Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Enerji dolu bir gün geçirmemiz dileğiyle günaydın, herzaman ki gibi önce limonlu limonsuz sularımı içtim, kahvaltı da bol yeşillik, bir yumurtanın beyazı, 1 kbrt kutusundan büyükçe bir dilim beyaz peynir, 2yk lor, domates, salatalık, yeşil acı biber

Sabah kahvaltım 4 dilim ekmek
1 dilim peynir
11 adet siyah zeytin
1 dilim köy peyniri
1 adet salatalık
1 tatlı kaşığı bal ve tereyağı

Kaç gündür giremiyorum kızım huzursuz heralde dişleri çıkacak ben de regl oldum bi de bu aralar çok fazla disaridaydik ve düzensiz beslendim. Umarım cumaya eksi görürüm tartıda.

Sabah kahvaltımı da yazayım
2 yumurta 1kk peynir 5 zeytin
Salatalık yesillik
1 avuç fındık

Seni rakip ilan ediyorum kendime aynı kilodayiz :)) boy kac

ya aklıma geldi ben kendime bu ay hedef koydum mu hatırlamıyorum, koymadıysam da koyayım haziran 1deki hedefim 60 kilo olmak :) iki hafta var, bakalım bu iki buçuk kilo gider mi.. inşallah gider

bugün öğlende 1 tabak etli türlü 1 kalın dilim tb ekmek bi su bardağından az çilek kompostosu (ki hiç sevmedim kendisini tatlı geldi :/
akşama nasipse z.yağlı kabak kavurcam yoğurt ve kuru soğan eşliğinde onu yerim bi tabak ve 7den sonra yeme işini bitirirm Allah izin verirse zaten bugünkü kalorimi hesapladım 1092 çıktı

Kızlar merhabalar sabah yine formumu koruyordum 72 kiloyu gördüm çok üzgünüm esimde de bende de ilginç bir şişkinlik var memlekete gidip gelince duzelmemiz en az bir hafta sürüyor.
Sabah
2 bardak su
1 kaşarlı tost 2 dilim ince kasarla yapilmis
Birkaç çatal ev yapimi kahvaltilik domates sosu
5 zeytin
1 bardak yeşil çay
ara
1 cay 2 küçük poğaça(anasinifinda yapmislar zorla yedirdiler)
2 yaprak sarma
Öğlen
4 köfte
2 bardak çay
Salatalik 3 zeytin
Birkaç çatal patates kizartmasi
2 un kurabiyesi
Oglen veli ziyaretine gittik baska yemek yoktu yiyebilecegim maalesef bu ara boyle düZensiz gitti
Su 1.5 lt ye yaklasti

Cnm senin öğünler biraz çok gibi geldi bana bu şekilde ödem atamazsın

Yine aynı şey oldu. Bir heves herkea kendini listeye ekletti . Listeyi yapan zorlanırmış uğraşırmış olsun umrunda mı yorulan onlar değil nasılsa.sonra bir kere bile paylaşım yapma haber verme bitti vazgeçti.....Ne hacet haber vermeye ne gerek nasılsa yüzyüze görüşmeyecek ayıp etti diye hesap vermeaine gerek yok.

pentagram42 yine de sen bilirsin ama bence bu hafta 28 yeostan sonraki herkesi sil asimeleksi hariç o devam ediyor. Arada asimeleksi gibi olup benim görmediğim varmı bilmiyorum. Boşuna listeyi kalabalık etmesin kimse

Cnm senin öğünler biraz çok gibi geldi bana bu şekilde ödem atamazsın
İşimden kaynaklı şu an bir düzenim yok canım boş olsam daha çok dikkat ederim her gün bu şekilde yemiyorum

Evet ben de baktim da çok az kisi kilo bildirimi vermiş.emeklerinize yazik sizin

pentagram42 yine de sen bilirsin ama bence bu hafta 28 yeostan sonraki herkesi sil asimeleksi hariç o devam ediyor. Arada asimeleksi gibi olup benim görmediğim varmı bilmiyorum. Boşuna listeyi kalabalık etmesin kimse
İlk gün içimden geçirdim acaba kaç kişi gerçekten dewam edicek die dediğim gibi de oldu 2 3 kişi sohbetlere katılıyo gerisi hayal oldu

Ben burdayım kızlar bir yere gitmedim .fırsat buldukça da paylasimlarimi yapmaya devam ediyorum.
Öğlen menum
Bir parça kızarmış tavuk
5 tane zeytinyağlı sarma
Salata Ayran
Ara ogün
Dondurma
Bu arada sizlerle bir şeyler paylastikca daha hızlı ve istekli oldum.Cok şey öğrendim.Paylasimda bulunan herkese teşekkürler

Kızlar merhaba, son 5 gunde misafir ordusu gecti evimizden ramazan oncesi bebek hayirlamaya gelmeyen kim kaldiysa geldi o yuzden menu paylasmadim zira yediklerimin cogu yasaklar listesindeydi ama yumulmadim hicbirine kontrolluydum yine de ve her sabah tartilmaya ve bol suya devam ettim sonuc cumadan beri yalnizca 100 gr gitmis...

Ama sizlerle paylasmak istedigim yeni bir rutinimiz var.

Biz aksam yemeginden sonra cayi demleyip abur cuburu tabaklara doldurup tv karsisinda yatana kadar zaman geciren bir aileydik esim buna bayilir cunku. Havalar duzelnce beyninin etini yiye yiye ikna ettim her aksam bebisi arabasina atip on bin adim atiyoruz, sonra bir cay bahcesine oturuyoruz cayimizi orada iciyoruz isterse o yaninda bir seyler yiyor ama ben sekersiz cay ve sudan vazgecmiyorum. Guzel bir aliskanlik oldu hem temiz hava hem hareket hem de tv den kurtulmanin mutlulugu derken ikimiz de cok daha enerjik oldugumuzu fark ettik sabah daha dinlenmis kalkiyoruz. Imkan ve zamaniniz varsa kendinizi disari atin derim.

Hemen akşam menumude yazayım
1 kase mercimek çorbası
1tabak ıspanak yemeği
Bu arada akşama kadar bol su içiyorum 3 litre oluyor bunu da paylaşayim.Genelde 6 dan sonra yemek yemiyorum.Sadece su içiyorum.Cokta faydasını gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…