Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Olsun rebelcim yapacak birşey yok daha öncede aynı şekilde yemediysen bu sefer kırılırdı gerçekten. sen zaten oldukça iyi gidiyorsun arada kaçamak olur o kadarcık bugünden itibaren sıkı tutmaya devam edersin.

Sen gel de benim gobegi gor. Bence en.korkuncunu benimsir.. yanlarimda nerdeyse koltukaltima kadae yariklarim var. Onlerde de kasik ustu komple yarik dolu ust kisimlardakilere catlak dyebiliriz.. gogusler sarkik .. bi zamanlar 60 kiloydum.. su an 74um.. Hadi hamile kaldigim kiloya 66ya doneyim bari diyorum.... saclarim avuc avuc dokuluyo. Heryerden killarimo topluyorum. Yataktan carsaftan halilardan.giysilerimmden.. bebegimin ustunden basindan hep sac aliyorum moralim benim de bozuk..
Bu arada gecmis olsun.. mide bulantisi cok kotudur hepimiz biliriz.. ama ilacla tdv edilen.bisey olsun da...sukur..

pentagram42 inşallah sınavın iyi geçerde moral olur sana bazen herşey üstüyse geliyor gibi oluyor. Sınavdan sonra rahatlarsın KPSS mi gireceksin

Günaydın kozlar sabah kahvaltım
1 dilim beyaz peynir
10 siyah zeytin
Bir tatlı kaşığı bal ve tereyağı
Yeşillik
3 bardak çay

Sanki beni tarif etmişsin canım varolan halimle en azından belki disaridan bakildiginda daha iyi görünürüm diye zayiflamaya calisiyorum 72 ile baslayip 91 le doguma gidince hicbir yer sağlam kalmadi catladi hatta alt bacaklarim catladi diz kapaginin arkası diz üstü hiçbir sey giyemiyorum

Öle cnm ilk gittiğimde de hamileydim yememiştim olmazdı yani az az derken baya olmuş ama yakınlarda zaten yemiyorum biliyosunuz

Günaydın hanımlar akşamdan beri kızım ne yerse kusuyor.Hastada değil anlayamadım.Aksam iki kere gecede bir kere kustu.Sabah uyandı mama verdim uyuttum bekliyorum .inşallah geçer.

Menumude yazayım
Bir dilim tost
Domates salatalık
Zeytin
Çay hala içiyorum nedense bugün çok çay içerim var.

Günaydın hanımlar akşamdan beri kızım ne yerse kusuyor.Hastada değil anlayamadım.Aksam iki kere gecede bir kere kustu.Sabah uyandı mama verdim uyuttum bekliyorum .inşallah geçer.
Canım yine takip et de bazen enfeksiyon durumları falan da olabiliyor bazen de alakasiz olabiliyor mesela kizim bir ara kendini kusturuyordu arkamı dönüyorum aninda oluyordu bir süre anlam veremedim neden kusar diye sonra yakalamıştım unutturana kadar ayda bir tekrarliyor 3-4 gün ona devam ediyordu. İyidir inş kuzucuk

pentagram42 canım sinavinda başarılar diliyorum çok stresli süreçlerden geçiyor insan sonuçlanana kadar ben de 6 yıl önce çok şükür kurtuldum o işten hayirlisiyla atlatırsın inş canim

Günaydın kızlar ban yemistim yazamadım kaç gündür
Ben aman aman diyet yapamıyorum o yüzden menulerimi yazmiyorum sadece size fikir olsun diye soyleyeyim dün aksam semizotu yemegi yedim. İcine de bir avuç pirinc atmistim doyurucu oldu. Ayrica semizotu sütü de arttırıyor.

Bir de kızlar malum Ramazan geliyor. Ozellikle bebegi 1 yaş civari olanlar oruc tutmayi dusunuyor musunuz merak ediyorum?

Kizlar günaydın. Sabah tartilip biraz normale dönmeye basladigimi görünce mutlu oldum üzerimdeki ağırlık gitmeye başladı.kahvalti
1 haşlanmış yumurta
2 çatal kahvaltilik sos
1 dilim tb ekmegi
7 zeytin
1 tatli kasigi kadar bal ve kaymak
Çay

Uyarmasını bekliyorum canım devam ederse doktora goturucem.Iki hafta önce çok hastalanmisti.Yeni iyileşti şimdi kusunca anlamadım.Dedigin gibi enfeksiyon olabilir takip ediyorum.

Benim kızimda 10 gün sonra 1 yaşına bir yaşına gircek .Ben tutmayı düşünüyorum .Ama benim midem rahatsız olduğu için zaten iki ogün besleniyorum.Buna rağmen sürümde azalma olmadı.Ama bol su içiyorum.Herhalde onun faydasını görüyorum .Aslinda iki ogün emziren bir anne için az diye düşünüyorum.

Benm oğlum 20 sinde 7 aylık olucak ben tutmayı düşünüyorum

Can'ım doğum lekelerine sudo krem çok iyi geliyormuş kilolar da gidiyor inş takma kafana Rabbim şifa versin bir an önce. Sınavda başarılar dilerim

Yok canjm bi yerden başlamak lazım. İnşallah duzeni kurayım gerisi gelir

maşallah canım bende 3. ayında yaptırmıştım oğlumu
Slm canım, benim eşim de istiyor ama ben kıyamıyorum çok küçük diyorum abilerine de kıyamamıştım yaptırmadım, birini 9 yaşında yaptırdım, diğeri 2.5 yaşında hala olmadı, bebeğim 7.5 aylık, siz ne tavsiye edersiniz yaptırmalımıyım, çocuk için zor olmuyor mu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…