Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm kizlar gecen hafta eşim evdeydi köye falan gittik ipin ucu kaçtı Ben yaptım siz yapmayin zaten koca bit göbek vardı önümde iyice büyüdü bu haftada hergun annemlere gidicem durdurmam lazım kendimi hoş annem zaten Dakka başı yeme kızım daha gençsin ver diyip duruyo :)))))

Benm annem geldi yanıma dedim bak çok kilo aldım eski hiç bi kıyafetim olmuyo dile getirmiyo ama eşimde ister eminim benm zayıf olmamı tanıştığımızda 57 kiloydum 50 ye düşmüştüm o zman bile sewinmişti daha güzel oldun falan bana yardım et bişe yiyiecem gibi olursam diyetine uyuyo mu de faln dedim 15 gün hiç bozmadım şimdi kalorili bişe gmrsün eşim heme n bu senin diyetine uyuyo mu die soruyo

amin canm saolasın buluruz inşallah güzel bi ev umarım senin de sınavın için hayırlısı olur gönlüne göre olur sağlığna dikkat et gerisi gelir zaten

Günaydın kızlar umarım herkes için güzel bir hafta olur. Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
2 ceviz
Birkaç çatal ev yapimi kahvaltılık sos
Yarim dilim ekmek
Kahvaltidan once de 2 bardak su.
Bugün midem çok kötü yaniyor ne ile nasıl bastiririm bilmiyorum

Bence diyette çevre çok önemli aile eş destekçıkmazsa ye ye diye önüne bir sürü şey getiriyorlar , onlar da düşünerrk hareket etse her şey daha kolay çünkü görmezsen istemiyo canın ama görüp de dayanmak çok zor oluyor eşini tebrik ederim ne güzel sana destek oluyor :)

Ben de tutmayayım diyorum zaten ya sadece anne sütü alıyor kızım daha 2.5 aylık sütüm azalıyor diyette bile hızımı kestim haftalık 500 gram falan veriyorum özellikle susuzluk çok zor saatler çok uzun kızım emerken benim adeta içim yanıyor seneye her şeyi yemeye başlarsa tutarım inşallah

Gunaydinlar hepinize
Menum
2 dilim yumurtalı ekmek
Domates salatalık
4 zeytin
Çay
Bu arada geçen çarşamba kızım 3 kez kustu.Aradan birkaç gün geçti tekrar başladı.Ama ateşi öksurmesi veya halsizligi yok.Herkes salgın var diyor.Yarin doktordan Randevu aldım inşallah önemli birşey çıkmaz.

Kahvaltım
yağdapeynirli yumurta
Bir domates
Yarım kk peynir
Çeyrek ekmek
Yeşil sogan

Dünkü menüm 1 yumurta 3 dl yagsız kabak mucver 1 tk krempeynir 1 tk tahinpekmez 2 bard sekersiz cay yesillik

Ara 3 fındık

Ogle yogurt corbası salata yagsız dana eti

Ara 4 erik

Akşam 1 kase corba bol salata
Ara 1 fincan sekersiz sade kahve 1 adet yulaflı buskivi

3 lt su
300 ip
35 mekik

Günaydın kızlar
Aç karnına 3 kayısı kurusu bu ara biraz kabızım üstüne bir bardak su

Sabah kahvaltım
1 dilim beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
Yeşillik
7 siyah zeytin
Bir tk bal
Bir tk kaymak
3 dilim beyaz ekmek
1 ficanrezene çayı

Görüyorum ama istemiyorum yemek kimsede bana ye demiyo çok kolay oluyo hatta sen yeme falan daha gaza geliyorum

Günaydın kızlar. Küçük oglum hasta hiç durmuyor. O yüzden pek aktif olamadım. Cumadan beri kendimi salmış durumdayım. Her Hafta sonu diyet tatili gibi geçiyor. Kendimi engelleyeöiyorum ne yazıkki
Kahvaltım
Dündwn kalma yarımdanaz tavuk dürüm. Şekersiz çay.

Kızlar ramazandan sonra eylüle kadar memlekete gidicem. Annemgilde köde oturuyor internet cekmiyo malesef. Girmem pek mümkün olmuycak ama yediklerime dikkat etmeye çalışıp döndüğümde sizinle devam etmek istiyorum. Sorun olmazsa.

Bu arada size birşey danışmak istiyorum. Büyük oğluma seyehay ederken hep araba koltuğu kullandım. Çokta rahat ettim. Şimdi küçük oluncq araba koltuğuna onu otutturucam. 16 saatlik yol. Büyük oğlum 3.5 yaşında. Ona araba koltuğu mu alsam yoksa yükseltecmi. Pek karar veremwdim. Sizler seyehat ederken napıyorsunuz ?

Çok geçmiş olsun, çocuklar hasta oldumu biz anneler daha çok hasta oluyoruz sanki, Allah yavrularımızı korusun, inşallah yoktur birşeyi

kızlar meraba bu ara inanılmaz yoğunuz başımı kaldırmadan çizim yapıyorum buraya pek giremiyorum evde de oğlum bırakmıyo elimde telefonu görünce çıldırıyo ben de o almasın diye telefonla ilgilenemiyorum.. neyse haftasonu da bol gezmeli geçti kendimi tuttum mümkün mertebe ama dün akşamüstü canım acayip ekmekiçi köfte çekti aldım yedim bugün sabah normal kahvaltımı yaptım iki dilim light etimekle birlikte 200 küsur kalorili bi kahvaltı ama öğlen yemeğinde taze fasülye ve makarna vardı, kaç aydır makarnaları pilavları börekleri almayan ben bugün aldım malesef.. ama içimde birikmiş sanırım bu tarz şeyler dedim alıp yiyeyim geçsin de ramazan da abanmıyım yedim mesela fazla geldi şu an midem bulandı bu beni en az 6 ay götürür bu arada sabah da tartıldım cumaya göre 200 gr. eksideyim ve artık kaçamak isteğim de gitti cumaya kadar sakin sakin sağ şeritten giderim inşallah eksiyi de korurum :) hedefe son üç kaldı temmuza kadar hedef koydum kendime yeterki düzenimi bozmiyim de almadan gidiyim yavaş versem de sorun diil ramazan var çünkü dikkat etmek lazım

Slm kızlar, iyi bir haftamız olsun inşallah... Benim kahvaltı menüm pek değişmiyor; bu sabahta önce 1 bardak limonlu 2 bardak ta limonsuz sularımı içtim, 1 kbrt kutusundan biraz büyükçe beyaz peynir, yeşillik, acı yeşil biber, bir yumurta beyazı, domates, salatalık, öğlen için etli türlü yaptım ondan az yerim henüz yemedim, arada kaysı kurusu ve yoğurt yiyecem akşam yine türlüden ve yanına cacık yapacam; şimdiden yazayım dedim bazen yazmaya fırsat bulamıyorum

Günaydın hanımlar bugün kahvaltı yi geç yaptım arabesk öğlen yemeyeceğim akşama da Allah ne verirse onu yiyeceğim bilmiyorum Ramazan'da da kahvaltı ile sahuru çok seviyorum büyük ihtimal öyle geçer hem hafif oluyor hemde tok tutuyor
Sabah 1.5 yumurta kk peynir tereyağı reçel 4 zeytin 1.5 dilim ekmek bir tk fıstık ezmesi 2 fincan çay

Görüyorum ama istemiyorum yemek kimsede bana ye demiyo çok kolay oluyo hatta sen yeme falan daha gaza geliyorum
Sen artık maşallah epey kilo verdiğin için motivasyonun fazla bence insan kilo verdikçe motive oluyor gerçekten yemekler çirkin bile görünmeye başlıyor tartıda azalmış olmanın verdiği haz paha biçilemez :))

Öğlen menüm
1 kase yayla corbasi
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
4-5 yemek kaşığı karnibahar
2 kornişon turşu
2 kaşık yogurt aksama da yemek yerim sadece corba icmem sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…