- 2 Mart 2009
- 1.269
- 1.559
- 133
- 39
cok gecmis olsun Allah sifa versin insallah..geç bi saat oldu farkındayım çok çok özür diliyorum gelemedim mesajlarınız için teşekkür ederimebruliki sana özellikle teşekkür ederim şimdi daha iyiyim ilaca vücudum alışmaya başladı adet geciktiermek için kullanılıyomuş norrmalde bakalım tüm dengem bozuldu ama burası sayesinde düzelicem kilo bildirimimi yapayım
geçen hafta 89,2
bu hafta 89,2 aynıyım yani ilacın ödem toplama mide bulantısı gibi yan etkileri var bakalım bu hafta su ve sporu artırıpObseSif-annee cim seninde önerin ile tuzu azaltırsam daha az etkilenirim inşallah
listeyi birazdan paylaşıyorum artıda olanlar spor cezamız olacak detayları paylaşıcam
ebruliki senin artını girmiycektim ama listeyi düzenlerken kolay olsun ve spor cezalılar belli olsun iye girdim seninde yoğun bi hafta geçirdiğini biliyorum pes etmek tabikide yok telafi edeceğine eminim
çok teşekkür ederimcok gecmis olsun Allah sifa versin insallah..
haddi bakalım hayırlısıyla atlat sınavı inşallah iyi geçer de rahatlarsınpazar sınavım var kpss değil kızlar kurum içi yurtdışı sınavı fazla çalışamadım umudum yok ama yinede göz gezdiriyoum 2 gün pek giremeyebilirim ama pazartesinden sonra bomba gibi geliyorum kendimle barışarak hemde :)bu arada benim 6,5 aylık kızım ilk dişi geliyor elime geldi bugün:)oruö tutmayı düşünüyorum öünkü işyerinde zaten yiyemiycem arkadaşlar niyetliyken evdede çekinirim kv eş niyetli bari borcum birikmsein ek gıdaya da başladık bakalım hayırlsısı sahur ve iftar önerilerinizi bekliyorum özellikle diyetisyene giden arkadaşlar
Canım net paketim bitmişti kusura bakma evde de değilim evdeki netten baglanm eşimin netiyle girdim geç kaldım affola geçen hafta 71.0 bu hafta 70 .6 dikkat edemesemde bunada şükürlistemiz güncellendi kızlar ilk sayfada başta birincimizfatos33-20 olmak üzere tüm kilo veren arkadaşları tebrik ederim
sabit kalanlar ve + olanlar üzülmeyin yeni bir hafta yeni umutlar inşallah
bir heves kendini listeye ekletip kilo bildirimini bırak bir kere bile paylaşımda bulunmayan arkadaşları listeden çıkardım üzülerek çünkü sayı 70 lere ulaştı eğer düzenli paylaşım ile aramıza katılmak isterlerse bilgilerini silmedim tekrar eklerim
spor cezası:haftannın en az 3 günü en az 30 dakika egzesiz yapacak yürüyüş, bisiklet leslie jillian dans zumba yeterki kendimize zaman ayıralım faydasını göreceksinix emin olun
ObseSif-annee tebrik ederim canım şakır şakır verdin maşallah sana ben geömişi okuyarak geldiğim için pazartesi 62,2 olarak gördüm o yüzden onu baz aldım diğer türlü 2 haftalık sonucun olurdu hakkını helal et 2 gün eksikolmuş oldu:)
ama sende ikincisin canım :)bende aslen konya Ereğliliyim ama merkezde pek tanıdığım yok yoksa ev işin için sordururdum inşallah gçnlüne göre bi ev bulursun
Biliyorum canım şu dönemi bir atlatalım daha iyi gidicez inşallahgeç bi saat oldu farkındayım çok çok özür diliyorum gelemedim mesajlarınız için teşekkür ederimebruliki sana özellikle teşekkür ederim şimdi daha iyiyim ilaca vücudum alışmaya başladı adet geciktiermek için kullanılıyomuş norrmalde bakalım tüm dengem bozuldu ama burası sayesinde düzelicem kilo bildirimimi yapayım
geçen hafta 89,2
bu hafta 89,2 aynıyım yani ilacın ödem toplama mide bulantısı gibi yan etkileri var bakalım bu hafta su ve sporu artırıpObseSif-annee cim seninde önerin ile tuzu azaltırsam daha az etkilenirim inşallah
listeyi birazdan paylaşıyorum artıda olanlar spor cezamız olacak detayları paylaşıcam
ebruliki senin artını girmiycektim ama listeyi düzenlerken kolay olsun ve spor cezalılar belli olsun iye girdim seninde yoğun bi hafta geçirdiğini biliyorum pes etmek tabikide yok telafi edeceğine eminim
umarım rebelcim bir kere motivasyonu kaybedersem battı balık moduna geçiyorum haftaya cuma biraz vermiş olarak girerim inşallah ramazanaOluyo ya neticede bizde insanız hatırlarsan bi hafta bende 2 kilo almıştım şimdi yeniden başlarsın sorun yok
Aynen canım doğum yapali 1 sene oldu emzirdigim halde yediklerme dikkat etmesem kesinlikle zayiflamadim.Emzirerek kilo veren varsa gerçekten çok şansliAkşam yatmadan 55.5 çıkıyordum sabah kalktım 55.4 ne anladım akşamdan sabaha 100 gram oynamamış halbuki sabah kalktığımda gece yattığımdan daha az çıkardım genelde lavaboya da gittim üstelik.Bir de emzirme 600-700 kalori deniliyor da artık buna pek inanmıyorum ya ben kaçamak çok çok az yapıyorum eskiye göre az yiyorum tartı yine de çok fark etmiyor yani normalde de böyle yesem 1 haftada bu kadar veririm , emzirmenin hiç desteği olmuyor sanki...dün sabah neydi bu sabah ne , sinir oluyorum valla yaa
İnşallah cnm ben hep yiyip yattığımızdan ramazanda kilo alırım bakalım bu sefer bi iki kilo verebilecek miyimumarım rebelcim bir kere motivasyonu kaybedersem battı balık moduna geçiyorum haftaya cuma biraz vermiş olarak girerim inşallah ramazana
Aynen canım dikkat ediyorsam da ettiğim kadarını veriyorum fazlası değil , kaldı ki emzirmesem daha sıkı diyetle şimdiye çoktan vermiştim bile kiloları emzirmek değil destek olmak elimi kolumu bağlıyor, yine de çok şükür ki emzirebiliyoruz evlatlarımızı ama emzirerek hepsini bi anda verdim diyenlere hayret etmiyor değilimAynen canım doğum yapali 1 sene oldu emzirdigim halde yediklerme dikkat etmesem kesinlikle zayiflamadim.Emzirerek kilo veren varsa gerçekten çok şansli
Ben kendime bir sahur iftar rutuni belirlemeye çalışıcam ona uyucam yapabilirsem. Hem kilo almayıp hem de sütün keailmemeai için nasıl olur bilemiyorum amaİnşallah cnm ben hep yiyip yattığımızdan ramazanda kilo alırım bakalım bu sefer bi iki kilo verebilecek miyim
genelde iftar sonrasi tatlilarda kilo aldirito . Siz gece nasil besleneceksiniz. Kahvalti mi normal yemek mi ?İnşallah cnm ben hep yiyip yattığımızdan ramazanda kilo alırım bakalım bu sefer bi iki kilo verebilecek miyim
Bana doktor sahurda mutlaka yumurta yeşillik ye dedi iftarda çorba ana yemek ye iftardan sonra da 2 porsiyon meyve ye dediBen kendime bir sahur iftar rutuni belirlemeye çalışıcam ona uyucam yapabilirsem. Hem kilo almayıp hem de sütün keailmemeai için nasıl olur bilemiyorum ama
Yumurta haşlama arada omlette yaparım yeşillik peynir zeytingenelde iftar sonrasi tatlilarda kilo aldirito . Siz gece nasil besleneceksiniz. Kahvalti mi normal yemek mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?