- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.809
- 83
Zaten tadimlik veriyorum 3 -5cay kasigi doke saca anca.. once ilk denemelerimde 1 2 cay kasigiydi.. ay bilmiyorum lap diye atsam agzina yutamaz ama. Pure falan sut kadar akiskan degil ki :/ ..bakalim nasil olcak..Daha çok küçük annesi acele etme :) şuan sadece tadım yaptır hic merak etme yakında mamaları löp löp götürecek
Gazi vaaaar herkes gecti o donemden,ozellikle de yalnizsa cok cok zor.. insanliktan cikiyo insan o derece..ben cis yapmaya vakit bulamiyodum ,smdi daha iyiyim ama gene de pek vakit buldugum soylenemez....benim sana tavsiyem hergun 1tatli kasigi kimyonu kendi agzina at ustune 1bardak su ic.. yani yutabilmek icjn.. hem sutun artar hem bebek pitir pitir gazlari cikarir daha rahat olur.. 2tatli kasigi da yapablrsnsabah aksam..Selam güzel anneler beni de alın aranıza
6 Mart doğumlu dünya tatlısı bir kız evladım var adı inci . Çok zor günler geçiriyorum. Kızım gündüz neredeyse hiç uyumuyor . Yatağına koyduğum an 5 dk icerisinde uyanıyor bende artık kolunda uyutuyorum yeterki uyusun diye . Uyanık olduğu her dakka ağlıyor kisacasi hiç durmuyor çise bile gidemeyecek durumdayım ve yalnızım. Bazi zamanlar pusetinde bırakıyorum en fazla 10 dakika çığlık çığlığa ağlıyor bende o ara ne yapa bildiren ( wc ihtiyacı kahvaltı vs) her neyse çok dertliyim önden içimi döktüm ..
Emziriyorum ama sütum yeterli değil sanırım alt sınırlarda kilo alıyor farklı bir doktora gıttik tahlil sonuçlarımizi bekliyoruz kızımın bir derdi mi var yoksa cadiligindan mi ağlıyor yakında öğrenecegiz. Stresten üzüntüden var olan sutumde iyice azaldı . Son 1 haftadır mama veriyorum artık kendimden geçtim birde açlıktan ağlamasına dayanamıyorum göğsümde çok ağlıyor meme ucunu çekip bırakıyor
Ne yapayım sağlık olsun diyorum. Çok ugrastim sütum artsın diye bitgi çayları tatlılar vs. Çok şey denedim valla
Bu arada uzun oldu sıktıysam kusura bakmayın . Hamilelikte 19 kilo aldım. 12 kilosu giti. Ancak 7 kilo yapıştı gitmiyor bir türlü. Özellikle göbek çok kotü çirkin duruyor. Ufaklık yüzünden evden dışarı çıkamıyorum. Temizlik ev işi hiçbirini yapamıyorum hareketsizlik çok kötü. Ayrıca sıkıntıdan kendimi yemeye verdim . Çikolata tatlı vs durduramiyorum lutfen bana bir akıl verin nerden başlayacağımı bilemiyotim
Eşim fakirin dijital olanını almıştı.3 aydır kullanıyorum.simdilik memnunumHanımlar benim baskül bozuldu her an üzerine çıkmaktan onerebilecegjniz var mı marka model
Öğlen menum yazayım hemenEşim fakirin dijital olanını almıştı.3 aydır kullanıyorum.simdilik memnunum
Yok canım benimki şaşırtıcı değil dengemi yitirdim. Ama toparliyacağım inşallahgecmis olsun canim.
canim sen cok istikrsrli gidiyodun. Bozma moralini buda bi günlük ödülün olsun.
ya bu hafta noldu bize kızlar. Kilo artışı herkeste oldu. Bwn bir gecede 1 kiloyu nasıl aldım hala anlamıyırum. 2 gündur tuvalete cıkamıyorum ona bagladım artık. Yoksa 1 kilo imkansız gibi.
Artık öle olacak cnm yarın bakalım eksilerdeyimdir inşallahgecmis olsun canim.
ya bu hafta noldu bize kızlar. Kilo artışı herkeste oldu. Bwn bir gecede 1 kiloyu nasıl aldım hala anlamıyırum. 2 gündur tuvalete cıkamıyorum ona bagladım artık. Yoksa 1 kilo imkansız gibi.
Ben o baskülü yaklaşık 4 yıldır kullaniyorum canım gayet iyi kendi içinde tutarlı en azindan bir öyle bir böyle çıkmıyorsunEşim fakirin dijital olanını almıştı.3 aydır kullanıyorum.simdilik memnunum
Canım hem simit hem tost fazla olmuş sanki biraz bir de kadayıf kurabiye canga bunlar da diyeti bozuyor ara öğünlerde daha kalorisi düşük şeyler tercih etsen daha iyi olur gibiMerhaba hanımlar
Sabah 2 fincan çay kaşarlı tost 7 tane zeytin bir kandil simidi
Ara sade Türk kahvesi dört hurma
Öğle yemeği yok
Ara şekersiz granül kahve kadayıf kurabiye canga
Akşam 1 kepçe mercimek çorbası semizotu yemeği salata yoğurt
Ara meyve
Bende liman oldum ama büyük kızıma uydum benimle hiç atıştırmalık yemiyor Sun dedi eskiden beraber beş çayı yapardık şimdi hiç bana uymuyor Sun dedi kıyamadımCanım hem simit hem tost fazla olmuş sanki biraz bir de kadayıf kurabiye canga bunlar da diyeti bozuyor ara öğünlerde daha kalorisi düşük şeyler tercih etsen daha iyi olur gibi
Kasarli tost kandil simidi kadayif kurabiye canga.bunlar fazla yag karbinhidrat seker vs. Canim yaMerhaba hanımlar
Sabah 2 fincan çay kaşarlı tost 7 tane zeytin bir kandil simidi
Ara sade Türk kahvesi dört hurma
Öğle yemeği yok
Ara şekersiz granül kahve kadayıf kurabiye canga
Akşam 1 kepçe mercimek çorbası semizotu yemeği salata yoğurt
Ara meyve
Hemen sonrasinda bol lifli tuketin gider :)gecmis olsun canim.
Selam güzel anneler beni de alın aranıza
6 Mart doğumlu dünya tatlısı bir kız evladım var adı inci . Çok zor günler geçiriyorum. Kızım gündüz neredeyse hiç uyumuyor . Yatağına koyduğum an 5 dk icerisinde uyanıyor bende artık kolunda uyutuyorum yeterki uyusun diye . Uyanık olduğu her dakka ağlıyor kisacasi hiç durmuyor çise bile gidemeyecek durumdayım ve yalnızım. Bazi zamanlar pusetinde bırakıyorum en fazla 10 dakika çığlık çığlığa ağlıyor bende o ara ne yapa bildiren ( wc ihtiyacı kahvaltı vs) her neyse çok dertliyim önden içimi döktüm ..
Emziriyorum ama sütum yeterli değil sanırım alt sınırlarda kilo alıyor farklı bir doktora gıttik tahlil sonuçlarımizi bekliyoruz kızımın bir derdi mi var yoksa cadiligindan mi ağlıyor yakında öğrenecegiz. Stresten üzüntüden var olan sutumde iyice azaldı . Son 1 haftadır mama veriyorum artık kendimden geçtim birde açlıktan ağlamasına dayanamıyorum göğsümde çok ağlıyor meme ucunu çekip bırakıyor
Ne yapayım sağlık olsun diyorum. Çok ugrastim sütum artsın diye bitgi çayları tatlılar vs. Çok şey denedim valla
Bu arada uzun oldu sıktıysam kusura bakmayın . Hamilelikte 19 kilo aldım. 12 kilosu giti. Ancak 7 kilo yapıştı gitmiyor bir türlü. Özellikle göbek çok kotü çirkin duruyor. Ufaklık yüzünden evden dışarı çıkamıyorum. Temizlik ev işi hiçbirini yapamıyorum hareketsizlik çok kötü. Ayrıca sıkıntıdan kendimi yemeye verdim . Çikolata tatlı vs durduramiyorum lutfen bana bir akıl verin nerden başlayacağımı bilemiyotim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?