Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
15 aylık benim kızım..
170 boy suan 63 kg. Kilo vermek için diyet yapmayın bol bol emzirip ve bol hareket legidiyor 80 kilodan düştüm bende 63e

Kizlar bu kilo ve bebeklerin kac aylık olduğunu nereye yaziyorduk ben beceremedim sanirim

Sabah 1dlm ekmek
Peynir tereyağı reçel lorlu turşu hepsinden birer lokma
4 zeytin
Çok küçük haşhaşlı çörek
Ara 3 kaşık yoğurt lu semiz otu salatası
3 tane hurma
1.5 lt su

merhaba hanimlar bende arada gelmeye calisicam ama inanin zamanim olmuyor iki kucuk cocuk ve haftanin 5 gunu is olunca inanin yetisemiyorum ama kk ya girdigim hergun mutlaka yazarim
gecen haftaki kilom 71,5
bu hafta:70,6
fark: 900 gr
normalde bu kadar cok veremem cunku ben diyet yapmiyorum saglikli besleniyorum ama gecen hafta regli olmustum oyuzden biraz sislik vardi :)

Pilav ve makarna napıyo cnm

Merhaba hanimlar.
Bebegim 5aylik..
Boy 1.60
Kilo gecen hafta sabah 74.6 ydi sanirim
Kilo bu sabah 73.7

Arkadaslar ben diyet cok agir yapmiyorum ama kendimi birseylerden.kisitladigim zaman.sutumun azaldigni hissetmistim.. bebegim ac kaldigi icin yogurt pirinc unu mama elma suyu vs birseyler vermek.zorunda kalmistim...Hatta buraya yorum da yapmistim sutum azaldi diye...
Gelin gorun ki ertesi gun adet oldum ..ilk kez oldum dogumdan sonra yani.. hic beklemiyordum 5ay erken gibi geldi ne bileyim..
Acaba sutun gitmesiyle bi alakasi var midir adetin? 2gun herseye saldirdim cikolata pasta fast food vs, karnim da agriyordu ve cok bitkindim.. Ama.bugun kendimi o kadsr cok yedigim icin suclu hissediyorum. Gerci gene iyi.kilo almamisim ustune..Belki 73.0 a duserdim yemeseydim ama.. sut meselesi nolacak
Gelir mi sut...gecici bi azalma diyin bana nolur..

Zaten tam gaz motive gidiyorum cnm geçtiğimz 20 günde 6 kiloya yakın gitti her gören çok zayıflamışsın diyor ve söz elbisem çok kastırsada fermıarını cekmek bile mucize
20 günde 6 çok iyiymiş ya ben sabit kalıyorum maalesef ayda 2 zor gidiyor..

Ben söyleyeyim geçici yani stresi kederden ve sürekli emzirirsen bol su içersen gelir benimki de ara ara gidiyor ya bir gün öncesinden su içmemiş oluyorum ya stres e girmiş onzmanlar bende arada mama takviyesi yapıyorum çünkü beni m sütüm doyurmuyor da .. ama en azından şu niyetine veriyorum zaten sütüm azaldı kilo da veremiyorum :))

merhabalar merak etmeyin hepimiz ara ara sut azalmasi yasiyoruz saglikli beslenerek ve bol su icerek hem sutunuz azalmaz hemde zayiflarsiniz bu arada adet olmaniz kilo verme acisindan daha iyi sizin icin sutu etkilemezki.. benim oglumda 2. ayinda olmustum kizimda 5. ayinda oldum ve adet olduktan sonra daha iyi duzene girdim.

Katiliyorum sana canım kilolar daha iyi gidiyor adet olunca ben de 4.5 aylikken oldum vücudum rahatladi resmen oncesinde karnimdaki şişlik bir türlü gitmiyordu. Sütle alakalı bir durum var mıdır bilmiyorum da ben de belirgin bir şey olmadi. Stres yorgunluk falan da çok etkiliyor

evet aynen yorgunluk cok etkiliyor benim kizim 8 aylik oglum uc yasinda bazi geceler ikisi birden agliyo sabahliyoz o gun fark ediyorum sutum cok az oluyor

Ben acayip gaza geldim vermeye başlayınca hiç kaçamak yada fazla yeme yok bol suyla geçiriyorum günü
canim 20 gunde 6 kilo cok fazla emziriyorsan eger vucudundaki vitamin degerlerin dusebilir ben oglumda oglum 4 aylikken tasinmak zorunda kaldik stresten yiyemedim ve 2 ayda 10 kilo felan verdim sonrasinda halsizlik, yorgunluk, kansizlik, demir eksikligi, sacimin nerdeyse tamami dokuldu gitti yeniden cikti 1 yilda zor toparladim kendimi tabiki ver fazlaliklari ama acele etme istersen tabi herkes ayni olacak diyede bisey yok onuda belirtiyim benim tecrubem oyle oldu

Aaa gercekten mi.. kilo acisindan yarari olcaksa ne mutlu :) Amaa iste sutum gidince bi panik oldum. 10 ton su icip 1avuc dereotu da yedim ama..yok gelmedi hala. Acaba adetle iliskisi mi.var ki dedim... :/
Ben 5.ay adet olmayi beklemiyordum daha bikac ay sonra olurum gibi geliyodu ama.. 2.ayda oldunuz demek,normal o halde.. :)

evet cok normal ve inan adet olmak vucudu duzene sokuyor sutun gelsin istiyorsan bol salata, yogurt, et ve diyete pek uygun degil ama bol soganli bulgur pilavi bende hep cozum oluyor :) tabi oglen yesen ve spor yapsan diyetinide pek etkilemez

Boy:1.62
Geçen hafta:56.2
Bu hafta:55.3
Yüzde 1.590
Bebeğim 2 ay 5 günlük

Bir kiloya yakın vermişim sütüm önceki günler iyiydi ama bugün biraz azaldı gibi sizce hızlı mı gidiyorum aslında daha çok aralarda yediğim ıvır zıvır tatlı hamurişi bunları kestim ama sütüm etkilenince canım sıkılıyor valla.Bol suyla kilo verenler sütünüz etkilenmiyor mu beni kısıtlayan tek şey emziriyor olmam açıkçası yoksa şimdiye vermiştim tüm kalanları iradeliyim çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…