- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.233
- 158
- 34
Psikolojik olarak etkilenmiş olabilirsinAçıııım bugün annem gittiğinden beri aç hissediyorum yalnızlıktan mı acaba
Humana iç sütün azalmaz yediklerine dikkat etHeeey kizlar ya ben yemek listemi yazmiyorum. Gorseniz kizarsiniz cunku.. napiyim,diyet isine girince baktim sutte biz azalma var, ben de cikarmadim bi cok seyi listeden.. cikolata,biskuvi,puding ,pilav gibi seyler yiyorum.yani.... :/
Ama az yiyorum eskisi gibi degilim...Aksam yemekten sonra pek.birsey yemiyorum. Yemek saatim duzenli degil,esim aksama.kadar birsey yemeden eve geliyor,ve birlikte yemek.yiyelim istiyor.. ozelde calistigi icin belli bi saati yok..bakalim bekliyorum ne zaman gelirse kocam,yiycem.yemegimi...
Menude firinda tavuk patates var
Pilav da yapiyorum esim icin 2kasik da ben.yiyorum....
Su an saat 3ten beri birsey yemedim açim ama yemek.yiycem diye atistirmadim
dayaniyorum... :)
Yok be biberiyenin nesi zararli olcak... cayini iciyorum ben bazen ,. Biz de 5ayligiz..Biberiye yagı aldım göbeğe sürüp erdirilmesi için ama aktaran sormayı unuttum emziren anne kullanımı diye kullanan varmı kullansam bebegi zararı olurmu kullananlar cevap veren bilirmi 7 aylık oglum.
Humanayi duydum ama almadim,ozel bi cesidi var mi acaba??Humana iç sütün azalmaz yediklerine dikkat et
Gaz giderici olan cesedi var bebegi gaz sorunu varsa onu alHumanayi duydum ama almadim,ozel bi cesidi var mi acaba??
Evet göbeği eritiyor diye yapmışlardı bende ondan aldım ben su cay hariç hiç birşey içmiyorum zararlı diyeYok be biberiyenin nesi zararli olcak... cayini iciyorum ben bazen ,. Biz de 5ayligiz..
Ayrica uff igrenc kokulu bi contractubex var ondan suruyorum ARA SIRA,her zaman da degil... kokusu cok.kotu cunku igrenc bi his birakiyo..neyse iste,yapsa o yapardi yagdan nolcak da..
Bu arada,eee iyi mi geliyomus gobege falan?
Bana bi tek demir vermisti doktor,onu da aldim duruyo kullanmadim.. ara sira eksiklik hisseidyprum. Sanki hamilelik surecine geri doncekmisim gibi bi his var icimde.. son 3ay cok zor gecmisti benimSabah
Biraz peynir, 1sb sut, 1 yumurta, 1 salatalik, biraz yesillik 2 zeytin 2dlim ekmek...
Ara 1 muz
Öglen
Cigkofte, marul, maydanoz, nane 1sb ayran -ekmek yemedim
(Cigkofte delisiyim, kontrollu yendiginde kilo yapmak yerine metabolizmayi hizlandiriyor baharatlar ve en onemlisi biberden dolayi)
Aksam
Ton balikli bol yesillikli sandvic (ceyrek ekmek ici bol) 1sb ayran
Yatana kadar cay ve rezene icecegim çok acikirsam 1avuc kuruyemis belki
Bir gun omega3 hapi aliyorsam diger gun kalsiyum ve dvitamini aliyorum ve gunde 1kez demir+folik asit. Benim gbi takviye kullanan var mi? 6 ay boyle devam dedi doktorum, 3.aydayiz
Bana bi tek demir vermisti doktor,onu da aldim duruyo kullanmadim.. ara sira eksiklik hisseidyprum. Sanki hamilelik surecine geri doncekmisim gibi bi his var icimde.. son 3ay cok zor gecmisti benim
Açıııım bugün annem gittiğinden beri aç hissediyorum yalnızlıktan mı acaba
Olabilir yalnızlık hissi inşallah yarın geçerPsikolojik olarak etkilenmiş olabilirsin
Canım gebelik sonrası dökülme oluyor hormonlardan galiba 4. Ay civarı oluk oluk dökülüyor saçlar yeniden çıkıyor merak etmeBen de asiri zorlandim hamileligin tek guzel etkisi saclarima oldu demir hapina bagladim onu da, neredeyse sifir dokulmeydi. Demir hapini aksattim iki hafta kadar muthis dokuluyor simdi
yine basladi demir eksikligi herhalde dedim aksatmamaya calisiyorum. Kalsiyumun baglayicisi d vitamini imis onlari da ilerde kemik erimesi dis sorunu vs olmasin dye aliyorum. Omega 3 de bebisin beyin gelisimi icin.. offff bir dunya sey işte cok mu abarttik doktorla yoksa gercekten gerekli mi kafam karisiyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?