Bence çok güzel olur çünkü bakıyorum da börek falan yiyenler çok bide ödül yapalım her 3 kiloda bi adana yiyebilirz gibi mesela bence ben tek başıma yapamıyorumKızlar genel kesinlikle yenmiyecekler listesi yapmaya ne dersiniz hepimize geçerli olmak üzere
öğlen menumSlm kızlar, ben 2.5 yaşında ki oğluşuma çiş eğitimine başladım ama çok başarısızız ve çok yorucu, üstelik çocuk biraz soğuk algınlığı olmuş, yazdıklarınızı okumaya çalıştım ama katılamadım kusura bakmayın, ben bu sabah yine önce limonlu limonsuz ılık sularımı içerek başladım güne sonra bir yumurta beyazı, 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 4 yeşil zeytin, bol yeşillik (maydanoz, nane, roka), domates yeşil biber, salatalıkla kahvaltı yaptım, öğlen bol marullu patates salatası yoğurt ve şalgam suyu yedim birazdan yeşil erik yiyecem,[/QUOTE
profilden özel başlık bölümüne yazıyorsun canım. yok benim alıp almadığım meçhul ama 70 mümkün değilSelam canım senle aynı kilodayız bu hafta bir kilo verdim 71 olmusum bakalım yarın tartı günü sen 70 düştünmu acep bu arada nasıl yazılıyor kilo ismin altına bilmiyorum da((
Sağol canım yazdım sonunda ama güncele geçen haftaki kilomu yazdım yarınki tartıda daha az çıkarım umuduyla:))profilden özel başlık bölümüne yazıyorsun canım. yok benim alıp almadığım meçhul ama 70 mümkün değil
Super yapmissin bende lessieye basliycamYemek işini kapattım, menumu paylaşıyorum.
Sabah aç karna yeşil çay.
Arada yemeğe ve pogacaya dalınca kahvaltı gecikti 10:30da 2 dilim kepekli ekmek ve lor ile tost,
1 haşlanmış yumurta,
Yarım domates,
Çay.
Ara yok.
Yaptığım pogacanin tadına baktım, 1 poğaça toplamda.
Ara yeşil çay.
17:30 da akşam yemeği;
1 kase soğanlı tavuk ciğer kavurma,
2 bardak ayran,
1 küçük domates.
Spor;
45 dakika leslie,
40 dakika bölgesel çalışma,(karın, yan karın, bacak, kol, kalça)
30x3 set mekik.
o kadar çok tartılma canım. Sadece sabahları aç karnına tartıl. Gün içinde 1- 1.5 kilo fark ediyor.Kızlar kilo almış görünüyorum ya dün 66.1 dim bugün öğlen 68 akşam 67.0 biraz öncede 67.8 çıktım sabah i 4 gözle bekliyorum(
Dayanamıyorum görmeniz lazım beni sürekli tartı üstünde oda yetmiyor çocuklarla da çıktığım olduo kadar çok tartılma canım. Sadece sabahları aç karnına tartıl. Gün içinde 1- 1.5 kilo fark ediyor.
Menünüz sanki çok karbonhidrat ağırlıklı..Kepekli form tosttaki ekmek patates kepek ekmek kuruyemiş bar.Karbonhidrattansa protein ağırlıklı beslenmek daha sağlıklı geliyor bana.Sabah (saat 12) beyaz peynirli tost 10 zeytin salatalık
Aksam 8e kadar ara ara toplam 10 tane kepekli form biskuvi 1 tane de tadim kuruyemiş bar.
Aksam actifry da 1 kasik yagla patates kizarttim.2 patates yemisimdir.1 dilim kepek ekmegi çok çok salata kurutulmus cilek.
Gündüz islerim vardi çok tempolu olmasa da 1.5 saat yurudum.15 dk bile olsa leslie yapar öyle yatarim.
Haklısınız ama o da her gün mümkün olmuyor.Kahvalti kültürü yok bende.peyniri erimeden yiyemiyorum o yizden mecburen tost yapiyorum.Ara öğün yemiyodum normalde biskuviler tok tutar dedim.kuruyemis bar kacamak sayilirdi merakimdan aldim yedim :)Menünüz sanki çok karbonhidrat ağırlıklı..Kepekli form tosttaki ekmek patates kepek ekmek kuruyemiş bar.Karbonhidrattansa protein ağırlıklı beslenmek daha sağlıklı geliyor bana.
canım haftada bir tartılmaya bende sabredemiyorumDayanamıyorum görmeniz lazım beni sürekli tartı üstünde oda yetmiyor çocuklarla da çıktığım oldu
Aslında dayansam en güzeli haftada 1 ama :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?