Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben doktor hurma verdi mesela ama kuru üzüm yasak
Hurmadan daha mi şekerliymis yani? Düşününce nedense hurma daha kalorisi yüksek gibi geliyor. Tamam canım dikkate alacağım bundan sonra

Kizlar oglen yine veli ziyaretindeydim gittigim veliler hep bir şeyler hazirliyorlar. 2-3 kaşık kadar yumurtalı patates salatasi
1 peynirli krep
1 dilim ev yapimi kek
1 küçük dilim sebzeli börek
3 bardak çay. Çok oluyor ama aç oluyorum gittigimde yemesem de ayıp olacak ne yapacağım bilmiyorum

Günaydın hanımlar bugün kahvaltı yi geç yaptım oylenle karıştı
1 dlm TB ekmeği 1 kk peynir tereyağı kaşar peyniri cecil peyniri 7 zeytin 1 lt su bol yeşillik yedim

Hurmadan daha mi şekerliymis yani? Düşününce nedense hurma daha kalorisi yüksek gibi geliyor. Tamam canım dikkate alacağım bundan sonra

Valla cnm bilmem ne kadar doğru ara öğünde 3 hurma yiyorum ben
Kalin etli hurmalardan 2 digerlerinden 3 yiyorum bende . Diyetisyen tavsiyesiyle. Ama 1 kasik kadar veriyor üzümü simdiki diyetisyen. Onceki vermiyirdu. Bence cok istediginde yenilebilir cunku cok faydali.kizimda cok yer

Kalin etli hurmalardan 2 digerlerinden 3 yiyorum bende . Diyetisyen tavsiyesiyle. Ama 1 kasik kadar veriyor üzümü simdiki diyetisyen. Onceki vermiyirdu. Bence cok istediginde yenilebilir cunku cok faydali.kizimda cok yer
Ben zaten pek aramam o yüzden hiç yemiyorum

maşallah canım bende 3. ayında yaptırmıştım oğlumu

Bu ay hiç ilerleyemiyorum hedefimde hatta kilo bile aldım. Ama şu okul işlerinde son dönemlerdeyiz haftaya proje fuarımız var sonra rahata kavuşuyorum. Ardından ramazan gelecek ama olsun dikkate devam. haziran için yeni bir hedef belirleyeceğim artık

Öğlen menum
Kızıma yaptığım sebze corbasindan 1 kase
5 kaşık ıspanak yemeği
1 dilim su boregi
1 bardak ayran
Baktım hurmadan bahsetmişsiniz ara ogün olarak birazdan 4 tane bitki çayiyla yemeyi dusunuyorum

Canım gebelik sonrası dökülme oluyor hormonlardan galiba 4. Ay civarı oluk oluk dökülüyor saçlar yeniden çıkıyor merak etme
Ayneeen.. bebegim 5 aylik.. nerdeyse 2haftadir avuc avuc kil topluyorum heryerden.. saclarim cok dokuluyo. Giysilerimden yastigimdan,halilardan saclarim cikiyo.. igrenc ya. Yemeklere de dusurmeden atlatsam su donemi

Kizlar saç dökülme olayı hamilelikte olmuyormuş dogumdan sonra da hızlı bir dökülme sürecine giriyormuş benim 3. Ayın başında başlamıştı yoğun şekilde dökülmeye 8. Ay falan azaldi dökülmesi sanirim. Bizim oralarda çocuk yüzüne güldüğünde dökülür derler mantiken de cocuk bizi tanimaya basladiginda döküldüğünü düşünürsek dogru olabilir.

Bu arada aksam okul cikisi da veli ziyaretindeydim bir dilim kekle kurtardım yarini da atlatirsam eski dikkat ettiğim günlere donebilirim

Selam ben 58.7 oldum Çok yavaş gidiyor ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…