Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öğlen kuşbaşı pide ve ayran
Akşama bir tek çorba içerim diyodum ama biraz da bezelye ve 1 tane kandil simidi yedim. Acayip ağır geldi yarın ben de ağır gelmem umarım....

ebruliki canım fikir süper liste ilk sayfada yayınlanırsa daha göz önünde olur sizler fikirlerinizi belirtin ben eklerim
Aynı listede şu şekilde yapabiliriz
-Yenmemesi gerekenler(evde bile bulundurması sakıncalı olanlar
-Haftada bir yenilebilecek besinler(ödül manasında)
Bu listeyi uzatadabilşriz bunlar benim fikirlerim her türlü uyarım size
-

Evet bebekle zor olabiliyor ama ben yoğurdun içine yulaf ezmesi koyuyorım mesela.İçine de çilek vs doğruyorum.Hem tok tutuyor hem lif kaynağı hem de protein deposu.Bisküviler karbonhidrat olduğu için tok tutmak yerine kolay acıktırır aslında.Bir de paketli gıdalar glukoz şurubu falan içeriyor o yüzden genelde tüketmemeye çalışıyroum ben özellikle diyet dönemleri

Bence şerbetli tatlılar direk yasaklı listede olmalı.Tatlı ihtiyacı için kararında sütlü tatlılar ve meyveleri tercih edelim.
Yine her türlü kızartma yasaklı listesinde olabilir.Kola cips patlamış mısır bunlar da yasaklı listesinde olmalı.Hamurişlerine de kısıtlama getirebiliriz.Örneğin haftalık maksimum bir dilim börek,simit veya poğaça hakkı olması gibi.Sizin önerileriniz neler?

Ben yoğurt sevmiyorum :) Sevsem iyi olurdu.Yumurta da sevmiyorum.Sabahlari haslanmisin beyazini yiyorum zorlayarak.Ondan da iyice bikmayayim diye 2 gün ara verdim.

Ben yoğurt sevmiyorum :) Sevsem iyi olurdu.Yumurta da sevmiyorum.Sabahlari haslanmisin beyazini yiyorum zorlayarak.Ondan da iyice bikmayayim diye 2 gün ara verdim.

Bugünkü menüm sabah 6 dilim yumurtalı sucuk 1 dilim çavdar ekmeği ara öğün hurma 2 tane bir avuç kuru yemiş öğlen bir orta boy patatez bir kase yoğurt ekmek Yok akşam 1 dilim ekmek bir kase çorba salata

Kizlar ya muhtemelen yarın çok yüksek çıkacak kilom bir de annemlerin tartisi ayarsiz birkac saniye arayla 400 gr fark bile cikariyor ben neyi ölçüt alacagim ki? Bir de aksam yemeğinde bir kase yesil mercimek çorbası yarım tavuk but 3-4 dilim patates yedim fırında yapilmisti bunlar biraz da salata yedim ama aksam bir waffle yedim annemlere diye yapmistim hatta bir kaşık da sade dondurma vardı üstünde eve gideyim hiç bunlardan yemeyecegim

Aynı şeyleri düşünmüşüz tam kararında patlamış mısır zor olacak benim için ama yaz geliyor zaten pek yenmez artık yazın beslenme açısından daha avantajlı bi mevsim

Sıkma canını anın tadını çıkar telafi edersin olmuş bi kere haftaya daha dikkat edip bu haftanın artışınızda verirsin

Bugün menü
Sabah 2 dl yumurtali yağsız kızarmış ekmek 2 kk peynir 1 cay kas. Çemen 4 zeytin 3 dl domates salatalik
Ara 2 erik
Öğle yarim tabak tavuk çorbası 1 tekrar fasulye 2 yk bulgur pilavı 2 yk köfteli patates
Ara yok
Aksam 1 kase çorba salata
Ara 5 erik
3 lt su
Spor 4000 adim. 250 ip. 100 crunch. 40 mekik

Ben halledilen kızlar sadece
Geçen hafta
Bu hafta
Bebeğin kaç olduğu yazmanız yeterli

Ben halledilen kızlar sadece
Geçen hafta
Bu hafta
Bebeğin kaç olduğu yazmanız yeterli
canım ben perşembe katılmıstım. Buraya yazmadan 1 hafta önce diyete başlamıştım. Ve tartılmadan kilomu 57.6 demiştim. Geçen cuma sabah tanıştığımda 56.8 çıktım. Bugün 56.6 çıktım hangisini alalım. Haksızlık olmasın bence 56.8 i baz alalım bence. Geçen hafta bildirimde bulunmuştum zaten.

Geçen hafta 56.8
Bu hafta 56.6
Kilo kaybı 0.2
Yüzde 0.35
16 aylık oğlum emziriyorum

pentagram42 daha öncede yazdım internet paketim bitti o yüzden çok giremiyorum. Ama menülerimi aksam toplu halde paylaşıyorum. Paket suresi dolunca daha.aktif olurum.

Günaydın hanımlar
Kilo bildirimini yapıyorum
Geçen hafta 82 .2
Bu hafta 81.8
Bu hafta yediğim tereyağlı yumurtaların sonucunda az vermisim

Ama asla kendimi bırakmak yok.Aynen devam galiba biraz tereyağını azaltmak lazım.
Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
Bir dilim tuzsuz dil peyniri
5 zeytin
Domates salatalık ıkiside yarım
Maydanoz
3 bardak cay
Hanımlar dikkat ettim de yürüyüş yaptıktan sonra iştahım açılıyor. Özellikle tatlı çekiyor. Dondurmadan başka tatlı ne olabilir.Cok seviyorum da zaafim var.Gozum dönüyor o derece yani

Günaydın güzel anneler :)
Geçen cuma yeni katıldığım icin bildirim yapamamistim o yüzden bu hafta yapiyorum.

Gecen hafta 54 kiloydum küsurunu hatirlamiyorum.
Bu hafta 53.3 ciktim
700 gram vermisim yüzde kaç oluyor bilmiyorum matematiğim pek iyi degil
Bu arada menülerimi caniniz cekmesin diye paylasmiyorum çünkü cok kacamak yapıyorum. Canınızı çektirip kötü ornek olmak istemem

Günaydın hayırlı cumalar
Geçen hafta 118
Bu hafta 117.3
Fark 700 gr
Bebeğim 5 aylık

Spor hiç yapmadım kaçamak yaptım bu kiloyla benden daha fazla da giderdi ama grupta olmam iyi oldu normalde olsa bozdum nasılsa der hopppp çikolatalara gömülürdüm ama şimdi yaptın bir hata ama olsun devam diyorum ama yemiyorum:)))) buhun inşallah yürüyüş ve sporda yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…