Yeşil çay bendede çarpıntı yapıyor.Galiba herkesin vücut yapısına göre tepki veriyorYesil çay bana dokunuyor mesela içemiyorum tansiyonum düşüyor başım dönmeye başlıyor iki üç yudum içsem bile
Hadi ya ben de normalde pek sevmem kuruyemiş almistim icinde o da var öyle yiyordum almayayim bir daha bariKuru üzüm benm doktorum yasakladı çok şeker var die
Duymamıştım bunu ama duymasam da her seferinde yaşıyorum dogrudur canımYolculuk yapmak vücutta ödeme sebep oluyor
Ben doktor hurma verdi mesela ama kuru üzüm yasakHadi ya ben de normalde pek sevmem kuruyemiş almistim icinde o da var öyle yiyordum almayayim bir daha bari
Hurmadan daha mi şekerliymis yani? Düşününce nedense hurma daha kalorisi yüksek gibi geliyor. Tamam canım dikkate alacağım bundan sonraBen doktor hurma verdi mesela ama kuru üzüm yasak
Valla cnm bilmem ne kadar doğru ara öğünde 3 hurma yiyorum benHurmadan daha mi şekerliymis yani? Düşününce nedense hurma daha kalorisi yüksek gibi geliyor. Tamam canım dikkate alacağım bundan sonra
Diyetisyen soylediyse dogrudur canım ben algımda olani söyledim belki de içimden geçeni:)Valla cnm bilmem ne kadar doğru ara öğünde 3 hurma yiyorum ben
Hurmadan daha mi şekerliymis yani? Düşününce nedense hurma daha kalorisi yüksek gibi geliyor. Tamam canım dikkate alacağım bundan sonra
Kalin etli hurmalardan 2 digerlerinden 3 yiyorum bende . Diyetisyen tavsiyesiyle. Ama 1 kasik kadar veriyor üzümü simdiki diyetisyen. Onceki vermiyirdu. Bence cok istediginde yenilebilir cunku cok faydali.kizimda cok yerValla cnm bilmem ne kadar doğru ara öğünde 3 hurma yiyorum ben
Ben zaten pek aramam o yüzden hiç yemiyorumKalin etli hurmalardan 2 digerlerinden 3 yiyorum bende . Diyetisyen tavsiyesiyle. Ama 1 kasik kadar veriyor üzümü simdiki diyetisyen. Onceki vermiyirdu. Bence cok istediginde yenilebilir cunku cok faydali.kizimda cok yer
maşallah canım bende 3. ayında yaptırmıştım oğlumuGünaydın kızlar. Oğlumu sünnet ettirdim onla uğraşıyorum kac gündür. Ne girebiliyorum ne diyet fln yapabiliyorum.Uykusuz oluyoruz genelde zaten.Tam dün iyiydi rahatladık derken sabah bezi actigimda kanaması vardı incecik.Bikac bez daha kontrol etcem devam edecek mi diye.İnşallah biseyi yoktur çok korkuyorum.
Ayneeen.. bebegim 5 aylik.. nerdeyse 2haftadir avuc avuc kil topluyorum heryerden.. saclarim cok dokuluyo. Giysilerimden yastigimdan,halilardan saclarim cikiyo.. igrenc ya. Yemeklere de dusurmeden atlatsam su donemiCanım gebelik sonrası dökülme oluyor hormonlardan galiba 4. Ay civarı oluk oluk dökülüyor saçlar yeniden çıkıyor merak etme
Selam ben 58.7 oldum Çok yavaş gidiyor ama olsun
Selam ben 58.7 oldum Çok yavaş gidiyor ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?