- 23 Ocak 2014
- 1.256
- 1.733
- 333
Evet bebekle zor olabiliyor ama ben yoğurdun içine yulaf ezmesi koyuyorım mesela.İçine de çilek vs doğruyorum.Hem tok tutuyor hem lif kaynağı hem de protein deposu.Bisküviler karbonhidrat olduğu için tok tutmak yerine kolay acıktırır aslında.Bir de paketli gıdalar glukoz şurubu falan içeriyor o yüzden genelde tüketmemeye çalışıyroum ben özellikle diyet dönemleriHaklısınız ama o da her gün mümkün olmuyor.Kahvalti kültürü yok bende.peyniri erimeden yiyemiyorum o yizden mecburen tost yapiyorum.Ara öğün yemiyodum normalde biskuviler tok tutar dedim.kuruyemis bar kacamak sayilirdi merakimdan aldim yedim :)
Valla akşam da yemek yapmaya halim kalmamıştı yaptim patatesi
Ben yoğurt sevmiyorum :) Sevsem iyi olurdu.Yumurta da sevmiyorum.Sabahlari haslanmisin beyazini yiyorum zorlayarak.Ondan da iyice bikmayayim diye 2 gün ara verdim.Evet bebekle zor olabiliyor ama ben yoğurdun içine yulaf ezmesi koyuyorım mesela.İçine de çilek vs doğruyorum.Hem tok tutuyor hem lif kaynağı hem de protein deposu.Bisküviler karbonhidrat olduğu için tok tutmak yerine kolay acıktırır aslında.Bir de paketli gıdalar glukoz şurubu falan içeriyor o yüzden genelde tüketmemeye çalışıyroum ben özellikle diyet dönemleri
Ben yoğurt sevmiyorum :) Sevsem iyi olurdu.Yumurta da sevmiyorum.Sabahlari haslanmisin beyazini yiyorum zorlayarak.Ondan da iyice bikmayayim diye 2 gün ara verdim.Evet bebekle zor olabiliyor ama ben yoğurdun içine yulaf ezmesi koyuyorım mesela.İçine de çilek vs doğruyorum.Hem tok tutuyor hem lif kaynağı hem de protein deposu.Bisküviler karbonhidrat olduğu için tok tutmak yerine kolay acıktırır aslında.Bir de paketli gıdalar glukoz şurubu falan içeriyor o yüzden genelde tüketmemeye çalışıyroum ben özellikle diyet dönemleri
Aynı şeyleri düşünmüşüz tam kararında patlamış mısır zor olacak benim için ama yaz geliyor zaten pek yenmez artık yazın beslenme açısından daha avantajlı bi mevsimBence şerbetli tatlılar direk yasaklı listede olmalı.Tatlı ihtiyacı için kararında sütlü tatlılar ve meyveleri tercih edelim.
Yine her türlü kızartma yasaklı listesinde olabilir.Kola cips patlamış mısır bunlar da yasaklı listesinde olmalı.Hamurişlerine de kısıtlama getirebiliriz.Örneğin haftalık maksimum bir dilim börek,simit veya poğaça hakkı olması gibi.Sizin önerileriniz neler?
Sıkma canını anın tadını çıkar telafi edersin olmuş bi kere haftaya daha dikkat edip bu haftanın artışınızda verirsinKizlar ya muhtemelen yarın çok yüksek çıkacak kilom bir de annemlerin tartisi ayarsiz birkac saniye arayla 400 gr fark bile cikariyorben neyi ölçüt alacagim ki? Bir de aksam yemeğinde bir kase yesil mercimek çorbası yarım tavuk but 3-4 dilim patates yedim fırında yapilmisti bunlar biraz da salata yedim ama aksam bir waffle yedim annemlere diye yapmistim hatta bir kaşık da sade dondurma vardı üstünde eve gideyim hiç bunlardan yemeyecegim
canım ben perşembe katılmıstım. Buraya yazmadan 1 hafta önce diyete başlamıştım. Ve tartılmadan kilomu 57.6 demiştim. Geçen cuma sabah tanıştığımda 56.8 çıktım. Bugün 56.6 çıktım hangisini alalım. Haksızlık olmasın bence 56.8 i baz alalım bence. Geçen hafta bildirimde bulunmuştum zaten.Ben halledilen kızlar sadece
Geçen hafta
Bu hafta
Bebeğin kaç olduğu yazmanız yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?