Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Peki bebeğinizin kilo alımı nasıl oldu bu dönemde? Sanki ben kilo verince kızım da az alıyor gibi bugün sağlık ocağında tarttırdım 4 gün önce de hastanede tartılmıştı tartı farkı mı bilemedim ama 4 günde önceye göre daha az almış sanki...

tabiki ben bu kadar cok kilo verince onun kilo alimi azaldi, ek gidalara baslatmisti cocuk brosu aslinda cok zayif degildi ama su cevre baskisi beni cok bunaltmisti sutun yetmiyormu hazir mama ver cocuk zayifliyor diye konusanlar beni cileden cikarmisti kaynanam gorumcemler iyice strese sokmuslardi... tabi acemilik var hayatimin en buyuk hatasini yapip oglum zayiflamasin diye bende hazir mama vermeye basladim ve oglum beni emmeyi birakti sadece geceleri ve sabahlari zorla verebiliyordum 1 yasina kadar anca emdi

Ben de uzuluyordum adet oldum sutum gitti diye. Ama demekki adet olmayla iliskisi yokmus.
Ayrica kilo vermede etkili oldugnu duydugma da sevindim.. :)

Dogum sonrasi 48. Gunde regl oldum ben de, oncesinde iki gun ciddi bir azalma oldu sutumde, o yuzden panikledim ama reglin 2. Gunune duzeldi sukur. Bir ay sonra tekrar sutumde azalma oldu hatta bebegim aglama krizlerine girdi meger acliktanmis, gunde bir kez mama ile destekledim sutum yetmedigi icin ve yine regl oldum 2. Gun yine normale dondu sutum. Doktora sordugumda alakasi olabilir belki ama normalde pek olan bir sey degil dedi, bence bunyeye gore degisse de bende kesinlikle boyle bir etkisi oluyor, artik sutum azalinca regl olucam diyorum.

Dogum sonrasi 48. Gunde regl oldum ben de, oncesinde iki gun ciddi bir azalma oldu sutumde, o yuzden panikledim ama reglin 2. Gunune duzeldi sukur. Bir ay sonra tekrar sutumde azalma oldu hatta bebegim aglama krizlerine girdi meger acliktanmis, gunde bir kez mama ile destekledim sutum yetmedigi icin ve yine regl oldum 2. Gun yine normale dondu sutum. Doktora sordugumda alakasi olabilir belki ama normalde pek olan bir sey degil dedi, bence bunyeye gore degisse de bende kesinlikle boyle bir etkisi oluyor, artik sutum azalinca regl olucam diyorum.

Bebegim 8 ayı doldurdu ben daha regl olamadım. Hoş oluncada vercegimi sanmıyorum çünkü o dönemde acayip tatlı isteği oluyor

Bebeğin ne kadarlık ki? 4 günlük kilo değişimi hakkında yorum sadece bebeğin ilk 90 günü için geçerlidir.

2 ay 5 günlükmus. Sağlık ocağında çıkan tartiyi not al, haftaya cuma saglik ocağında tekrar tarttir. Tartı farkı olabilir. 300-400 grama kadar değişebiliyor..

evet cok normal ve inan adet olmak vucudu duzene sokuyor sutun gelsin istiyorsan bol salata, yogurt, et ve diyete pek uygun degil ama bol soganli bulgur pilavi bende hep cozum oluyor :) tabi oglen yesen ve spor yapsan diyetinide pek etkilemez
Spor yapmaya basladim ama cok.agir seyler yapamiyorum. . Aslinda beni esas sinir eden sey gobegim ..ama alt karin hareketleri de yapamiyorum. Beni cok zorluyor dikislerim aciyor hala ..ama mekik cekmeden de zor sanirim o koca bingil bingil gobegin gitmesi..

Valla benim de daha once basima gelmemisti. Ben de diyete yormustum. Aslinda kati bi diyetim yok da cikolata pasta puding ,hamur isi vs gibi seyleri cikarmistim cok sık yemiyordum. Sonra sutum 3 4 gun cok cok az olunca ve bebegim aglaya aglaya 2saat emmesine ragmen uyuyamayinca...yogurt verince az bisey sonrasinda uyuyunca ..bi de memeler tas gibiyken.sönuklesince.. anladim sutum gitmis yok
Cok panik yaptim uzuldum.. 4.gun yada 5.gun zaten kanama baslayinca sasirdim.. smdi adetin 3.gunundeyim nispeten azcik daha fazla sanki sut.. umarim adet bitiminde normale donerim.
Bence bana da sizdeki gibi bi etki yapti..

canim plates yap ben cok faydasini gordum halada firsat buldukca yaparim cok etkili ve insani inan cok yormadan direk kaslari sIkIlastiriyor

canim plates yap ben cok faydasini gordum halada firsat buldukca yaparim cok etkili ve insani inan cok yormadan direk kaslari sIkIlastiriyor
Gobek gidiyor mu peki? Kaslarda aslinda pek skntım yok,hatta doktor sezeryan esnasinda karin kaslarin sertmis demisti,yani hic spor yapmiyor degildim oncesinde de ama... su an korkunc bi goruntu var karin bolgemde yagli sarkan bi gobek

Gobek gidiyor mu peki? Kaslarda aslinda pek skntım yok,hatta doktor sezeryan esnasinda karin kaslarin sertmis demisti,yani hic spor yapmiyor degildim oncesinde de ama... su an korkunc bi goruntu var karin bolgemde yagli sarkan bi gobek
evet gercekten cok etkili ama youtubedan once bir kac gun yeni baslayanlar icin olanini yap benim ben sezeyan olmadigim icin bilmiyorum sikinti olurmu

evet gercekten cok etkili ama youtubedan once bir kac gun yeni baslayanlar icin olanini yap benim ben sezeyan olmadigim icin bilmiyorum sikinti olurmu
Bastaki kadar aci duymuyorum. Bakarim zorlayan seyleri yapmam. tesekkurler..
Ben de normal.yapsaymisim diyorum valla gobek gitmedi ama benim.istegimle sezeryan olmadi normal.olablmesini isterdim.. :/

Yaa öyle oldu demek evet bu biberona alışma olayı çok sık oluyor.O zaman ben de hızlı gitmeyeyim kilo alımı etkilenirse biz de mamaya kalabiliriz.ben de sabırsızlıkla 6. Ayı bekliyorum en azından biraz daha özgür davranabilirim kilo konusunda diye.Siz de üzülmeyin anne sütünden de gerekeni almıştır hiç emmemiş değil sonuçta

Bebeğin ne kadarlık ki? 4 günlük kilo değişimi hakkında yorum sadece bebeğin ilk 90 günü için geçerlidir.

2 ay 5 günlükmus. Sağlık ocağında çıkan tartiyi not al, haftaya cuma saglik ocağında tekrar tarttir. Tartı farkı olabilir. 300-400 grama kadar değişebiliyor..
Evet ben de öyle düşünüyorum götüreyim diye yoksa ne güzel vermeye başladım motive de olmuştum ama bugünkü tartıya canım sıkıldı biraz..

Öğlen menum evde değildim
Iki dilim gozleme patates ve peynirli
Ayran
Akşam menum
4 kaşık taze fasulye
1 kase domates çorbası
Bugünkü yürüyüşte tamamdir

Bence asıl diyet yapmaması gereken üyemiz sensin40 in çıkmamış daha serbetki tatlılar hayatından çıkar ekmek de bir oturuşta 1 ekmek yemiyorsan sıkıntı yok tabi

Bende tam olarak öyle yapıyorum gece 12 de yiyip yatıyordum onu bıraktım mesela ekmeği azalttım suyu arttırdım kısacası daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum diyet değil yediklerimi de yazmıyorum artık o yüzden

Ben 40im doldu adet oldum. Sütle adetin bir alakası olduğunu sanmiyorum

Bugün öğünler karıştı
Sabah 1 ev yapımı poğaça
Öğlen kahvaltı yaptım 2 dilim tam buğday ekmeği 2 yumurta 7 -8 zeytin Avuc içi kadar peynir yesillik Şekersiz çay
Ara öğün 1 avuç ceviz findik rezene
Akşam da sebze çorbası tavuk sote ve salata var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…