Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Akşam 2-3 dilim patates yedim dayanamadım bir kase yoğurt ve biraz patlıcan yedim fırında yapmıştım şimdi de maltanayı içiyorum.Maltana geç saate kaldı bugün :/

En son hamileykrn yedigim annemin yaptigi bir pilav çeşidi var . Kapama derler. Annem yapmış. Yedim valla 3 4 kasik kadar. Bugun zaten anneme gitgel yürüyuste yapmışoldum 1 saat. Ins yarinda yürüyecegim. Benim haftalik menum var oyuzden hergun ayni beslenmem. Ayni seyleri yazmiyrm. Liste disina cikmamaya calisiyrm bakalim

Ben aylardır ilk defa bisküvi yedim o yüzden akşam yemeği yemedim ama vicdanım çok rahatsız oldu yarında akşam baya uzak birine gidecez diyetteyimm yemem dersem ayıp olur akşam yine yemek yemiycem sonra inşallah bi daha olmaz

İyi geceler hanımlar bugün çok yoğun bir gün geçirdim çarşı pazar işte
Sabah 2 fincan çay iki dlm ekmek 2 kk peynir 1 haşlanmış yumurta beş zeytin
Ara yok
Öyle 3/4 simit
Ara şeker siz kahve 1 kase yer fıstığı bir dlm kek 3 adet xroll
Akşam 1.5 kepçe bezelye yemeği 3 kaşık pilav bol yeşillik bir kaç tane meyve
2.5 lt su inşallah şimdi biraz spor yapacağım herkese iyi geceler

Günaydın kızlar tartı da artı görünce biraz moral bozukluğu yaşıyorum
Kalkıp kahvaltı yapmak bile gelmiyor içimden
Ama kaç gündür misafir lerim vardı en az on kişilik
Hazırlık ağırlama falan derken hem çok yedim hem çok yoruldum bebekli olunca
Kaldığım yerden devam etcm İnşallah
Pes etmek yok

Günaydın kızlar. Oğlumu sünnet ettirdim onla uğraşıyorum kac gündür. Ne girebiliyorum ne diyet fln yapabiliyorum.Uykusuz oluyoruz genelde zaten.Tam dün iyiydi rahatladık derken sabah bezi actigimda kanaması vardı incecik.Bikac bez daha kontrol etcem devam edecek mi diye.İnşallah biseyi yoktur çok korkuyorum.

Canım hayırlı olsun maşallah büyümüşte sünnet olmuş meleğin. Korkma inşallah birşey yoktur.
Diyete de artık kaldığın yerden devam edersin

Günaydın herkese
Sabah menum
Menemen
Beyaz peynir
3 zeytin
4 küçük dilim kaşar
Tm buğday ekmeği
Menemenle ekmek çok yedim maalesef

Bu arada sünnetiniz hayırlı olsun.Dediginiz gibi bir kaç gün sonra iyi olur inşallah

Sünnetiniz hayırlı olsun canım olumsuz bir şey yoktur düşünme bir şey iyilesecek.

Günaydın kızlar sabah sabah uyuyakalmışım apar topar işe geldim evde kahvalti yapamadim bir haşlanmış yumurta vardi onu yedim okulda simdi de musli yiyorum küçük bir kase en azindan simit falan yemeyeyim diye sabah yarim lt kadar suyumu da ictim. Herkese hayirli günler

Dün kahvaltımı yazmıştım. Öğlen iki poğaça ve 5-6 tane zeytinyagli yaprak sarma yedim. Aksam sadece 1 kase çorba içtim. Yatmadan da 1 bardak ballı süt.

Yazılanlara baktim da bir önerim olacak. Çay ismi ilaç ismi vs önermesek birbirimize daha iyi olmaz mı? Birimize iyi gelen diğerine dokunabilir. Sütüm azaldi diye üzülen arkadaşlara tek tavsiye sağlıklı beslenme bol su ve bol emzirme olabilir. Onun dışında bir sıkıntı varsa da doktorumuza danışalim lütfen. Burada çoğumuz emziriyoruz katkı maddeli hazır yiyecekler ve tatlılar süt yapıyormus gibi izlenim vererek yanlış yönlendirme yapmayalım. Kilo vermekten ziyade sağlığımız için bile çok zararlı bunlar.

Kizlar moralim bozuldu ya. Dun sabah 61.7 ciktim. Bu sabah 62.7 . İnsan bi gunde 1 kilo alirmi ya. 62 nin altina dustum diye seviniyodum hayal kirikligi yasiyorum resmen.

Hayırlı olsun cnm bende yaptırdım ikinci gün biraz oldu gibi ama bi daha tekrarlamadı inşallah srninde tekrarlamaz

Kizlar moralim bozuldu ya. Dun sabah 61.7 ciktim. Bu sabah 62.7 . İnsan bi gunde 1 kilo alirmi ya. 62 nin altina dustum diye seviniyodum hayal kirikligi yasiyorum resmen.
Bazen ödem falan oluyo hergün tartılmak bu yüzden zararlı insanın şevkini kırıyo

Biberiye yagı aldım göbeğe sürüp erdirilmesi için ama aktaran sormayı unuttum emziren anne kullanımı diye kullanan varmı kullansam bebegi zararı olurmu kullananlar cevap veren bilirmi 7 aylık oglum.
Ben kullandım bir kere, hatırlattığı iyi oldu bugün de yapayım. Sürüp streçle sarip sporumu yapıyorum, sonra ılık duş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…