Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sabah
Kahvalti oncesi yarim lt su
1 omlet az yagda pismis yarım kk peynir bir küçük domates 2 küçük dilim börek ev yapimi

sen bendende betermissin aksam cikarsam moralim bozuluyo 1 kilo fark ediyo bazen daha fazla. Diyet isi bitince her sabah tartiya cikmadan nasil durcam bilmiyorum
Ay valla çok fenayım biliyorum:) banyoya her gittigimde gördükçe tartiyi dayanamiyorum

günaydın arkadaşlar. sabah kahvaltısı haşlanmış yumurta 2 tane , domatess bir dilim bile sayılmayan ekmekle çilek reçeli ve bir bardak süt.

benim evde tartım yok ya almam lazım en kısa zamanda bilerek almadım bu zamana kadar ben kilomu söylemeyi sevmem eşim de durmadan sorar tartı olunca diye.. :) yarın inş. eczaneye gidip tartılabilirm

Tünaydın arkadaşlar. Bu sabah yeşil çayı içince istahim kapandı, bir de malum hala adet olmayınca, mide bulantısı, sebepsiz sinir yedi bitirdi beni. Karnimi içeri çekiyorum ama içeri girmiyor.. Sabah tartildim ona da canım sıkıldı. 300 gr vermiş görünüyorum. O sinirle kahvaltıyi öğlen yemeğini pisirdikten sonra yedim. Çocuklar öğlen eve yemeğe de geliyor, neyse dolayısıyla kahvaltıyi 11 e doğru yaptım. 1 yumurta, iki dilim kepekli ekmek ve lor ile tost, çay. Poğaça hamuru da yoğurdum, dereotu çok vardı, eşim yanlışlıkla iki kere almış geçen hafta, dereotlu yapıyorum. Ama yemeyeceğim. Yarın tartı günü malum. Ben öğlen yemiyorum, birazdan spora başlayacağım, ama bu ateş basmaları ve baş ağrısı ile nasıl olacak bilmiyorum.. Bana ödem söktürücü bir öneride bulunur musunuz?

Evet henüz iradeli duramiyorum gozumun önünde dururken yiyorum umarım haftaya daha faydalı beslenirim

Evde tartı çok da iyi birşey değil sanki sabah bende mutlaka çıkıyorum yemek sonrası hiç cikmamaya calisirim gereksiz moral bozukluğu yapıyor

Dun resmen nefsimi terbiye ettim kizlar ama bozmadim.annemlerde kahvaltiya misafir vardi.patates kizartmalari sicak yeni cikmis simit pogaca açma.sucuk vs. Ama 2 dilim tb ekmeğimi alip peynirle yedim...bu mönüde bozmadiysam bi daha da bozmam galiba

Bir kk peynir bir domates bir salatalık 3 ceviz bir tatlı kaşığı kuru incir reçeli bugünku kahvaltımdı.Kahvaltıyı geç yapmak durumunda kalıyorum ben kızım sabah iyi uyuyor ben de uyuyorum o uyumuşken.Az önce bir maltana içtim süt için.Yarın tartı günü ama dayanamadım tartıldım ve 1 kilo vermişim bile :) hamurişi ve tatlıyı tamamen kestim nerdeyse kahvaltımı ve akşam yemeğimi tam yaptım öğlen biraz bu hafta işlerim olduğundan arada kaynadı sütümde azalma da olmadı çok şükür :) yarın güncel halini yazarım kilomun.Pazartesi kızımın 2. Ay kontrolü vardı tartıldı yarın da aşılarımız var o günden bugüne kilo alımı da iyiyse bu şekilde devam edeceğim umarım doğumdan kalan 5 kilomu tamamen verebilirim :)

Sabah kalkınca 2 tatlı kaşığı muhallebi yedim.Sonunu yedim bitsin de gözüm görmesin diye
Beyaz peynirli tost 10 zeytin ve salatalikla da saat 12de kahvaltimi yaptim.

Kahvaltıda yarım simit bir poğaça çok değil mi canım ya? Akşam da makarna yerine protein ağırlıklı birşeyler tercih etsen daha iyi olur gibi sanki

Makarna yanına salata olmalı sanki değil mi yapmaya izin vermedi ki bebisler
Eşim ev yogurdundan 5 lt ayranı yapio dolaba kaldırıyor onu 2-3 gün iciyorum
Onu masum görüyorum galiba
Ayran içebilirsin sorun yok da makarna akşam pek olmamış bence. Onun yerine zeytinyağlı ve/veya etli birşeyler yesen yanına da güzel bir salata... sabahları da poğaça simit güzel oluyor ama işte hep kilo bunlar. Hem de çabuk aciktiriyo insanı sonra da ne bulursak saldiriyoruzzz

Kızlar genel kesinlikle yenmiyecekler listesi yapmaya ne dersiniz hepimize geçerli olmak üzere
Selam canım senle aynı kilodayız bu hafta bir kilo verdim 71 olmusum bakalım yarın tartı günü sen 70 düştünmu acep bu arada nasıl yazılıyor kilo ismin altına bilmiyorum da((

Makarna yanına salata olmalı sanki değil mi yapmaya izin vermedi ki bebisler
Eşim ev yogurdundan 5 lt ayranı yapio dolaba kaldırıyor onu 2-3 gün iciyorum
Onu masum görüyorum galiba
Bence olmayan ayran değil makarna :) ayran yoğurt gibi binevi hem kalsiyum açısından içmen de faydalı üstelik ev yoğurduymuş mis gibi bol bol tüket bence :) makarna yerine zeytinyağlı yeşil fasulye falan daha iyi bir seçenek olur gibi

Bugun çok abarttım yazmaya bile elim varmadı(*

Slm kızlar, ben 2.5 yaşında ki oğluşuma çiş eğitimine başladım ama çok başarısızız ve çok yorucu, üstelik çocuk biraz soğuk algınlığı olmuş, yazdıklarınızı okumaya çalıştım ama katılamadım kusura bakmayın, ben bu sabah yine önce limonlu limonsuz ılık sularımı içerek başladım güne sonra bir yumurta beyazı, 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 4 yeşil zeytin, bol yeşillik (maydanoz, nane, roka), domates yeşil biber, salatalıkla kahvaltı yaptım, öğlen bol marullu patates salatası yoğurt ve şalgam suyu yedim birazdan yeşil erik yiyecem,

Bende eş durumundan ığdırdayım cnm ama son aylarımız allahın izniyle valla bende bazen tartılıyorum ama hergün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…