- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.809
- 83
Gazin tavan yaptigi donemdesiniz.
Bebis on sutu alip birakiyorsa hem cabuk acikir hem asiri gazi olur hem de kilo alimi az olur surekli huzursuzluk yapar. Benim kizimla bir ay var aranizda, ayni donemde benzer sorunlar yasadik, sutum de azalinca ciglik cigliga agladi iki uc gun... gunde bir kez mama verdim ama baktim sut iyice gidiyor sagmaya basladim ozellikle gece yatmadan once... o kadar yogun ve yagli geliyor ki son sut. Mama yerine her gun sutumun azaldigi vakitlerde aksamdan sagdigim sutu verdim boylece hem mamadan kurtulduk hem sutum artti hem de kilo alimi artti.
Sut artirmak icin ayrica bol su, ayva ve armut hosafi (sekersiz) dereotu, ekmek yerine bulgur tuket.
Bebeginin aslinda bir uyku duzeni vardir, ben kizimin uyku vakitlerini not ettim hep ve ona uymaya calistim sonra esik yontemi ile biraz da kendime uydurdum. O saatler gecince bildigin ariza oluyor uykusu oldugu halde uyumuyor durmuyor agliyor ama gecirmezsem gayet mutlu.
Bebekler arabaya bayilir, kilo vermek icin bebek arabasina at her firsatta cik dolan. Ben arabamin anahtarinin dahi yerini unutuyorum bazen, her yere mumkun oldugunca bebek arabasiyla yuruyerek gidiyorum hem bana yariyor hem de kizima uyku oluyor.
Anne oldun ve cok yoruluyorsun evet ama kendinden vazgecme... senin enerjin bebegi de cok etkiler. Kendine iyilik yap kendin icin firsat buldukca bir seyler yap bakim vs ve asla o kilolari kabullenme.
Ins isine yarar bilgiler olur
Canım Fit365 diye program var kullanmak istersen yediklerini kaydetme programıAklıma geldikçe yazıyorum ama bende yarın sabah itibariyle Yediklerimi ajandası kayıt etmeyi düşünüyorum böylelikle neyi ne kadar yemişim doğrumu gidiyorum vs. Diye kendimi takip etmek istiyorum.
Cnm senin bildirimini göremedim artıda mısınKızlar herkesi tebrik ederim ben hariç herkes az çok vermiş sanırım.İnşallah Ben de düzeltirim durumu.
Sadece birşey hatırlatıcam herkese lütfen cuma öğlen 12 de bildirimlerimizi tamamlamış olalım.Böylece kaptan listemizi daha çabuk güncelleyebilir.
Oldukça rebelcim 1.5 kilo kadar.Yapıcak birşey yok burdan dönüşe bakıcam artık. Kaptan ceza mı keaer heralde. Diyetin başından beri ikinci kez almış oldum bu haftaCnm senin bildirimini göremedim artıda mısın
İnşallah canım. Hoşgeldin aramızaMerhaba ben de aranıza katılıyorum,31 yazındayım güncel kilom 106boyum 172 ve 6,5 aylık bir bebeğim var ilk hedefim çift rakamlara geri dönmek sonra da 72 kiloya inmek.
Hoşbulduk canımİnşallah canım. Hoşgeldin aramıza
Oluyo ya neticede bizde insanız hatırlarsan bi hafta bende 2 kilo almıştım şimdi yeniden başlarsın sorun yokOldukça rebelcim 1.5 kilo kadar.Yapıcak birşey yok burdan dönüşe bakıcam artık. Kaptan ceza mı keaer heralde. Diyetin başından beri ikinci kez almış oldum bu hafta
Yanlış yazmışım iyi mı..82.7 geçen hafta, bugün 81.7 %1.209 Geçen hafta bildirimde bulunmayınca hatlar karışmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?