Canim ben de şu an o durumu yaşıyorum 72 cikiyorum şaka gibi moralim çok bozuk ama toparlamaya çalışıyorumKizlar moralim bozuldu ya. Dun sabah 61.7 ciktim. Bu sabah 62.7 . İnsan bi gunde 1 kilo alirmi ya. 62 nin altina dustum diye seviniyodum hayal kirikligi yasiyorum resmen.
Bazen ödem falan oluyo hergün tartılmak bu yüzden zararlı insanın şevkini kırıyo
Canim ben de şu an o durumu yaşıyorum 72 cikiyorum şaka gibi moralim çok bozuk ama toparlamaya çalışıyorum
Kendimce şöyle diyorum ben bu kilo artisini cuma da görsem moralim bozulacak o yüzden alabilecegim bir tedbir varsa önceki gunlerde alayim diyorumher gun tartilmak aliskanlik oldu artik ama boyle artislari goruncede moral bozuluyor.
Aynı şekilde.bendeBoy 160. Aa ne güzel rekabet bize daha iyi kilo verdirir umarım. Pek veremiyorum çünkü aynı yerde sayıyorum.....
Tam olarqk aynı durumu yasadim.Tamam diyete dikkat ettigim soylenemez.Dün de kacirmistim ama 7den sonra yemedim üstelik 1de uyudum ve 4 lt su icmistim 1 kg artı verir mi yaa? Regl şişkinliği ne kadar önce başlar ki?Ona da neredeyse 10 gün var..Kizlar moralim bozuldu ya. Dun sabah 61.7 ciktim. Bu sabah 62.7 . İnsan bi gunde 1 kilo alirmi ya. 62 nin altina dustum diye seviniyodum hayal kirikligi yasiyorum resmen.
Benim de daha 10 günüm var ben de ayni durumdayim memlekete gidip gelince sindirimim bir süre duruyor hep zaten yine aynı durumlari yaşıyorum sanirimTam olarqk aynı durumu yasadim.Tamam diyete dikkat ettigim soylenemez.Dün de kacirmistim ama 7den sonra yemedim üstelik 1de uyudum ve 4 lt su icmistim 1 kg artı verir mi yaa? Regl şişkinliği ne kadar önce başlar ki?Ona da neredeyse 10 gün var..
yesilcaya bende baslasam 1 fincan icsem bebwgime zarari olmaz diye dusunuyorumAra bir bardak yesil çay bir avuç kuru üzüm leblebi fındık karışık
ben daha hic reglde olmadim. Benimki neyin sisligi kiTam olarqk aynı durumu yasadim.Tamam diyete dikkat ettigim soylenemez.Dün de kacirmistim ama 7den sonra yemedim üstelik 1de uyudum ve 4 lt su icmistim 1 kg artı verir mi yaa? Regl şişkinliği ne kadar önce başlar ki?Ona da neredeyse 10 gün var..
Zarari konusunu pek bilmiyorum canım benim kizim büyüdü diye çok önemsemiyorum artik ama sen önce araştır da öyle kullan olmadıyesilcaya bende baslasam 1 fincan icsem bebwgime zarari olmaz diye dusunuyorum
ben daha hic reglde olmadim. Benimki neyin sisligi ki
Tamam canım o zaman tüketebilirsin istersenBi yerde 1 fincan zarari olmaz diye okumustum.
Yesil çay bana dokunuyor mesela içemiyorum tansiyonum düşüyor başım dönmeye başlıyor iki üç yudum içsem bileBi yerde 1 fincan zarari olmaz diye okumustum.
Benim de daha 10 günüm var ben de ayni durumdayim memlekete gidip gelince sindirimim bir süre duruyor hep zaten yine aynı durumlari yaşıyorum sanirim
Benim de daha 10 günüm var ben de ayni durumdayim memlekete gidip gelince sindirimim bir süre duruyor hep zaten yine aynı durumlari yaşıyorum sanirim
Geçmiş olsun canım, tez zamanda iyileşir inşallahGünaydın kızlar. Oğlumu sünnet ettirdim onla uğraşıyorum kac gündür. Ne girebiliyorum ne diyet fln yapabiliyorum.Uykusuz oluyoruz genelde zaten.Tam dün iyiydi rahatladık derken sabah bezi actigimda kanaması vardı incecik.Bikac bez daha kontrol etcem devam edecek mi diye.İnşallah biseyi yoktur çok korkuyorum.
Kuru üzüm benm doktorum yasakladı çok şeker var dieAra bir bardak yesil çay bir avuç kuru üzüm leblebi fındık karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?