Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
YouTube de ne olarak aratıyorsun video olarak önerdiğin başka var mı

Dünkü menüm
Sabah yumurta kk peynir 5 zeytin 1 kk kadar su böregi

Ara 3 fındık

Ögle köfte 1 yk pilav salata

Ara 5 erik

Aksam haslanmıs tavuk salata

Ara 1 ceviz

Su 2 lt
Spor 400 ip
60 mekik
30 crunch
30 donkey kick
30 squat
30 yan bel
10 şınav
30 göbek eritme
5 dk kaba et antrenmanı

Ben de nerede diye düşünmüştüm canım sevindim verebilmişsin
Canım bu aralar kızım huzursuz dişlerden dolayı diye düşünüyorum. Yapışık geziyoruz akşamları özellikle. meme istiyor sürekli zor uykuya dalıyor. Ben ise sürekli yorgun... o arada da yedim de yedim neyse ki vermişim az da olsa. Yürüyüşe başladım 2 gündür. Umarim biraz daha fazla verebilirim artık...

Haftasonu annemlerdeydim hep kalabalıktık bu 2 günde evde yapılan şeyleri sayıyorum mantı yaş pasta havuçlu cevizli kek şuanda da patates kızartması poğaça simit mantıdan 2-3 kaşık aldım yaş pastayı yemedim kekten bir dilim yedim dayanamadım artık şuan patates kızartmasına ne kadar dayanacağım bakalım sanırım en iyisi kahvaltıyı tabağa alıp ayrı yapmak akşama evime gidiyorum bu nefis terbiyem bitecek nihayet

yazik sana

neyseki gercekten ciddi derecede yol katetmissin helal olsun.
Yenilen ortamdan gittim direk başka odada oturdum kahvaltıyı da ayrı yapacağım görünce dayanmak zor valla kısır falan da yapıldı ondan yedim , bu haftasonu tartıda sabit kalırsam iyi cumaya kadar biraz verirm inşallah evde daha disiplinliyim bu tarz şeyleri yapmıyorum almıyorum yemiyorum o zaman daha kolay oluyor her şey böyle çok zor.

Kan şekerini aniden yükseltip aniden düşürüyo o yüzden yasak
Bende karpuz yediğim zaman hastanelik duruma geliyorum .Demekki bu yuzdenmis, halbuki şekerim sınırın biraz altında herhalde yediğimde daha şekeri daha çok düşürüyor.Yeni bir sey daha öğrendim.

Dunki mide bulantisindan sonra bugün cuma gününe göre bir kilo daha az çıktım.Inşallah haftaya cuma da böyle çıkarım.
Kahvaltım
Bir dilim tb ekmegiyle yapılmış tost
4 çatal lor
Domates
Zeytin
Maydanoz roka dereotu
3 bardak cay

Kahvaltım 2 tam yumurta + 1 yumurta beyazı ile omlet
Avuc içi kadar beyaz peynir
6-7 zeytin
Domates salatalık
Şekersiz çay
Minik bir parça helva
Bir avuç ceviz findik

Oruç tutacaklara bi önerim var bu hafta bence ara öğünleri atlayalım ki vucudumuz daha uzun süre aç kalmaya alışsın birden 18 saat çok gelir dayanamayız

Oruç tutacaklara bi önerim var bu hafta bence ara öğünleri atlayalım ki vucudumuz daha uzun süre aç kalmaya alışsın birden 18 saat çok gelir dayanamayız
Benim bebeğim 1.5 aylık tutamam herhalde bir ay borcum olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…