoğurt yiyormusum yazarken yoruldum

Su 3 lt oldu bol rezene

Akşam yarım lahmacun bir kase ezogelin çorba ve bir kase de cacık yedim.Bol su ile günü tamamlayacağım :)

Kızlar kilo almış görünüyorum ya dün 66.1 dim bugün öğlen 68 akşam 67.0 biraz öncede 67.8 çıktım sabah i 4 gözle bekliyorum (

Sabah (saat 12) beyaz peynirli tost 10 zeytin salatalık
Aksam 8e kadar ara ara toplam 10 tane kepekli form biskuvi 1 tane de tadim kuruyemiş bar.
Aksam actifry da 1 kasik yagla patates kizarttim.2 patates yemisimdir.1 dilim kepek ekmegi çok çok salata kurutulmus cilek.
Gündüz islerim vardi çok tempolu olmasa da 1.5 saat yurudum.15 dk bile olsa leslie yapar öyle yatarim.

Kızlar kilo almış görünüyorum ya dün 66.1 dim bugün öğlen 68 akşam 67.0 biraz öncede 67.8 çıktım sabah i 4 gözle bekliyorum (
o kadar çok tartılma canım. Sadece sabahları aç karnına tartıl. Gün içinde 1- 1.5 kilo fark ediyor.

o kadar çok tartılma canım. Sadece sabahları aç karnına tartıl. Gün içinde 1- 1.5 kilo fark ediyor.
Dayanamıyorum görmeniz lazım beni sürekli tartı üstünde oda yetmiyor çocuklarla da çıktığım oldu
Aslında dayansam en güzeli haftada 1 ama :/

Menünüz sanki çok karbonhidrat ağırlıklı..Kepekli form tosttaki ekmek patates kepek ekmek kuruyemiş bar.Karbonhidrattansa protein ağırlıklı beslenmek daha sağlıklı geliyor bana.

Menünüz sanki çok karbonhidrat ağırlıklı..Kepekli form tosttaki ekmek patates kepek ekmek kuruyemiş bar.Karbonhidrattansa protein ağırlıklı beslenmek daha sağlıklı geliyor bana.
Haklısınız ama o da her gün mümkün olmuyor.Kahvalti kültürü yok bende.peyniri erimeden yiyemiyorum o yizden mecburen tost yapiyorum.Ara öğün yemiyodum normalde biskuviler tok tutar dedim.kuruyemis bar kacamak sayilirdi merakimdan aldim yedim :)
Valla akşam da yemek yapmaya halim kalmamıştı yaptim patatesi

Dayanamıyorum görmeniz lazım beni sürekli tartı üstünde oda yetmiyor çocuklarla da çıktığım oldu
Aslında dayansam en güzeli haftada 1 ama :/
canım haftada bir tartılmaya bende sabredemiyorum
. Her sabah tartıl en iyisi

İyi, akşamlar kızlar rahatsızlığım hala devam ediyor saçma sapan bugün oldu o yüzden menü veremiycem yarınla ilgili bi hatırlatma yapıp kaçıcam yarın kilo bildirim günü malum sonuçlar şu şekilde yazılacak
Geçen hafta
Bu hafta
Bebeğinin kaç aylık olduğu
Gerisini ben hallediyorum yalnız aramıza Cuma'dan sonra katılan arkadaşlar gruba başladıkları günü belirtirlerse iyi olur çünkü sonradan eklenen arkadaşlar yarışmaya bi sonraki hafta dahil olursa daha adil olacağını düşünüyorum çünkü diğer arkadaşlar 1 haftadır menü paylaşımı yapıp sohbetlere katılıyorlar 3 gün katılıp birirnciliği alırsa eski arkadaşlar da motive düşüşü yaşanmasın
Hepiniz değerlisiniz kilolar gelir geçer özellikle bebeği 6 Aydan küçük olanlar bu yarış işini fazla ciddiye almayın lütfen güzel beslenin 6 ay olana kadar kilo almamak amacınız olsun ayrıca
-2 hafta üst üste kilo bildirimi yapmayanlar listeden silinecektir
-sadece cuma günleri kilo bildirimi yapıp menü paylaşımı yapmayanlar (mazeret bildirenler hariç) uyarılacaktır
-tartıda artı görenler (bebeği çok minik olanlar hariç) spor cezamız var haftada en az 3 gün 30 ar dakika egzersiz (yürüyüş,bisiklet,dans,kardiyo,pilates,Leslie vb.maksat kendimize ve spora zaman ayırmak)
Kafa şişirdim farkındayım şimdiden sağlıklı bol sütlü bol eksili cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…