Benm annem geldi yanıma dedim bak çok kilo aldım eski hiç bi kıyafetim olmuyo dile getirmiyo ama eşimde ister eminim benm zayıf olmamı tanıştığımızda 57 kiloydum 50 ye düşmüştüm o zman bile sewinmişti daha güzel oldun falan bana yardım et bişe yiyiecem gibi olursam diyetine uyuyo mu de faln dedim 15 gün hiç bozmadım şimdi kalorili bişe gmrsün eşim heme n bu senin diyetine uyuyo mu die soruyoSlm kizlar gecen hafta eşim evdeydi köye falan gittik ipin ucu kaçtı Ben yaptım siz yapmayin zaten koca bit göbek vardı önümde iyice büyüdü bu haftada hergun annemlere gidicem durdurmam lazım kendimi hoş annem zaten Dakka başı yeme kızım daha gençsin ver diyip duruyo :)))))
listemiz güncellendi kızlar ilk sayfada başta birincimizfatos33-20 olmak üzere tüm kilo veren arkadaşları tebrik ederim
sabit kalanlar ve + olanlar üzülmeyin yeni bir hafta yeni umutlar inşallah
bir heves kendini listeye ekletip kilo bildirimini bırak bir kere bile paylaşımda bulunmayan arkadaşları listeden çıkardım üzülerek çünkü sayı 70 lere ulaştı eğer düzenli paylaşım ile aramıza katılmak isterlerse bilgilerini silmedim tekrar eklerim
spor cezası:haftannın en az 3 günü en az 30 dakika egzesiz yapacak yürüyüş, bisiklet leslie jillian dans zumba yeterki kendimize zaman ayıralım faydasını göreceksinix emin olun
ObseSif-annee tebrik ederim canım şakır şakır verdin maşallah sana ben geömişi okuyarak geldiğim için pazartesi 62,2 olarak gördüm o yüzden onu baz aldım diğer türlü 2 haftalık sonucun olurdu hakkını helal et 2 gün eksikolmuş oldu:)
ama sende ikincisin canım :)bende aslen konya Ereğliliyim ama merkezde pek tanıdığım yok yoksa ev işin için sordururdum inşallah gçnlüne göre bi ev bulursun
Bence diyette çevre çok önemli aile eş destekçıkmazsa ye ye diye önüne bir sürü şey getiriyorlar , onlar da düşünerrk hareket etse her şey daha kolay çünkü görmezsen istemiyo canın ama görüp de dayanmak çok zor oluyor eşini tebrik ederim ne güzel sana destek oluyor :)Benm annem geldi yanıma dedim bak çok kilo aldım eski hiç bi kıyafetim olmuyo dile getirmiyo ama eşimde ister eminim benm zayıf olmamı tanıştığımızda 57 kiloydum 50 ye düşmüştüm o zman bile sewinmişti daha güzel oldun falan bana yardım et bişe yiyiecem gibi olursam diyetine uyuyo mu de faln dedim 15 gün hiç bozmadım şimdi kalorili bişe gmrsün eşim heme n bu senin diyetine uyuyo mu die soruyo
Görüyorum ama istemiyorum yemek kimsede bana ye demiyo çok kolay oluyo hatta sen yeme falan daha gaza geliyorumBence diyette çevre çok önemli aile eş destekçıkmazsa ye ye diye önüne bir sürü şey getiriyorlar , onlar da düşünerrk hareket etse her şey daha kolay çünkü görmezsen istemiyo canın ama görüp de dayanmak çok zor oluyor eşini tebrik ederim ne güzel sana destek oluyor :)
Çok geçmiş olsun, çocuklar hasta oldumu biz anneler daha çok hasta oluyoruz sanki, Allah yavrularımızı korusun, inşallah yoktur birşeyiGunaydinlar hepinize
Menum
2 dilim yumurtalı ekmek
Domates salatalık
4 zeytin
Çay
Bu arada geçen çarşamba kızım 3 kez kustu.Aradan birkaç gün geçti tekrar başladı.Ama ateşi öksurmesi veya halsizligi yok.Herkes salgın var diyor.Yarin doktordan Randevu aldım inşallah önemli birşey çıkmaz.
Maşallah sağlam irade İnşallah bir gün bizde öyle oluruzGörüyorum ama istemiyorum yemek kimsede bana ye demiyo çok kolay oluyo hatta sen yeme falan daha gaza geliyorum
Sen artık maşallah epey kilo verdiğin için motivasyonun fazla bence insan kilo verdikçe motive oluyor gerçekten yemekler çirkin bile görünmeye başlıyor tartıda azalmış olmanın verdiği haz paha biçilemez :))Görüyorum ama istemiyorum yemek kimsede bana ye demiyo çok kolay oluyo hatta sen yeme falan daha gaza geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?