Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar moralim bozuldu ya. Dun sabah 61.7 ciktim. Bu sabah 62.7 . İnsan bi gunde 1 kilo alirmi ya. 62 nin altina dustum diye seviniyodum hayal kirikligi yasiyorum resmen.
Canim ben de şu an o durumu yaşıyorum 72 cikiyorum şaka gibi moralim çok bozuk ama toparlamaya çalışıyorum

Dünkü menüm
Sabah yumurtalı kaşarlı menemen 3 bard şekersiz cay 3 dl ekmek 1 kk peynir 1 tk tahinpekmez

Ara 2 yenidünya 3 erik 2 kiraz

Öğle yoğurt çorbası 1 tabak taze fasulye

Ara 6 erik 1 yenidünya 1 nektarı

Aksam yarim patates kızartması 2 dl ekmek krempeynir 5 zeytin

Ara 8 erik 3 çilek
3 lt su

250 ip
45 mekik
2000 adim

Dünkü menüm
Sabah yumurtalı kaşarlı menemen 3 bard şekersiz cay 3 dl ekmek 1 kk peynir 1 tk tahinpekmez

Ara 2 yenidünya 3 erik 2 kiraz

Öğle yoğurt çorbası 1 tabak taze fasulye

Ara 6 erik 1 yenidünya 1 nektarı

Aksam yarim patates kızartması 2 dl ekmek krempeynir 5 zeytin

Ara 8 erik 3 çilek
3 lt su

250 ip
45 mekik
2000 adim

her gun tartilmak aliskanlik oldu artik ama boyle artislari goruncede moral bozuluyor.
Kendimce şöyle diyorum ben bu kilo artisini cuma da görsem moralim bozulacak o yüzden alabilecegim bir tedbir varsa önceki gunlerde alayim diyorum

Ara bir bardak yesil çay bir avuç kuru üzüm leblebi fındık karışık

Kizlar moralim bozuldu ya. Dun sabah 61.7 ciktim. Bu sabah 62.7 . İnsan bi gunde 1 kilo alirmi ya. 62 nin altina dustum diye seviniyodum hayal kirikligi yasiyorum resmen.
Tam olarqk aynı durumu yasadim.Tamam diyete dikkat ettigim soylenemez.Dün de kacirmistim ama 7den sonra yemedim üstelik 1de uyudum ve 4 lt su icmistim 1 kg artı verir mi yaa? Regl şişkinliği ne kadar önce başlar ki?Ona da neredeyse 10 gün var..

Benim de daha 10 günüm var ben de ayni durumdayim memlekete gidip gelince sindirimim bir süre duruyor hep zaten yine aynı durumlari yaşıyorum sanirim

Ara bir bardak yesil çay bir avuç kuru üzüm leblebi fındık karışık
yesilcaya bende baslasam 1 fincan icsem bebwgime zarari olmaz diye dusunuyorum

ben daha hic reglde olmadim. Benimki neyin sisligi ki

yesilcaya bende baslasam 1 fincan icsem bebwgime zarari olmaz diye dusunuyorum

ben daha hic reglde olmadim. Benimki neyin sisligi ki
Zarari konusunu pek bilmiyorum canım benim kizim büyüdü diye çok önemsemiyorum artik ama sen önce araştır da öyle kullan olmadı

Bi yerde 1 fincan zarari olmaz diye okumustum.

Geçmiş olsun canım, tez zamanda iyileşir inşallah

Günaydın kızlar, akşam öğlen ki gibi yoğurtlu ıspanak vardı yemeğimde ama bir kasede tavuk çorbası ilave ettim, kahvatı öncesi yine herzamanki gibi limonlu limonsuz sularımı içtim sonra maydanoz,anne,yeşil acı biber,domates,salatalık, 1yumurta beyazı,1kbrt kutusu beyaz peynir, 2yk kadar lor ve sınır koyamadığım açık, şekersiz çayla kahvaltimı yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…