- 7 Mayıs 2014
- 844
- 1.082
- 313
Çok teşekkür ederimgeçen haftaki kilondan bu haftaki kilonu çıkar diyelim ki 400 gr 0.4 olarak alıyoruz 100 ile çarpıp geçen haftaki kilomuza bölüyoruz.
Canm şimdi gördüm çok geçmş olsun benm de geçmişimde öyle bi rahatsızlk var 6 yıl kullandm hormon ilaçlarını gerçekten berbat şeyler seni çok iyi anlıyorum canm.. bana kilo da aldrmştı doktorum tuzu nerdeyse sıfıra yakın tüket demişti öyle yapnca toparlamıştımİyi geceler kızlar 2 gündür gelemiyorum herşey üste üste geliyo ev iş sınav bide rahatsızım doktora gittim kist varmış ilaç başladı oda yan etkisi mide bulantısı oluyo şişkinlik zaten hat safaada bide duygusal olarak kötü bi dönem geçiriyorum pes etmek üzereydim sizleri de demorize etmemek adına paylaşım yapamadım affalo
Pazar sınavım var o zamana kadar umarım kendimi toparlarım zira aynalara bakamıyorum loğusalığımda girmediğim sendroma şimdi girdim sanırım saçlarım dökülüyor koca bi göbişim var Doğum lekeleri bi yandan
Sizden başka kimse anlayamaz beni diye size yazdım şimdiden beni dinlediğiniz için teşekkür ederim anlatmak bile hafifletti biraz vallahi iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?