He he tarti konusunda yalniz değilsin canım bir türlü vazgeçemediğim alışkanlığım tartiya cikmak sabah aç karnına aksam okuldan geldiğimde ve gece yatmadan ama o da bazen kendimi salmama bazen de strese girmeme neden oluyorığdırlımısın canım. Bende doğubeyazıttayım. Eşimin mesleği gerği. komşu sayılırız
Çok fazla giremiyorum. Sonra bi bakıyorum sayfa sayfa okunacak yaxıBende iki öğün besleniyorum. Hergün tartılma gibi bir alışkanlığım var. İlla her sabah o tartıya cıkıcam siz cumaya kadar nasıl sabrediyosunuz
Biraz sağlıksız olmamış mı menü? Sabah neyse de akşam makarna ve ayran pek olmamış sankiDünkü menüm
Aç karnına 2 b ılık su
1 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı tulum peynir
4 yemek kaşığı lor peyniri
10 zeytin
Yarım simit
1 orta boy poğaça
2 tatlı kaşığı bal
Marul domates salatalık
Ara
1 kuru incir
1 avuç fındık fıstık
1 hurma
1 tane cevizli sucuk
1 Türk kahvesi
Akşam
1 porsiyon makarna
3 bardak ayran
Aralarda surekli rezene 4 lt su
Hareket olamadı maalesef
sen bendende betermissinHe he tarti konusunda yalniz değilsin canım bir türlü vazgeçemediğim alışkanlığım tartiya cikmak sabah aç karnına aksam okuldan geldiğimde ve gece yatmadan ama o da bazen kendimi salmama bazen de strese girmeme neden oluyor
KesinlikleKızlar ben de öğretmenim rehberlik benim de branşım. Ogretmenlik insanın ruhuna işliyor kaçınılmaz olarak anlıyorum sizi:)
durum mesaji degilde. Onun bir altında resmin altında özel başlık yaxıyor. O kısma yaxıyorsunHazır foruma gir3bilmisken art arda yazıyorum ama profilinizdeki güncel kilo bebislerin kaç ay olduğunu durum mesajından mi yazıyoruz
Özel başlık kısmındaan canım. Aslında herkes yazsa menülere ona göre yorum yapsakHazır foruma gir3bilmisken art arda yazıyorum ama profilinizdeki güncel kilo bebislerin kaç ay olduğunu durum mesajından mi yazıyoruz
Makarna yanına salata olmalı sanki değil mi yapmaya izin vermedi ki bebislerBiraz sağlıksız olmamış mı menü? Sabah neyse de akşam makarna ve ayran pek olmamış sanki
Herkese günaydınSabah bir dlm tb ekmeği az tereyağı,4 zeytin 3 ceri 1 salatalık 2 duble fincan şekersiz çay
Ara öğün 1 elma
Sana neden simit diycektim ki aklıma geldi bugün bende Yedim kahvaltıda bir süre sonra aynı şeyleri yemek sıkıyo simit ve poğaça yüksek kalori içeriyo canım haftada bir ödül olarak belki ama her sabah tüketmemeye gayret et bence eve alınıyorsa zor yememek ama gerçekten kalorisi fazlaSabah soleni
1 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı tulum peynir
3 yemek kaşığı lor peyniri
2 yemek kaşığı menemen
10 zeytin
Yarım simit
Yarım poğaça
1 tatlİ kaşığı tereyağı
Marul domates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?