Chia tohumunu şu şarkıcıdan duydum birkaç yazı okuyunca da inanılmaz gibi algılamıştım. Burada çok meşhur bir yaşam koçu var arkadaşlarımdan birkaçı ona gidiyor zayıflamak için. Onlara sordumdum kesinlikle hiç faydası yok hatta vücudu alıştırırsan ilerde zararını görürsün demişPeyniri kibrit kutusu kadar yiyorum da işte yumurtayla aram hiç iyi değil en fazla haftada 3-4 gün falan onun yerine günlük iki tatlı kaşığı chia tohumu yemeye çalışıyorum.
Sütunu etkilerse tutmazsın cnm rabbim sonuçta bize bu şansı vermiş ilk gun tutmayı dene istersen baktın azalıyor tutma bende gündüz emmiyor diyo düşünüyorum ama bakalımBence de canım ama gece yeterli suyu içmeyi başarabilir miyim acaba zaten sütüm az temelli gider mi bilmem
Canim ben de gun aşırı nerdeyse yumurta yiyorum yemedigim günlerde beyaz pwyniri 2 dilim yapıyorum.Peyniri kibrit kutusu kadar yiyorum da işte yumurtayla aram hiç iyi değil en fazla haftada 3-4 gün falan onun yerine günlük iki tatlı kaşığı chia tohumu yemeye çalışıyorum.
Aksine bende çok protein olduğunu duydum hatta Ender saraç dan duydum oda çok faydalı dedi ben de onların sözüne bakıyorum ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum sadece tatlı canım istediğinde yiyorum daha masumdur diye düşünüyorumChia tohumunu şu şarkıcıdan duydum birkaç yazı okuyunca da inanılmaz gibi algılamıştım. Burada çok meşhur bir yaşam koçu var arkadaşlarımdan birkaçı ona gidiyor zayıflamak için. Onlara sordumdum kesinlikle hiç faydası yok hatta vücudu alıştırırsan ilerde zararını görürsün demiş
Canim benim diyetisyenin verdigi listede bakliyatlar 10 yk kasigi.baya az olmus seninki.yanina da 1 kase yogurtve salata veriyor 2 dilim de ekmekSlm, öğlen 3yemek kaşığı yeşil mercimek ve yağsız,tuzsuz salata, birazdan bir elma ve 1 kase yoğurt ve tabi ki bol bol su
Canin tatli çektiğinde ara öğünde 3 tane diyet bisküvi yesen ya da haftada 1 kez 2 top sade dondurma.olabilir mi oyleAksine bende çok protein olduğunu duydum hatta Ender saraç dan duydum oda çok faydalı dedi ben de onların sözüne bakıyorum ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum sadece tatlı canım istediğinde yiyorum daha masumdur diye düşünüyorum
Bende peyniri çeşitli yiyorum biraz kaşar biraz lor biraz cecil vs kızında artık herşeyi yediği için pek dikkat etmiyorum ilk altı ay en ince ayrıntısına kadar dikkat ediyordum artık 16 aylık oldu kuzucukCanim ben de gun aşırı nerdeyse yumurta yiyorum yemedigim günlerde beyaz pwyniri 2 dilim yapıyorum.
Olabilir niye olmasın bundan sonra daha çok dikkat ederimCanin tatli çektiğinde ara öğünde 3 tane diyet bisküvi yesen ya da haftada 1 kez 2 top sade dondurma.olabilir mi oyle
Benim de insulin direncim vardi 3 hafta bunun icin diyet yaptim.şükür kırdık heralde.bu dönemde diyet bisküvi ile geciştirdim o anlari ara öğünde ve artik canım istemiyor tatli falan.Olabilir niye olmasın bundan sonra daha çok dikkat ederim
Evet canım haklısın ama öğlenleri kendimi mecbur hissetmesem hiç yemiyecem canım hiç istemiyor, emziriyorum bebeğim 7.5 aylık, yemesem bir süre sonra atıştırmalık arıyorum ki daha kötü oluyor, bu kadar yemek yetti sonra yoğurt takviyesi iyi oldu, ilgin için çoook teşekkür ederimöğlen çok zayıf olmamış mı? neden 3 yemek kaşığl. mercimeğin kalorisi az ve çook faydalı. kilonu ve bebeğinin ayını eklememişsin ama emziriyorsan az olmuş bence
Bilemiyeceğim canım. Ben de duyduğumu söyledim.Aksine bende çok protein olduğunu duydum hatta Ender saraç dan duydum oda çok faydalı dedi ben de onların sözüne bakıyorum ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum sadece tatlı canım istediğinde yiyorum daha masumdur diye düşünüyorum
Hayır canım bazı arkadaslar diyetisyene gidiyorlar ama diger herkes kendince yediklerine dikkat etmeye çalışıyorSlm kizlar merak ettim emziren annelere özel diyet listesimi var anlamadim.
Yok canım ya 6 ay çok iyi besledim çok yiyip 5 kilo aldım benim süt kanallarda sorun var tahminimce çok yesemde büyük bir fark görmüyorum ek gıdayı da seviyor oğlum en iyisi böyle benim içinsen ne yaptın be arkadaşım . 8 aylık bebeğe haftada 1 kilo çok hızlı değil mi. ayda 4 - 5 kilo demek. Ki bu normal kişinin ayda verübileceği kilo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?