Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Daha çok küçük annesi acele etme :) şuan sadece tadım yaptır hic merak etme yakında mamaları löp löp götürecek
Zaten tadimlik veriyorum 3 -5cay kasigi doke saca anca.. once ilk denemelerimde 1 2 cay kasigiydi.. ay bilmiyorum lap diye atsam agzina yutamaz ama. Pure falan sut kadar akiskan degil ki :/ ..bakalim nasil olcak..

Gazi vaaaar herkes gecti o donemden,ozellikle de yalnizsa cok cok zor.. insanliktan cikiyo insan o derece..ben cis yapmaya vakit bulamiyodum ,smdi daha iyiyim ama gene de pek vakit buldugum soylenemez....benim sana tavsiyem hergun 1tatli kasigi kimyonu kendi agzina at ustune 1bardak su ic.. yani yutabilmek icjn.. hem sutun artar hem bebek pitir pitir gazlari cikarir daha rahat olur.. 2tatli kasigi da yapablrsnsabah aksam..

Hanımlar benim baskül bozuldu her an üzerine çıkmaktan onerebilecegjniz var mı marka model

Yok canım benimki şaşırtıcı değil dengemi yitirdim. Ama toparliyacağım inşallah

Son düzenleme:
fatos33-20 Ben 3 aylıkken yaptırdım henüz hareket edemiyordu ne kanama ne ağrı ekstra hiçbirşey olmadı hatta ağrı kesici bile vermedim doktorda yapılan hariç. Ama 7.5 aylık çok hareket eder ve canını yakar bence. 1 ile 7 yaş arası tam anlayamadığı için psikolojisini bozuyprmuş o yüzden 7 yaşta yaptır dedim .Maşallah 3 oğlan anneai olmak da hem güzel hem zordur heralde

Artık öle olacak cnm yarın bakalım eksilerdeyimdir inşallah

Kizlar bugün artık son veli ziyaretimi yaptım bir küçük dilim corek ve ince bir dilim kek yedim ve çay. Bu hafta 5 misafirligin üstüne yine Allahtan iyiyim daha daha üstüne koyabilirdim üstüne

Akşam menüm
Bir kase yayla çorbası
Bir kase salata
5 kaşık türlü

Merhaba hanımlar
Sabah 2 fincan çay kaşarlı tost 7 tane zeytin bir kandil simidi
Ara sade Türk kahvesi dört hurma
Öğle yemeği yok
Ara şekersiz granül kahve kadayıf kurabiye canga
Akşam 1 kepçe mercimek çorbası semizotu yemeği salata yoğurt
Ara meyve

Sabah yarım simit yedim simit küçüktü yalnız öğlen bir kase erik 2 de ceviz yedim kızı eşime devredip uyudum başka bir şey yiyemedim akşam da 5 küçük ızgara köfte bir dilim ekmek 2-3 dilim domates bir de kuru incir yedim.Günü kapattım :))

Canım hem simit hem tost fazla olmuş sanki biraz bir de kadayıf kurabiye canga bunlar da diyeti bozuyor ara öğünlerde daha kalorisi düşük şeyler tercih etsen daha iyi olur gibi

Canım hem simit hem tost fazla olmuş sanki biraz bir de kadayıf kurabiye canga bunlar da diyeti bozuyor ara öğünlerde daha kalorisi düşük şeyler tercih etsen daha iyi olur gibi
Bende liman oldum ama büyük kızıma uydum benimle hiç atıştırmalık yemiyor Sun dedi eskiden beraber beş çayı yapardık şimdi hiç bana uymuyor Sun dedi kıyamadım

Kasarli tost kandil simidi kadayif kurabiye canga.bunlar fazla yag karbinhidrat seker vs. Canim ya

Kizlar akşam yemeği
Mercimekli yogurt corbasi 1 kase
1 tabak yaklasik 5-6 yemek kaşığı kabak yemeği
1 küçük kase ev yapimi yogurt
1 bardak ev yapımı az sekerli visne suyu
1 dilim tam bugday ekmeginin dış kismi icini kizim yedi
Birkac dilim aci biber tursusu ve günü bitirdim inş
Su da 3 ltye yaklaştı

Bugün menüm
Sabah 1 yumurta 3 parmak kızarmış patates 1 kk peynir 2 dl kızarmış kabak 5 zeytin. 1 dl kasar 1 dl ekmek

Ara 2 erik 1 çilek

Öğle 1 kase domates çorbası 1 kepçe nohut 2 yk pilav

Ara 2 erik 1 çilek 1 yenidünya

Akşam 1 kase domates çorbası salata 2 yk nohut

Ara şekersiz sade granül kahve.

3 lt su
350 ip
55 mekik

Hemen sonrasinda bol lifli tuketin gider :)

Gazin tavan yaptigi donemdesiniz.
Bebis on sutu alip birakiyorsa hem cabuk acikir hem asiri gazi olur hem de kilo alimi az olur surekli huzursuzluk yapar. Benim kizimla bir ay var aranizda, ayni donemde benzer sorunlar yasadik, sutum de azalinca ciglik cigliga agladi iki uc gun... gunde bir kez mama verdim ama baktim sut iyice gidiyor sagmaya basladim ozellikle gece yatmadan once... o kadar yogun ve yagli geliyor ki son sut. Mama yerine her gun sutumun azaldigi vakitlerde aksamdan sagdigim sutu verdim boylece hem mamadan kurtulduk hem sutum artti hem de kilo alimi artti.

Sut artirmak icin ayrica bol su, ayva ve armut hosafi (sekersiz) dereotu, ekmek yerine bulgur tuket.

Bebeginin aslinda bir uyku duzeni vardir, ben kizimin uyku vakitlerini not ettim hep ve ona uymaya calistim sonra esik yontemi ile biraz da kendime uydurdum. O saatler gecince bildigin ariza oluyor uykusu oldugu halde uyumuyor durmuyor agliyor ama gecirmezsem gayet mutlu.

Bebekler arabaya bayilir, kilo vermek icin bebek arabasina at her firsatta cik dolan. Ben arabamin anahtarinin dahi yerini unutuyorum bazen, her yere mumkun oldugunca bebek arabasiyla yuruyerek gidiyorum hem bana yariyor hem de kizima uyku oluyor.

Anne oldun ve cok yoruluyorsun evet ama kendinden vazgecme... senin enerjin bebegi de cok etkiler. Kendine iyilik yap kendin icin firsat buldukca bir seyler yap bakim vs ve asla o kilolari kabullenme.

Ins isine yarar bilgiler olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…