- 7 Mayıs 2014
- 844
- 1.082
- 313
Başlangıç 100.5 falan yazıyor ya, o kısmı bul, üzerinde düzelt, kaydet.Kesin güleceksiniz ama söyleyim yine de.durum bolumunu degistirdim ama hala eski hali duruyor.yanlis yeri mi degistirdim yapamadim ben bu sefer
Durum degil canim onun alt kisminda ozel baslik var. O kismi degistiriyorsun. Senin gibi bende onu degistirip duruyodum sonunda öğrendimKesin güleceksiniz ama söyleyim yine de.durum bolumunu degistirdim ama hala eski hali duruyor.yanlis yeri mi degistirdim yapamadim ben bu sefer
Üzerinde yapamadim ki. Hakikaten ya cildiricimBaşlangıç 100.5 falan yazıyor ya, o kısmı bul, üzerinde düzelt, kaydet.
Profiline gir, kişisel bilgilerim de, orada göreceksiniz.Üzerinde yapamadim ki. Hakikaten ya cildiricim
Senin kilon yok ki. zaten oldukça normal bir de daha bebeğin 2.5 aylıkken neden böyle bir az yeme olayına giriyorsun.Boy:1.62
Geçen hafta:56.2
Bu hafta:55.3
Yüzde 1.590
Bebeğim 2 ay 5 günlük
Bir kiloya yakın vermişim sütüm önceki günler iyiydi ama bugün biraz azaldı gibi sizce hızlı mı gidiyorum aslında daha çok aralarda yediğim ıvır zıvır tatlı hamurişi bunları kestim ama sütüm etkilenince canım sıkılıyor valla.Bol suyla kilo verenler sütünüz etkilenmiyor mu beni kısıtlayan tek şey emziriyor olmam açıkçası yoksa şimdiye vermiştim tüm kalanları iradeliyim çünkü.
Nasil teşekkür etsem bilemedim sagolunProfiline gir, kişisel bilgilerim de, orada göreceksiniz.
Şimdiden geçmiş olsun. Hemencecik iyileşir inşallah.Kahvalti
2 kepek ekmegi beyaz peynirle tost
Haslanmis yumurta beyazi
10 zeytin
Salatalik
Ara
Elma kurusu 3 tane eti form pirinc misir patlagi
Aksam
1 kase corba
3 küçük kiymali biber dolmasi
Cok cok marul salatasi
1 dilim kepek ekmegi
Su 3 litreyi gecti spor yapabilecegimden emin degilim.
Yarın oğlumu sünnet ettircez stres yaptim başım agriyo simdiden.
Önemli değil. Ben de epey ugrasmistim bulana kadar.Nasil teşekkür etsem bilemedim sagolun
Şimdiden hayirli olsun minik erkeğe.kolay gelsin size deKahvalti
2 kepek ekmegi beyaz peynirle tost
Haslanmis yumurta beyazi
10 zeytin
Salatalik
Ara
Elma kurusu 3 tane eti form pirinc misir patlagi
Aksam
1 kase corba
3 küçük kiymali biber dolmasi
Cok cok marul salatasi
1 dilim kepek ekmegi
Su 3 litreyi gecti spor yapabilecegimden emin degilim.
Yarın oğlumu sünnet ettircez stres yaptim başım agriyo simdiden.
Benim yaptığım bu galiba uzun çünkü.cocuklar durdugu surece sonuna kadar yapmaya çalışıyorum.ismini unuttum videonun fat burning falan yazıyordu sanki.o mu acabaLeslie yi torrentten indirdim arkadaşlar. 60 ve 70 dakikalık olanlari. İsteyene verebilirim. 4 mil ve 5 mil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?