- 27 Nisan 2016
- 386
- 529
- 53
Seni rakip ilan ediyorum kendime aynı kilodayiz :)) boy kacKaç gündür giremiyorum kızım huzursuz heralde dişleri çıkacak ben de regl oldum bi de bu aralar çok fazla disaridaydik ve düzensiz beslendim. Umarım cumaya eksi görürüm tartıda.
Sabah kahvaltımı da yazayım
2 yumurta 1kk peynir 5 zeytin
Salatalık yesillik
1 avuç fındık
Cnm senin öğünler biraz çok gibi geldi bana bu şekilde ödem atamazsınKızlar merhabalar sabah yine formumu koruyordum 72 kiloyu gördüm çok üzgünüm esimde de bende de ilginç bir şişkinlik var memlekete gidip gelince duzelmemiz en az bir hafta sürüyor.
Sabah
2 bardak su
1 kaşarlı tost 2 dilim ince kasarla yapilmis
Birkaç çatal ev yapimi kahvaltilik domates sosu
5 zeytin
1 bardak yeşil çay
ara
1 cay 2 küçük poğaça(anasinifinda yapmislar zorla yedirdiler)
2 yaprak sarma
Öğlen
4 köfte
2 bardak çay
Salatalik 3 zeytin
Birkaç çatal patates kizartmasi
2 un kurabiyesi
Oglen veli ziyaretine gittik baska yemek yoktu yiyebilecegim maalesef bu ara boyle düZensiz gitti
Su 1.5 lt ye yaklasti
Yine aynı şey oldu. Bir heves herkea kendini listeye ekletti . Listeyi yapan zorlanırmış uğraşırmış olsun umrunda mı yorulan onlar değil nasılsa.sonra bir kere bile paylaşım yapma haber verme bitti vazgeçti.....Ne hacet haber vermeye ne gerek nasılsa yüzyüze görüşmeyecek ayıp etti diye hesap vermeaine gerek yok.
İşimden kaynaklı şu an bir düzenim yok canım boş olsam daha çok dikkat ederim her gün bu şekilde yemiyorumCnm senin öğünler biraz çok gibi geldi bana bu şekilde ödem atamazsın
Evet ben de baktim da çok az kisi kilo bildirimi vermiş.emeklerinize yazik sizinYine aynı şey oldu. Bir heves herkea kendini listeye ekletti . Listeyi yapan zorlanırmış uğraşırmış olsun umrunda mı yorulan onlar değil nasılsa.sonra bir kere bile paylaşım yapma haber verme bitti vazgeçti.....Ne hacet haber vermeye ne gerek nasılsa yüzyüze görüşmeyecek ayıp etti diye hesap vermeaine gerek yok.
İlk gün içimden geçirdim acaba kaç kişi gerçekten dewam edicek die dediğim gibi de oldu 2 3 kişi sohbetlere katılıyo gerisi hayal oldupentagram42 yine de sen bilirsin ama bence bu hafta 28 yeostan sonraki herkesi sil asimeleksi hariç o devam ediyor. Arada asimeleksi gibi olup benim görmediğim varmı bilmiyorum. Boşuna listeyi kalabalık etmesin kimse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?