Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm, çocuklar, ev, üstelik bugün buranın pazarı onun telaşı derken geç kalıyorum bildirimimi yapayım artık,
Geçen hafta:64.7
Güncel:62.8
Fark:1.9
İyi gibi ama çok dikkat ediyorum, tek kaçamağı dondurma oldu
Bu arada 19 mayıs bayramınız kutlu olsun kızlar

Güzel mesajınız için çok teşekkür ederim. Incı gündüz neredeyse hiç uymadığı için akşam 9 gibi yattığında bende doğru yatağa gidiyorum ne büyük oglumla ne eşimle hiç ılgilenemiyorum kendimle bile. Arabayı bir iki kez demedim nafile arabada bile susmuyor ağlıyor kucağıma aldım hep.
Yaklaşık 1 ay sonra memlekete l. Validemlerin yanına gidiyorum 2 çocukla koca yaz evde tek başına geçmez. O zmn benim için de başlangıç olacak inşallah fırsat buldukça evde spor yapmayı kendine bakım yapmayı düşünüyorum. Kiloları kabullenemiyorum zaten 7 kilo gidecek kismetse karın düzelecek
Maalesef sütum hala yetersiz öğün sonrası takviye veriyorum . Hiç vermediğim 2 ayda zaten çok az kilo almıştı 600 ve 500. Biraz toparlanmasi lazım.

Bu arada güncel kilom 63
Hedef 56
Ekmeği bugün itibariyle kestim . Abur cubur olayı maalesef bugün pedibor bisküvi yedim

Aklıma geldikçe yazıyorum ama bende yarın sabah itibariyle Yediklerimi ajandası kayıt etmeyi düşünüyorum böylelikle neyi ne kadar yemişim doğrumu gidiyorum vs. Diye kendimi takip etmek istiyorum.

Kızlar başka grupta uyardılar şimdi, ben kolonu yanlış paylasmisim. Geçen hafta bildirimde bulunamamistim ya onu yazmışım yanlislikla. 82.7 geçen hafta, 81.7 bugün.

Kızlar herkesi tebrik ederim ben hariç herkes az çok vermiş sanırım.İnşallah Ben de düzeltirim durumu.
Sadece birşey hatırlatıcam herkese lütfen cuma öğlen 12 de bildirimlerimizi tamamlamış olalım.Böylece kaptan listemizi daha çabuk güncelleyebilir.

Aklıma geldikçe yazıyorum ama bende yarın sabah itibariyle Yediklerimi ajandası kayıt etmeyi düşünüyorum böylelikle neyi ne kadar yemişim doğrumu gidiyorum vs. Diye kendimi takip etmek istiyorum.
Canım Fit365 diye program var kullanmak istersen yediklerini kaydetme programı

Cnm senin bildirimini göremedim artıda mısın

Oldukça rebelcim 1.5 kilo kadar.Yapıcak birşey yok burdan dönüşe bakıcam artık. Kaptan ceza mı keaer heralde. Diyetin başından beri ikinci kez almış oldum bu hafta
Oluyo ya neticede bizde insanız hatırlarsan bi hafta bende 2 kilo almıştım şimdi yeniden başlarsın sorun yok

hayirli geceler guzel anneler gelemiyorum bi turlu yaa... bu hafta bir yakinimizin dugunu var az once geldim kina gecesinden geldim yorgunluktan bayilmak uzereyim
neyse kilo bildirimimi yapim bari
gecen hafta 70,5
bu hafta 70,3
fark 200 gramcik
yavrum 8 aylik buarada ve 167 boyundayim
spor yapmaya zaman bulamiyorum o yuzdende az gidiyo benim troid sorunumda var o yuzden kilo vermek icin cok caba sarf etmem gerek

birde bi arkadas neler yaptigimi sormustu nasil diyet yaptigimi
ben aslinda diyet yapmiyorum aslinda saglikli besleniyorum ve abartmiyorum
ornegin sabah yumurta ve iki dilim kepek ekmegi domates salata felan yiyorum genelde
oglenleri salata balik,kofte,et, haslanmis tavuk gibi seyler yiyorum
aksamlarida genelde sebze corbalari veya mercimek, nohut, kuru fasulye, haslanmis et ve bol booolll salata yiyorum
ara ogunlerde kwark (ekstra proteinli yogurt), ceviz, badem ve findik gibi seyler yiyorum 2-25 litre su iciyorum
hayati zaten cok yogun ama firsat bulunca plates yapiyorum bazende yuruyus
bunlarin disinda ise bisikletle gidip geliyorum asagi yukari gidip gelmek 30dk oluyor
bunlari yapinca cok sukur sutum fazla etkilenmiyor
bu arada makarnayi, pilavi,patatesi hayatimdan cikardim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…