- 2 Mart 2009
- 1.269
- 1.559
- 133
- 39
Nasıl oldu canimm şişlik durumun kiraz sapı öneriyorlar ödem için. Ama emzirirken nasıl olur bilmiyorum benim hala sökmediGeçen hafta 83.3
Bu hafta 82.7
Fark 0.6
%0.720
Ogliş 18 aylık.
5 kiloluk su bidonu tart canım doğruluk içinKizlar ya muhtemelen yarın çok yüksek çıkacak kilom bir de annemlerin tartisi ayarsiz birkac saniye arayla 400 gr fark bile cikariyorben neyi ölçüt alacagim ki? Bir de aksam yemeğinde bir kase yesil mercimek çorbası yarım tavuk but 3-4 dilim patates yedim fırında yapilmisti bunlar biraz da salata yedim ama aksam bir waffle yedim annemlere diye yapmistim hatta bir kaşık da sade dondurma vardı üstünde eve gideyim hiç bunlardan yemeyecegim
Öyle denedim canım aklima gelmemisti 200 gr fazla tartıyormuş5 kiloluk su bidonu tart canım doğruluk için
Kızlar bu arada bu hafta hep kaçamaklı geçti son bir kaç günde hiç gram eksilmedi o yüzden.
Geçen hafta :62.5
Bu hafta: 62
Fark: 0.5
Yüzde :0.8
yüzde doğrudur inş.
Çok güzel vermişsin canım bebeğin daha küçük Doğum ödemlerinden bile gidiyordur böyle devam et menü yorumları artık bebeğin kaç aylık olduğuna bakılıp öylece yapıyoruz
Alıntı yapmayı beceremedim biraz önceGüzelim sen daha nerdeyse dün doğum yapmışsın dur hele daha bebeğinin pesinde kosarken ne kilolar vereceksin :) ben ilk üç ay diyet bile yapmadım normal yedim sütum etkilenmesin diye. Kilo almasan bile kar şuan. Ayrica bu kiloyu bir gunde almadin ki vermekte acele edesin. Kendine uzun vadeli hedef koy canım mesela "9 ayda 9 kilo vereceğim" gibi. Hem sütun etkilenmez hem de sağlıklı ve kalici kilo vermis olursun.
Bence asıl diyet yapmaması gereken üyemiz sensin40 in çıkmamış daha serbetki tatlılar hayatından çıkar ekmek de bir oturuşta 1 ekmek yemiyorsan sıkıntı yok tabiMerhaba kızlar ben geçen perşembe katılmıştım ve o Zaman bildirmiştim kilomu menü yazacaktım ama cuma yazınca Bi arkadaş menümü bayağı Bi eleştirdi o yüzden Bi daha cesaret edemedimbenim öncelikli hedefim ekmegi azaltmak-ki çok fazla yiyordum- gece süt olsun bahanesiyle yediklerimi bırakmak ve hareket etmek (ben doğumdan sonra bayağı rahatsızdım bebek ve yemek yapmak haricinde hiçbirşey yapmıyordum) tabi yemek miktarını da azaltmaya çalışıyorum ama sizin menüleri görünce dünyaları yiyormuşum gibi geliyor
Geçen pekşembe kilom: 82,5
Bu cuma : 80,8
Fark: 1,700
Yüzde: 2,060
Bebeğim 38 günlük
Senin daha rahimin doğum öncesi boyutuna dönmedi. Ödemlerinin geçmesi de 3 ay sürer toplam. Lütfen diyet yapma. Emziriyorum diye tatlı gupletiyorsan onu kes yeter. Ekmek de her öğün 2 ince dilim ye. Senin karbonhidrat ihtiyacın var, protein ağırlıklı beslen. İyileşme surecindesin hala. Ayrıca sezeryanla doğum yaptıysan yürüyüş harici spor yapma.Merhaba kızlar ben geçen perşembe katılmıştım ve o Zaman bildirmiştim kilomu menü yazacaktım ama cuma yazınca Bi arkadaş menümü bayağı Bi eleştirdi o yüzden Bi daha cesaret edemedimbenim öncelikli hedefim ekmegi azaltmak-ki çok fazla yiyordum- gece süt olsun bahanesiyle yediklerimi bırakmak ve hareket etmek (ben doğumdan sonra bayağı rahatsızdım bebek ve yemek yapmak haricinde hiçbirşey yapmıyordum) tabi yemek miktarını da azaltmaya çalışıyorum ama sizin menüleri görünce dünyaları yiyormuşum gibi geliyor
Geçen pekşembe kilom: 82,5
Bu cuma : 80,8
Fark: 1,700
Yüzde: 2,060
Bebeğim 38 günlük
Tartıda gumledi işte. Hala şiş gibiyim. Bugün sancim yok. Ve bugün gebelik testi yapacağım tekrardan, 12 gün geçti. İlaç da kullanıyorum, o da kesmiş olabilir. Ben gebeliği eleyim de.Nasıl oldu canimm şişlik durumun kiraz sapı öneriyorlar ödem için. Ama emzirirken nasıl olur bilmiyorum benim hala sökmedi
Dediklerine katılıyorum patlamış mısır dışında. Mısırın patlamış halini yağsız ve tuzsuz diyetisyen bile öneriyor.Bence şerbetli tatlılar direk yasaklı listede olmalı.Tatlı ihtiyacı için kararında sütlü tatlılar ve meyveleri tercih edelim.
Yine her türlü kızartma yasaklı listesinde olabilir.Kola cips patlamış mısır bunlar da yasaklı listesinde olmalı.Hamurişlerine de kısıtlama getirebiliriz.Örneğin haftalık maksimum bir dilim börek,simit veya poğaça hakkı olması gibi.Sizin önerileriniz neler?
Bunları yazzarken en az 7 aylık anneleri baz alıyorum arkadaşlar daha öncekilerin durumu bence daha esnekKızlar yasaklılar listesine bence hazır poğaça, kaplamalı kızarmış tavuk parçaları,her türlü cips , her türlü şerbetli tatlı ve kola fanta sade gazoz , ayrıca şekerli olan her türlü meyve suyu eklenmeli.Ayrıca mayonez ve türevi olabilen her türlü sos. Bu grup kesinlikle tüketilmemeli
İkinci grupsa olabildiğince az tüketilmesi gereken grup. Mesela çikolata ve benzeri kaplama yada sos olmadan sütlü dondurma haftada bir kez olabilir. Bulgur pilavı 2 kaşığı bir dilim ekmek yerine tüketilebilir.
Şimdi aklıma gelenler sizlerin söyledikleriyle listeye dönüştürürüz. Arada kaçamak yapsak bile yasaklılar listeaine hiç el atmayalım. Daha masum şeylerle olsun kaçamaklarımız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?