Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Rebel92 tebrik ederim canim iradene hayranim.tatli istegini nasil bastiriyosun. Yada bi yere oturmaya gidince. Nasil yemeden duruyosun ? Benim pek iradeli gitmiyor ama ona ragmen 300 -500 bisey veriyorum cok şükür.

Ben de yemiyorun tatli iceren hicbir sey ge bir cok seyi.yasak olan her seyi hatta...

Kesin güleceksiniz ama söyleyim yine de.durum bolumunu degistirdim ama hala eski hali duruyor.yanlis yeri mi degistirdim yapamadim ben bu sefer

Kesin güleceksiniz ama söyleyim yine de.durum bolumunu degistirdim ama hala eski hali duruyor.yanlis yeri mi degistirdim yapamadim ben bu sefer
Durum degil canim onun alt kisminda ozel baslik var. O kismi degistiriyorsun. Senin gibi bende onu degistirip duruyodum sonunda öğrendim

Kizlar ben yine akşam bol bol yedim ya annemlerde son günüm diye mangal yaptilar köfte ve göğüs etinden baya yedim yaninda salatayla bugün artık son daha da yemeyecegim bir şey of of eskiden olsa bu kadar suçlu hissetmezdim

Senin kilon yok ki. zaten oldukça normal bir de daha bebeğin 2.5 aylıkken neden böyle bir az yeme olayına giriyorsun.

İyi akşamlar arkadaşlar. Ben 1.60 boy 67 kiloyum. Çocuğum 3 mayısta 1 yaşadı ve hâlâ emzırıyorum. Emzırdıgım için diyet yapamıyorum. Ve kiloda veremiyorum.

Kahvalti
2 kepek ekmegi beyaz peynirle tost
Haslanmis yumurta beyazi
10 zeytin
Salatalik
Ara
Elma kurusu 3 tane eti form pirinc misir patlagi
Aksam
1 kase corba
3 küçük kiymali biber dolmasi
Cok cok marul salatasi
1 dilim kepek ekmegi
Su 3 litreyi gecti spor yapabilecegimden emin degilim.

Yarın oğlumu sünnet ettircez stres yaptim başım agriyo simdiden.

Şimdiden geçmiş olsun. Hemencecik iyileşir inşallah.

Kizlar diyetisyenimin onerisi eger cok acikisan 1 kahve fincani leblebi al. Ara ara at agzina dedi. Saat 4 gibi cok acikiyrm deli gibi. O ara uyguladim bugun. Gercekten tok tuttu baya. Bide neskafe ictim yaninda

Şimdiden hayirli olsun minik erkeğe.kolay gelsin size de

Leslie yi torrentten indirdim arkadaşlar. 60 ve 70 dakikalık olanlari. İsteyene verebilirim. 4 mil ve 5 mil.

Leslie yi torrentten indirdim arkadaşlar. 60 ve 70 dakikalık olanlari. İsteyene verebilirim. 4 mil ve 5 mil.
Benim yaptığım bu galiba uzun çünkü.cocuklar durdugu surece sonuna kadar yapmaya çalışıyorum.ismini unuttum videonun fat burning falan yazıyordu sanki.o mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…