- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
Selam ben 58.7 oldum Çok yavaş gidiyor ama olsun
Canım hayırlı olsun okadar ufak olaylar olabilir inşallah damatlığı ni da Allahnasip etsin çok geçmiş olsunGünaydın kızlar. Oğlumu sünnet ettirdim onla uğraşıyorum kac gündür. Ne girebiliyorum ne diyet fln yapabiliyorum.Uykusuz oluyoruz genelde zaten.Tam dün iyiydi rahatladık derken sabah bezi actigimda kanaması vardı incecik.Bikac bez daha kontrol etcem devam edecek mi diye.İnşallah biseyi yoktur çok korkuyorum.
Regl olmadigimiz icin o sislik Canim.ben de daha olmadim ve vücudumda 4 kg odem varmis benim deyesilcaya bende baslasam 1 fincan icsem bebwgime zarari olmaz diye dusunuyorum
ben daha hic reglde olmadim. Benimki neyin sisligi ki
onu nerden ogrendin canim. Diyetisyenemi gidiyosunRegl olmadigimiz icin o sislik Canim.ben de daha olmadim ve vücudumda 4 kg odem varmis benim de
Evet canim diyetisyen dedionu nerden ogrendin canim. Diyetisyenemi gidiyosun
Cezan var.cuma gruplarinda misin canimBugün menüm
Sabah kıymalı yumurta 4 dl ekmek 3 zeytin 1 tk krempeynir bir tk tahin pekmez 3 bard şekersiz cay
Ara 3 erik
Öğle kavrulmuş ıspanak
Ara 2 erik 1 yeni dünya 1 çilek
Aksam 1 kase mercimek çorbası 2 yk patlıcan kebabı 1 yk makarna
Ara 2 erik
3 buçuk lt su
Spor
300 ip
40 sn tam plank
40 sn dirsekte plank
20 sn sağ ayak havada plank
20 sn sol ayak havada plank
20 sn sol yan plank
20 sn sag yan.plank
20*2 donkey kick
50 mekik
20 crunch
20 göbek egzersizi
20 simit egzersizi
5 sınav
20 squat
5 dk kaba et antrenmani
5 dk kilo verme egzersizi
200 ip(ceza)
Hoşgeldin canım Cuma'ları tartı günümüz ama o zamana kadar paylaşım yapabilir buradaki arkadaşların tecrübelerinden faydalanabilirsin çok minik daha bebişin katı kuralları olan diyetler değil sağlıklı beslenme yolunda adımlar atmanı öneririm profiline bebişinin 2,5 aylık olduğunu yazarsan menü yorumlarını ona göre yapar arkadaşlar cuma listeye eklerimKızlar selam bende aranıza geleblr miyim miniğim 2.5 aylık Hamilelikten önce 25 kg verdim ama hemen hamile kalınca fazlasıyla aldım. Şu an kesin bilmemek 101 kg dim son. Boy 169 yaş 29 ilk hedef 80 ikinci hedef 70
Tamam canım bu hafta kontrolleri yapıp silerim zaten gelen giden belli Kişiler onlarıda biliyoruz devam edecek olan en aZından haftada 1-2 paylaşım yapardı diye düşünüyorumpentagram42 yine de sen bilirsin ama bence bu hafta 28 yeostan sonraki herkesi sil asimeleksi hariç o devam ediyor. Arada asimeleksi gibi olup benim görmediğim varmı bilmiyorum. Boşuna listeyi kalabalık etmesin kimse
Canım çok geçmiş olsun sağlık herşeyden önemli tabi birde çok küçük bir melek var ben üzüntüye düştüğünü zaman kızlarına sarılıyorum saçlarını kokluyorum okadar iyi geliyormuş anlatamam inan bana benim her iki göğsümde de ikişer tane fibrozis kist var devamlı kontrol altındayım 10 yıldır taşıyorum zaman zaman çok üzülüyorum hem de korkuyorum ama kızlarım sarılıp opunce herşeyi unutuyorum sende moralini bozma Allah geçici rahatsızlık versin seninki de gelip geçici moralini yüksek tutİyi geceler kızlar 2 gündür gelemiyorum herşey üste üste geliyo ev iş sınav bide rahatsızım doktora gittim kist varmış ilaç başladı oda yan etkisi mide bulantısı oluyo şişkinlik zaten hat safaada bide duygusal olarak kötü bi dönem geçiriyorum pes etmek üzereydim sizleri de demorize etmemek adına paylaşım yapamadım affalo
Pazar sınavım var o zamana kadar umarım kendimi toparlarım zira aynalara bakamıyorum loğusalığımda girmediğim sendroma şimdi girdim sanırım saçlarım dökülüyor koca bi göbişim var Doğum lekeleri bi yandan
Sizden başka kimse anlayamaz beni diye size yazdım şimdiden beni dinlediğiniz için teşekkür ederim anlatmak bile hafifletti biraz vallahi iyiki varsınız
Anliyoruz tabi canim.birbirine benzeyen olaylar yaşıyoruz hepimiz malesef.nazsn ust uste geliyor ve caresiz hissettiriyor insana kendini... Sabret dua et her seyin hayırlısını dile.sınavında simdiden başarılar ben kpss olayını geçen sene kapattım malesef.o konu da cok iyi anlıyorum seniİyi geceler kızlar 2 gündür gelemiyorum herşey üste üste geliyo ev iş sınav bide rahatsızım doktora gittim kist varmış ilaç başladı oda yan etkisi mide bulantısı oluyo şişkinlik zaten hat safaada bide duygusal olarak kötü bi dönem geçiriyorum pes etmek üzereydim sizleri de demorize etmemek adına paylaşım yapamadım affalo
Pazar sınavım var o zamana kadar umarım kendimi toparlarım zira aynalara bakamıyorum loğusalığımda girmediğim sendroma şimdi girdim sanırım saçlarım dökülüyor koca bi göbişim var Doğum lekeleri bi yandan
Sizden başka kimse anlayamaz beni diye size yazdım şimdiden beni dinlediğiniz için teşekkür ederim anlatmak bile hafifletti biraz vallahi iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?