- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 34
Günaydın kızlar ban yemistim yazamadım kaç gündür
Ben aman aman diyet yapamıyorum o yüzden menulerimi yazmiyorum sadece size fikir olsun diye soyleyeyim dün aksam semizotu yemegi yedim. İcine de bir avuç pirinc atmistim doyurucu oldu. Ayrica semizotu sütü de arttırıyor.
Bir de kızlar malum Ramazan geliyor. Ozellikle bebegi 1 yaş civari olanlar oruc tutmayi dusunuyor musunuz merak ediyorum?
Diz kapagi arkalarim ohoo ta benim lisedeyken catlamisti ..kac yil kirmizi gezdim sonra duzeldi,hic dikkat etmyorum.. oraya sira gelmiyoSanki beni tarif etmişsin canım varolan halimle en azından belki disaridan bakildiginda daha iyi görünürüm diye zayiflamaya calisiyorum 72 ile baslayip 91 le doguma gidince hicbir yer sağlam kalmadi catladi hatta alt bacaklarim catladi diz kapaginin arkası diz üstü hiçbir sey giyemiyorum
ben tam 7 aylık yaptırdım en güzeli küçük yaptirmakGünaydın kızlar ban yemistim yazamadım kaç gündür
Ben aman aman diyet yapamıyorum o yüzden menulerimi yazmiyorum sadece size fikir olsun diye soyleyeyim dün aksam semizotu yemegi yedim. İcine de bir avuç pirinc atmistim doyurucu oldu. Ayrica semizotu sütü de arttırıyor.
Bir de kızlar malum Ramazan geliyor. Ozellikle bebegi 1 yaş civari olanlar oruc tutmayi dusunuyor musunuz merak ediyorum?
Canım ağrı eşikleri yüksek oldugu ve bezin içinde daha çabuk iyileştiği için bebekken yaptiranlar var ya 1 yaşın alti ya da 6-7 yaşın üstü psikolojik açıdan daha iyi olur. Belli bir dönemde çocuklar kendilerini ve cinsiyetlerini tanimaya başladıkları icin kaybetme korkusu yaşayabiliyorlarSlm canım, benim eşim de istiyor ama ben kıyamıyorum çok küçük diyorum abilerine de kıyamamıştım yaptırmadım, birini 9 yaşında yaptırdım, diğeri 2.5 yaşında hala olmadı, bebeğim 7.5 aylık, siz ne tavsiye edersiniz yaptırmalımıyım, çocuk için zor olmuyor mu???
ben tam 7 aylık yaptırdım en güzeli küçük yaptirmakGünaydın kızlar ban yemistim yazamadım kaç gündür
Benim kızimda 10 gün sonra 1 yaşına bir yaşına gircek .Ben tutmayı düşünüyorum .Ama benim midem rahatsız olduğu için zaten iki ogün besleniyorum.Buna rağmen sürümde azalma olmadı.Ama bol su içiyorum.Herhalde onun faydasını görüyorum .Aslinda iki ogün emziren bir anne için az diye düşünüyorum.
Benm oğlum 20 sinde 7 aylık olucak ben tutmayı düşünüyorum
Ben de tutmak istiyorum ama guvenemiyorum kendime çünkü calisiyorum bir yandan... Bir de henüz inek sütü vermeye başlamadım. Devam sütü filan da vermemistim. İnek sütünü sulandırıp yavas yavas alistirmayi dusunuyorum. Sütum yetmezse diye korkuyorum...İnşaallah tutacağım canım geçen sene 5 ay civarı idi oğlum ve tuttum üstelik sadece patates pirinç zeytin ve ekmek yiyerek alerjisi vardı boyle besleniyordum rahat tuttum. Son 2 orucumu mastit sebebiyle tutamadım ilaç içmek zorundaydım.
Geçmiş olsun canım, moralini bozma sakın herşey geçecek, önemli ola bu dönemleri kendimizi yıpratmadan atlatalım, güzel yavrularımız var, Allah'a bin şükür, gerisi boş ve geçici, kilolar da gicecek, ya gidecek ya gidecek arkadaşlarİyi geceler kızlar 2 gündür gelemiyorum herşey üste üste geliyo ev iş sınav bide rahatsızım doktora gittim kist varmış ilaç başladı oda yan etkisi mide bulantısı oluyo şişkinlik zaten hat safaada bide duygusal olarak kötü bi dönem geçiriyorum pes etmek üzereydim sizleri de demorize etmemek adına paylaşım yapamadım affalo
Pazar sınavım var o zamana kadar umarım kendimi toparlarım zira aynalara bakamıyorum loğusalığımda girmediğim sendroma şimdi girdim sanırım saçlarım dökülüyor koca bi göbişim var Doğum lekeleri bi yandan
Sizden başka kimse anlayamaz beni diye size yazdım şimdiden beni dinlediğiniz için teşekkür ederim anlatmak bile hafifletti biraz vallahi iyiki varsınız
canım bence geç kalmışsın artk 7 yaşını bekle.Slm canım, benim eşim de istiyor ama ben kıyamıyorum çok küçük diyorum abilerine de kıyamamıştım yaptırmadım, birini 9 yaşında yaptırdım, diğeri 2.5 yaşında hala olmadı, bebeğim 7.5 aylık, siz ne tavsiye edersiniz yaptırmalımıyım, çocuk için zor olmuyor mu???
denersin canım zorlamışsan tutmazsın.Ben de tutmak istiyorum ama guvenemiyorum kendime çünkü calisiyorum bir yandan... Bir de henüz inek sütü vermeye başlamadım. Devam sütü filan da vermemistim. İnek sütünü sulandırıp yavas yavas alistirmayi dusunuyorum. Sütum yetmezse diye korkuyorum...
Benim boyum 1:52 iki çocuktan sonra iyice küçüldüm:)) onun için bu kilo bana fazla hafif şişman gurubundayım bu arada 58,6 oldumSeninle hedeflerimiz ayni gibi
Ben ilk oğlumu 40 ı çıktığında diğerini 20 günlükken sünnet ettirdim üç günde ikisi de iyileşti.Hiç bir sıkıntı ağlama olmadı zaten ağrı kesicileri üç gün kullanıyorsun pansımanını da en fazla bir hafta iyileşip gidiyorcanım bence geç kalmışsın artk 7 yaşını bekle.
Canım ben bir gün tutup bir gün tutmadığı zamanlarda oldu midemden dolayı.Sende öyle dene eğer sütunde azalma olmazsa ona göre tutarsinBen de tutmak istiyorum ama guvenemiyorum kendime çünkü calisiyorum bir yandan... Bir de henüz inek sütü vermeye başlamadım. Devam sütü filan da vermemistim. İnek sütünü sulandırıp yavas yavas alistirmayi dusunuyorum. Sütum yetmezse diye korkuyorum...
Heey kizlar bisey sorucam. . Smdi konu acsam yazan olcak miiii olmycak mi.. en iyisi size soruyum. Bebegim 5 ayini doldurdu.. mama veriyum ek gidaya baslayim dedim..
1aydir elma havuc suyu sulu kivamli akiskan yogurt falan denedim yada pirinc unlu sulu mama ..ama hepsi sivi gibiydi ..
Pure vermeye yada az kati vermeye korkuyorum. Yutamazsa diye
Youtubedan videolara baktim. Bebeklerin agzina anneleri lap diye 1tatli kasigi dolusu pureyi mamayi atiyo. . Bebek de lak diye yutuyo.. ya of ben yapamam ..cay kasiginin ucuyla birazcik elma puresi denedm oksurdu odum patladi..
Napcam ben
Selam güzel anneler beni de alın aranıza
6 Mart doğumlu dünya tatlısı bir kız evladım var adı inci . Çok zor günler geçiriyorum. Kızım gündüz neredeyse hiç uyumuyor . Yatağına koyduğum an 5 dk icerisinde uyanıyor bende artık kolunda uyutuyorum yeterki uyusun diye . Uyanık olduğu her dakka ağlıyor kisacasi hiç durmuyor çise bile gidemeyecek durumdayım ve yalnızım. Bazi zamanlar pusetinde bırakıyorum en fazla 10 dakika çığlık çığlığa ağlıyor bende o ara ne yapa bildiren ( wc ihtiyacı kahvaltı vs) her neyse çok dertliyim önden içimi döktüm ..
Emziriyorum ama sütum yeterli değil sanırım alt sınırlarda kilo alıyor farklı bir doktora gıttik tahlil sonuçlarımizi bekliyoruz kızımın bir derdi mi var yoksa cadiligindan mi ağlıyor yakında öğrenecegiz. Stresten üzüntüden var olan sutumde iyice azaldı . Son 1 haftadır mama veriyorum artık kendimden geçtim birde açlıktan ağlamasına dayanamıyorum göğsümde çok ağlıyor meme ucunu çekip bırakıyor
Ne yapayım sağlık olsun diyorum. Çok ugrastim sütum artsın diye bitgi çayları tatlılar vs. Çok şey denedim valla
Bu arada uzun oldu sıktıysam kusura bakmayın . Hamilelikte 19 kilo aldım. 12 kilosu giti. Ancak 7 kilo yapıştı gitmiyor bir türlü. Özellikle göbek çok kotü çirkin duruyor. Ufaklık yüzünden evden dışarı çıkamıyorum. Temizlik ev işi hiçbirini yapamıyorum hareketsizlik çok kötü. Ayrıca sıkıntıdan kendimi yemeye verdim . Çikolata tatlı vs durduramiyorum lutfen bana bir akıl verin nerden başlayacağımı bilemiyotim
gecmis olsun canim.İyi geceler kızlar 2 gündür gelemiyorum herşey üste üste geliyo ev iş sınav bide rahatsızım doktora gittim kist varmış ilaç başladı oda yan etkisi mide bulantısı oluyo şişkinlik zaten hat safaada bide duygusal olarak kötü bi dönem geçiriyorum pes etmek üzereydim sizleri de demorize etmemek adına paylaşım yapamadım affalo
Pazar sınavım var o zamana kadar umarım kendimi toparlarım zira aynalara bakamıyorum loğusalığımda girmediğim sendroma şimdi girdim sanırım saçlarım dökülüyor koca bi göbişim var Doğum lekeleri bi yandan
Sizden başka kimse anlayamaz beni diye size yazdım şimdiden beni dinlediğiniz için teşekkür ederim anlatmak bile hafifletti biraz vallahi iyiki varsınız
canim sen cok istikrsrli gidiyodun. Bozma moralini buda bi günlük ödülün olsun.Kaç haftadır bu kadar bozmamıştım ya bu çok yakın olmayan insanlara gidip yemek zorunda Klmak çok kötü bişi çok aldım tabağıma açıklamamı yaptım ama kadın geçen geldiğinde de yememiştin dedi mecbur yedim herşeyden cnm istediğinden değil ayıp olmasın die yedim resmen
pentagram42 canım ben iflas ettim bile. Bu sabah tartıldım aldığımı tahmin ediyordum ama bu kadar değil. Yarına bildiririm kilomu tekrar. Almak sorun değil ama motivasyonumu temelli kaybetmekten korkuyorum. Daha çoook uzun bir yol var önümüzde. İnşallah hepimiz sıkıntılarımızı atlatır tekrar yolumuza bakarız.
Burası birazda bunun için değil mi.Paylaşmak için çünkü damdan düşenin halini damdan düşen anlar demişler.
boylarımızda yakin 155 te benim geçen cuma 56.6 idim yarin bakalım kaç olacağım regl oldum. Ve sistim.Benim boyum 1:52 iki çocuktan sonra iyice küçüldüm:)) onun için bu kilo bana fazla hafif şişman gurubundayım bu arada 58,6 oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?