Ay valla çok fenayım biliyorum:) banyoya her gittigimde gördükçe tartiyi dayanamiyorumsen bendende betermissinaksam cikarsam moralim bozuluyo 1 kilo fark ediyo bazen daha fazla. Diyet isi bitince her sabah tartiya cikmadan nasil durcam bilmiyorum
Sana neden simit diycektim ki aklıma geldi bugün bende Yedim kahvaltıda bir süre sonra aynı şeyleri yemek sıkıyo simit ve poğaça yüksek kalori içeriyo canım haftada bir ödül olarak belki ama her sabah tüketmemeye gayret et bence eve alınıyorsa zor yememek ama gerçekten kalorisi fazla
Kahvaltıda yarım simit bir poğaça çok değil mi canım ya? Akşam da makarna yerine protein ağırlıklı birşeyler tercih etsen daha iyi olur gibi sankiDünkü menüm
Aç karnına 2 b ılık su
1 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı tulum peynir
4 yemek kaşığı lor peyniri
10 zeytin
Yarım simit
1 orta boy poğaça
2 tatlı kaşığı bal
Marul domates salatalık
Ara
1 kuru incir
1 avuç fındık fıstık
1 hurma
1 tane cevizli sucuk
1 Türk kahvesi
Akşam
1 porsiyon makarna
3 bardak ayran
Aralarda surekli rezene 4 lt su
Hareket olamadı maalesef
Ayran içebilirsin sorun yok da makarna akşam pek olmamış bence. Onun yerine zeytinyağlı ve/veya etli birşeyler yesen yanına da güzel bir salata... sabahları da poğaça simit güzel oluyor ama işte hep kilo bunlar. Hem de çabuk aciktiriyo insanı sonra da ne bulursak saldiriyoruzzzMakarna yanına salata olmalı sanki değil mi yapmaya izin vermedi ki bebisler
Eşim ev yogurdundan 5 lt ayranı yapio dolaba kaldırıyor onu 2-3 gün iciyorum
Onu masum görüyorum galiba
Selam canım senle aynı kilodayız bu hafta bir kilo verdim 71 olmusum bakalım yarın tartı günü sen 70 düştünmu acep bu arada nasıl yazılıyor kilo ismin altına bilmiyorum daKızlar genel kesinlikle yenmiyecekler listesi yapmaya ne dersiniz hepimize geçerli olmak üzere
Aaa çok iyiymiş çok sevindim branştaşımhem de branş daşız canım . Bu uyarılardan tahmin etmeliydim benzerliği.
Bence olmayan ayran değil makarna :) ayran yoğurt gibi binevi hem kalsiyum açısından içmen de faydalı üstelik ev yoğurduymuş mis gibi bol bol tüket bence :) makarna yerine zeytinyağlı yeşil fasulye falan daha iyi bir seçenek olur gibiMakarna yanına salata olmalı sanki değil mi yapmaya izin vermedi ki bebisler
Eşim ev yogurdundan 5 lt ayranı yapio dolaba kaldırıyor onu 2-3 gün iciyorum
Onu masum görüyorum galiba
Bence yapalım yasaklı yiyecekler listesi :) bazılarına da sınır koyalım :) zaten onlar çıkınca bile patır patır gidiyo kilolar :)Kızlar genel kesinlikle yenmiyecekler listesi yapmaya ne dersiniz hepimize geçerli olmak üzere
Bende eş durumundan ığdırdayım cnm ama son aylarımız allahın izniyle valla bende bazen tartılıyorum ama hergün değilığdırlımısın canım. Bende doğubeyazıttayım. Eşimin mesleği gerği. komşu sayılırız
Çok fazla giremiyorum. Sonra bi bakıyorum sayfa sayfa okunacak yaxıBende iki öğün besleniyorum. Hergün tartılma gibi bir alışkanlığım var. İlla her sabah o tartıya cıkıcam siz cumaya kadar nasıl sabrediyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?