Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
He he tarti konusunda yalniz değilsin canım bir türlü vazgeçemediğim alışkanlığım tartiya cikmak sabah aç karnına aksam okuldan geldiğimde ve gece yatmadan ama o da bazen kendimi salmama bazen de strese girmeme neden oluyor

Dünkü menüm
Aç karnına 2 b ılık su
1 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı tulum peynir
4 yemek kaşığı lor peyniri
10 zeytin
Yarım simit
1 orta boy poğaça
2 tatlı kaşığı bal
Marul domates salatalık

Ara
1 kuru incir
1 avuç fındık fıstık
1 hurma
1 tane cevizli sucuk
1 Türk kahvesi

Akşam
1 porsiyon makarna
3 bardak ayran

Aralarda surekli rezene 4 lt su
Hareket olamadı maalesef

Günaydın bayanlar. Dün kahvaltı gayet güzeldi ama öğlen bir küçük kase makarna yedim ve sonrasında çok acıktım.

Ara öğün olarak 1 muz biraz karadut ceviz vee 1 çikolatalı gofret yedim

Akşam da mercimek çorbası ve bezelye yedim. Yanına pilav yapmadım ilk defa.

Böyle giderse kilolari gidecek umarım....

Biraz sağlıksız olmamış mı menü? Sabah neyse de akşam makarna ve ayran pek olmamış sanki

Bugünkü kahvaltım da yine 2 yumurta 7-8 zeytin Domates salatalık biber 2 dilim ev ekmeği 2-3 ceviz fındık Şekersiz çay. Sabah erken de 1 bardak süt içmiştim.

Kızıma ekmek yaptım zeytinyağlı tuzsuz ama benim daha çok hoşuma gitti heralde kahvaltıda en azından sağlıklı ekmek yemiş oluyorum

Hazır foruma gir3bilmisken art arda yazıyorum ama profilinizdeki güncel kilo bebislerin kaç ay olduğunu durum mesajından mi yazıyoruz

sen bendende betermissin aksam cikarsam moralim bozuluyo 1 kilo fark ediyo bazen daha fazla. Diyet isi bitince her sabah tartiya cikmadan nasil durcam bilmiyorum

Günaydınlar tartıya son bir benim regl sorunu nedeni ile çok bi umudum yok ama sizlerden güzel sonuçlar bekliyorum

Kahvaltıda canım bişey istemedi
6_7 fıstık
1 kase mısır gevreği
Salatalık domates yedim. Pek bi dengesiz bişey oldu ama bugünlükte böyle olsun

Yumurta peynir 2 dilim tam buğday ekmeği şekersiz çay kalvaltı bu aç karnına yarım lt su inş cuma bakıcam tartı ne göstercek

Biraz sağlıksız olmamış mı menü? Sabah neyse de akşam makarna ve ayran pek olmamış sanki
Makarna yanına salata olmalı sanki değil mi yapmaya izin vermedi ki bebisler
Eşim ev yogurdundan 5 lt ayranı yapio dolaba kaldırıyor onu 2-3 gün iciyorum
Onu masum görüyorum galiba

Sabah soleni
1 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı tulum peynir
3 yemek kaşığı lor peyniri
2 yemek kaşığı menemen
10 zeytin
Yarım simit
Yarım poğaça
1 tatlİ kaşığı tereyağı
Marul domates

Tartıda 1 kilo fazla nasıl çıktım aa

Tartın aynı yerdemi aynı zeminde yani bide aç tok karnına çok farkediyo wc ye çıkmak/çıkamamak da etkiler evde litrelik su varsa bi dene eline al test et dijital tartılar bazen yapıyo böyle

Sabah bir dlm tb ekmeği az tereyağı,4 zeytin 3 ceri 1 salatalık 2 duble fincan şekersiz çay
Ara öğün 1 elma
Herkese günaydın
Kahvaltım
2 dilim tb ekmeği
Peynir
5 tane zeytin
1 yumurta
2 bardak çay
Bugün biraz iştahsiz uyandim.sabahtan beri ağzım kuruyor su icip duruyorum.Mide bulantisida var.inşallah hasta olmam.

Sana neden simit diycektim ki aklıma geldi bugün bende Yedim kahvaltıda bir süre sonra aynı şeyleri yemek sıkıyo simit ve poğaça yüksek kalori içeriyo canım haftada bir ödül olarak belki ama her sabah tüketmemeye gayret et bence eve alınıyorsa zor yememek ama gerçekten kalorisi fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…