- 21 Mart 2017
- 60
- 89
- 88
Kızçeni üzmemişsin iyi olmuş bir dahaki sefere daha hafif bir 5 çayı türevi bulmaya çalışırsan iyi olur canım. Canganın kalorisini bilmiyorum. Ama onun yerine bir ikibtane yulaflı üzümlü bisküviler oluyorr ya öyle bir şey seçebilirsin. Ben arada vanilyalı dondurma yiyorum. Yada eti puf 1 tanesi 68 kalori gibi gibi. Tabi tavsiye verdiğime bakma ben kaç gündür diyeti terk ettimBende liman oldum ama büyük kızıma uydum benimle hiç atıştırmalık yemiyor Sun dedi eskiden beraber beş çayı yapardık şimdi hiç bana uymuyor Sun dedi kıyamadım
Bende senin gibi kalori hesabıyla yaptım ama olmuyodu diyetisyene gittim şimdi daha çok doyuyorum hemde çok hızlı gitti kilolarAy ben iki gündür yazmamisim. Off ya. Diyeti bozdum salı akşamı ondan hep. Yazacak yüzüm yok tabi. 3 dilim kek ve 15 kadar sarma yedim salı günü. Geçen cumadan beri dikkat ediyordum, ama +300 çıktım dün. Önce +500 dum wcye çıkınca +300e düştü. Hala adet olmadım, sistikce sisiyorum. İçine rahat giydiğim pijamam zorluyor. Günlük kalori alimim 900u geçmiyor, harcadigim da 3000.. Ama kilo gitmiyor...
Günlük oranları da gösteriyor program. Ona da dikkat ediyorum, ama adet olamama bir yana kabızlık da çok etkiledi. Kayısı +sıcak su bile çözüm olmadı..Bende senin gibi kalori hesabıyla yaptım ama olmuyodu diyetisyene gittim şimdi daha çok doyuyorum hemde çok hızlı gitti kilolar
Baklagil haftada bir tüketiyorum çorba 3 öğlen yemeğinde var sadeceBir de belirli bir listeye bağlı kalamam. Evde ne varsa. Çorba ekmek demek, baklagil varsa ekmek yok vs uymaya çalışıyorum. Kilo başına 1 yk zeytinyağı koyuyorum yemeklere. Keten tohumunu çıtır çıtırıtır yiyorum da. Ama yok.. Aksi gibi ödem tuttu vücudum bu hafta..
Yüzdeyi basıl hesaplıyorsunuzGeçen hafta:56.6
Bu hafta:56.2
Fark:-400
Yüzde:0.70
Gelecek hafta için hedef kilo:56Eki Görüntüle 1997845
Yüzdeyi yazmamıştım 1.14Geçen hafta 69.8
Bu hafta 69
Fark 800
Benm için az ama hep birer kilo gidemez değilmi bu arada benm tartı fazla tartıyo sölemiştim 68 oldum yani ayda 6 kilo hedeflemiştim 7 kilo gitti bu ayki hedefim 4 kilo
geçen haftaki kilondan bu haftaki kilonu çıkar diyelim ki 400 gr 0.4 olarak alıyoruz 100 ile çarpıp geçen haftaki kilomuza bölüyoruz.Yüzdeyi basıl hesaplıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?