Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sabah
bir haslanmis yumurta, biraz derwotu bir yesil biber, peynir, zeytin ve ayran ile 1 dilim ekmek
Oglen
Bebek gormeye gittim kocaman cesit cesit ikram tabagindan sadece sarma ve icli kofteyi yedim digerleri bana bakti ben onlara.
Kizlar arasinda yeni bebek annesi disinda en son dogum yapan benim ama en az kilosu kalan da bendim onun esprisini yaptilar bakin o tabagini birakti biz bitirdik sonra onun kilosu gitmis bizimki niye kalmis diyoruz diye.

Aksam
Marullu peynirli yesillikli soguk sandvic

Bugun suyu az ictim, yatana kadar 2 lt hedefim var bakalim.

Bende liman oldum ama büyük kızıma uydum benimle hiç atıştırmalık yemiyor Sun dedi eskiden beraber beş çayı yapardık şimdi hiç bana uymuyor Sun dedi kıyamadım
Kızçeni üzmemişsin iyi olmuş bir dahaki sefere daha hafif bir 5 çayı türevi bulmaya çalışırsan iyi olur canım. Canganın kalorisini bilmiyorum. Ama onun yerine bir ikibtane yulaflı üzümlü bisküviler oluyorr ya öyle bir şey seçebilirsin. Ben arada vanilyalı dondurma yiyorum. Yada eti puf 1 tanesi 68 kalori gibi gibi. Tabi tavsiye verdiğime bakma ben kaç gündür diyeti terk ettim

Ay ben iki gündür yazmamisim. Off ya. Diyeti bozdum salı akşamı ondan hep. Yazacak yüzüm yok tabi. 3 dilim kek ve 15 kadar sarma yedim salı günü. Geçen cumadan beri dikkat ediyordum, ama +300 çıktım dün. Önce +500 dum wcye çıkınca +300e düştü. Hala adet olmadım, sistikce sisiyorum. İçine rahat giydiğim pijamam zorluyor. Günlük kalori alimim 900u geçmiyor, harcadigim da 3000.. Ama kilo gitmiyor...

Bende senin gibi kalori hesabıyla yaptım ama olmuyodu diyetisyene gittim şimdi daha çok doyuyorum hemde çok hızlı gitti kilolar

Bende senin gibi kalori hesabıyla yaptım ama olmuyodu diyetisyene gittim şimdi daha çok doyuyorum hemde çok hızlı gitti kilolar
Günlük oranları da gösteriyor program. Ona da dikkat ediyorum, ama adet olamama bir yana kabızlık da çok etkiledi. Kayısı +sıcak su bile çözüm olmadı..

Bir de belirli bir listeye bağlı kalamam. Evde ne varsa. Çorba ekmek demek, baklagil varsa ekmek yok vs uymaya çalışıyorum. Kilo başına 1 yk zeytinyağı koyuyorum yemeklere. Keten tohumunu çıtır çıtırıtır yiyorum da. Ama yok.. Aksi gibi ödem tuttu vücudum bu hafta..

Baklagil haftada bir tüketiyorum çorba 3 öğlen yemeğinde var sadece

Geçen hafta 81.8
Bu hafta 81.6
Fark - 200
Bu hafta düzenli yürüyüş yapamamanın sonucu çok az vermisim

İşte kötü son. bu hafta 72.7g yüzde paylaşmıyorum.Bu kadar artıyken gerek yoktur sanırım.geçen hafta71.2g mış onu bile hatırlamıyordum.fark+1.5 kilo
neyse zararın neresinden dönersen denmiş dönebilirim inşallah

Geçen hafta 55.3
Bu hafta 54.7
Fark 600
Yüzde 1.08

Malesef tatil diye anneme geldim kahvaltıda biraz fazla kaçtı her zamankine göre akşama kadar yemicem zaten ancak acıkırım akşam da hafif bir şeyler yiyip dengelemeye çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…