Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım hayırlı olsun okadar ufak olaylar olabilir inşallah damatlığı ni da Allahnasip etsin çok geçmiş olsun

Benim mönüm sabit sadexe isimler değişiyor ama yine de yazayım arkadaşlar.sabah 1haslanmis yumurta 2dilim cavdar ekmegi 3 bardak acik cay 1 dilim beyaz peynir yeşillik 2 ceviz.ara öğün 5 badem 8 erik.öğlen 6yk mantar 4yk yogurt 2 dilim cavdar ve salata.ara ogun 1 bardak ayran 3 tane diyet biskuvi 1elma.aksam 2dilim çavdar ekmegi 1kepçe yogurtlu corba 4yk tavuk sote cacik salata.1 saat sonra da son ara öğünüm hazir bekliyor 1 bardak süt 2 galeta 8 cilek... Simdidem 3lt su oldu bile.spor da 4 mil

Bugün menüm
Sabah kıymalı yumurta 4 dl ekmek 3 zeytin 1 tk krempeynir bir tk tahin pekmez 3 bard şekersiz cay

Ara 3 erik

Öğle kavrulmuş ıspanak

Ara 2 erik 1 yeni dünya 1 çilek

Aksam 1 kase mercimek çorbası 2 yk patlıcan kebabı 1 yk makarna

Ara 2 erik

3 buçuk lt su

Spor
300 ip
40 sn tam plank
40 sn dirsekte plank
20 sn sağ ayak havada plank
20 sn sol ayak havada plank
20 sn sol yan plank
20 sn sag yan.plank
20*2 donkey kick
50 mekik
20 crunch
20 göbek egzersizi
20 simit egzersizi
5 sınav
20 squat
5 dk kaba et antrenmani
5 dk kilo verme egzersizi
200 ip(ceza)

Şu saatlerde karnım çok acıktı yaa günlük kalori ihtiyacını tamamladim yememem lazım en iyisi kizi uyutup uyuyayim

Cezan var.cuma gruplarinda misin canim

Kızlar selam bende aranıza geleblr miyim miniğim 2.5 aylık Hamilelikten önce 25 kg verdim ama hemen hamile kalınca fazlasıyla aldım. Şu an kesin bilmemek 101 kg dim son. Boy 169 yaş 29 ilk hedef 80 ikinci hedef 70

İyi geceler kızlar 2 gündür gelemiyorum herşey üste üste geliyo ev iş sınav bide rahatsızım doktora gittim kist varmış ilaç başladı oda yan etkisi mide bulantısı oluyo şişkinlik zaten hat safaada bide duygusal olarak kötü bi dönem geçiriyorum pes etmek üzereydim sizleri de demorize etmemek adına paylaşım yapamadım affalo
Pazar sınavım var o zamana kadar umarım kendimi toparlarım zira aynalara bakamıyorum loğusalığımda girmediğim sendroma şimdi girdim sanırım saçlarım dökülüyor koca bi göbişim var Doğum lekeleri bi yandan
Sizden başka kimse anlayamaz beni diye size yazdım şimdiden beni dinlediğiniz için teşekkür ederim anlatmak bile hafifletti biraz vallahi iyiki varsınız

Kızlar selam bende aranıza geleblr miyim miniğim 2.5 aylık Hamilelikten önce 25 kg verdim ama hemen hamile kalınca fazlasıyla aldım. Şu an kesin bilmemek 101 kg dim son. Boy 169 yaş 29 ilk hedef 80 ikinci hedef 70
Hoşgeldin canım Cuma'ları tartı günümüz ama o zamana kadar paylaşım yapabilir buradaki arkadaşların tecrübelerinden faydalanabilirsin çok minik daha bebişin katı kuralları olan diyetler değil sağlıklı beslenme yolunda adımlar atmanı öneririm profiline bebişinin 2,5 aylık olduğunu yazarsan menü yorumlarını ona göre yapar arkadaşlar cuma listeye eklerim

pentagram42 yine de sen bilirsin ama bence bu hafta 28 yeostan sonraki herkesi sil asimeleksi hariç o devam ediyor. Arada asimeleksi gibi olup benim görmediğim varmı bilmiyorum. Boşuna listeyi kalabalık etmesin kimse
Tamam canım bu hafta kontrolleri yapıp silerim zaten gelen giden belli Kişiler onlarıda biliyoruz devam edecek olan en aZından haftada 1-2 paylaşım yapardı diye düşünüyorum

Kaç haftadır bu kadar bozmamıştım ya bu çok yakın olmayan insanlara gidip yemek zorunda Klmak çok kötü bişi çok aldım tabağıma açıklamamı yaptım ama kadın geçen geldiğinde de yememiştin dedi mecbur yedim herşeyden cnm istediğinden değil ayıp olmasın die yedim resmen

Canım çok geçmiş olsun sağlık herşeyden önemli tabi birde çok küçük bir melek var ben üzüntüye düştüğünü zaman kızlarına sarılıyorum saçlarını kokluyorum okadar iyi geliyormuş anlatamam inan bana benim her iki göğsümde de ikişer tane fibrozis kist var devamlı kontrol altındayım 10 yıldır taşıyorum zaman zaman çok üzülüyorum hem de korkuyorum ama kızlarım sarılıp opunce herşeyi unutuyorum sende moralini bozma Allah geçici rahatsızlık versin seninki de gelip geçici moralini yüksek tut

Bu arada akşam menüm bir kase tarhana çorbası 1 kepçe bezelye yemeği 3 kaşık pilav şimdi çay içiyorum

Slm iyi geceler. Kızlar bende araniza katilabilirmiyim bebeğim 3 aylık 68 ile hamile kaldim. doğuma 94.5 ile girdim 7 kilo gitti çıktığımda şuan da 81 kiloyum cuma günü tartilacam bende. hergun tartılmak çok moralimi bozuyor çok ağır diyet yapmıyorum sadece ekmek ve hamur işini çok çok az yiyorum

Anliyoruz tabi canim.birbirine benzeyen olaylar yaşıyoruz hepimiz malesef.nazsn ust uste geliyor ve caresiz hissettiriyor insana kendini... Sabret dua et her seyin hayırlısını dile.sınavında simdiden başarılar ben kpss olayını geçen sene kapattım malesef.o konu da cok iyi anlıyorum seni

pentagram42 canım ben iflas ettim bile. Bu sabah tartıldım aldığımı tahmin ediyordum ama bu kadar değil. Yarına bildiririm kilomu tekrar. Almak sorun değil ama motivasyonumu temelli kaybetmekten korkuyorum. Daha çoook uzun bir yol var önümüzde. İnşallah hepimiz sıkıntılarımızı atlatır tekrar yolumuza bakarız.
Burası birazda bunun için değil mi.Paylaşmak için çünkü damdan düşenin halini damdan düşen anlar demişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…