- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Kalorisi çok az ama glisemik indeksi çok yüksek.Oysaki ben karpuz çok seviyorum kalorisi çok mu
YouTube de ne olarak aratıyorsun video olarak önerdiğin başka var mıhayirli aksamlar hazir firsat bulmusken bende menu vereyim bugun
sabah: azicik muesli,2 cevizve biraz kuru uzum yogurtla yedim
ara sekersiz sutsuz kahve
ogle : 1,5 yumurta
iki dilim kepek ekmegi
1 domates
1 salata
azicik kasar
birkac zeytin
aksam: bir tabak turlu, biraz guvecte et kavurdum ondan ve salata
spor henuz bisey yapamadim ama simdi kalkip yine skinny jeans plates yapicam insallah
su 1,5 lt 2 veya 2,5 olucak insallah
kaptanim cok fazla kilo vermedim ama spor cok iyi oluyor bayagi sIkIlastim 44-42 beden giyiyordum suan 40 beden cok rahat oluyor
Çok sevinirim canım. Kişiye göredir ama bizde kendimize göre değiştirebiliriz birazBen de ayın 25inde gidecem tekrar diyetisyene o zaman ramazana uygun verecek listeyi.o zaman paylasirim listemi sizinle.simdi 1800 kalorilik diyet uyguluyoruz
Kan şekerini aniden yükseltip aniden düşürüyo o yüzden yasakOysaki ben karpuz çok seviyorum kalorisi çok mu
Kalorisi çok az ama glisemik indeksi çok yüksek.
yanı karpuz yasak hafif yerim karpuz bol sıvı diyordumKan şekerini aniden yükseltip aniden düşürüyo o yüzden yasak
Canım bu aralar kızım huzursuz dişlerden dolayı diye düşünüyorum. Yapışık geziyoruz akşamları özellikle. meme istiyor sürekli zor uykuya dalıyor. Ben ise sürekli yorgun... o arada da yedim de yedim neyse ki vermişim az da olsa. Yürüyüşe başladım 2 gündür. Umarim biraz daha fazla verebilirim artık...Ben de nerede diye düşünmüştüm canım sevindim verebilmişsin
YouTube de ne olarak aratıyorsun video olarak önerdiğin başka var mı
yazik sanaHaftasonu annemlerdeydim hep kalabalıktık bu 2 günde evde yapılan şeyleri sayıyorum mantı yaş pasta havuçlu cevizli kek şuanda da patates kızartması poğaça simitmantıdan 2-3 kaşık aldım yaş pastayı yemedim kekten bir dilim yedim dayanamadım artık şuan patates kızartmasına ne kadar dayanacağım bakalım sanırım en iyisi kahvaltıyı ayrı yapmak akşama evime gidiyorum bu nefis terbiyem bitecek nihayet
Aynen bi insan ancak bu kadar zorlanıryazik sana
neyseki gercekten ciddi derecede yol katetmissin helal olsun.Aynen bi insan ancak bu kadar zorlanır
Yenilen ortamdan gittim direk başka odada oturdum kahvaltıyı da ayrı yapacağım görünce dayanmak zor valla kısır falan da yapıldı ondan yedim , bu haftasonu tartıda sabit kalırsam iyi cumaya kadar biraz verirm inşallah evde daha disiplinliyim bu tarz şeyleri yapmıyorum almıyorum yemiyorum o zaman daha kolay oluyor her şey böyle çok zor.neyseki gercekten ciddi derecede yol katetmissin helal olsun.
Bende karpuz yediğim zaman hastanelik duruma geliyorum .Demekki bu yuzdenmis, halbuki şekerim sınırın biraz altında herhalde yediğimde daha şekeri daha çok düşürüyor.Yeni bir sey daha öğrendim.Kan şekerini aniden yükseltip aniden düşürüyo o yüzden yasak
Benim bebeğim 1.5 aylık tutamam herhalde bir ay borcum olacakOruç tutacaklara bi önerim var bu hafta bence ara öğünleri atlayalım ki vucudumuz daha uzun süre aç kalmaya alışsın birden 18 saat çok gelir dayanamayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?