Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu hafta sabit kalmak istiyordum zaten sabitm 66.6 rtiya ilk çıktığımda 68.7 çıktı şok oldum ( sonra lüzumu yarattım o ayni kilo yok yaaa olmaz adiye aglamadan bir a çıktım 66.6 kuzumlatartildim fark da 66.6 çıkınca bir rahat nefes aldım

Selam.kızlar ben bu hafta yeniyim sabah kahvaltıda başlangıç yapamadım ama yine e bugün baslangic sayacağım. Bu arada bebisi benim ki kaar küçük olup sürekli bişeyler yemek isteyen var mı. Bu ara dikkat edecem dedikçe saçma. Sapan şeyler yemeye başladım

Başlangıç 103 diyelim ve bismillah diyip bugünü başlangıç sayalim

Günaydın kızlar geçen haftaki aile ziyaretinden yolculuktan sonra pazartesiye 72 ile başlamıştım bugün 70.8 çıktım bu da bir şeydir ama gecen hafta 70.3 olunca tartı +500 çıktım. Sağlık olsun 5 veli ziyareti ve yediklerimle iyi kurtardim çok şükür ziyaret işi bitti bu hafta eski dikkat etme sürecine devam... tebrik ediyorum kizlar guzel gitmiş kilolar darısı bana. Yüzdeyi de hesaplamasam olur herhalde zaten + dayım

Merhaba benim bebeğim 10 aylık, 28 yaşındayım boyum 1,59 başlangıç kilom 66 Hedef kilom 53, ilk hedef 59. üç haftadır dikkat ediyorum En son 63,2 kg idim İki gündür kaçırıyorum biraz Buraya kayıt olayimki biraz daha ciddiye bindireyim şu işi dedim kızımın doğum gününe kadar fit olmak istiyorum Umarım hepimiz muvaffak oluruz

Gezmeler gleen misafirler yaramamis
Gecen hafta 63.4
Bu hafta 63.2
Fark 200
Yuzde hesaplamayi bilmiyorum :)

Kızlar.ev içi şıklığı foto paylaşır mısınız

Canm şimdi gördüm çok geçmş olsun benm de geçmişimde öyle bi rahatsızlk var 6 yıl kullandm hormon ilaçlarını gerçekten berbat şeyler seni çok iyi anlıyorum canm.. bana kilo da aldrmştı doktorum tuzu nerdeyse sıfıra yakın tüket demişti öyle yapnca toparlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…