Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de ayın 25inde gidecem tekrar diyetisyene o zaman ramazana uygun verecek listeyi.o zaman paylasirim listemi sizinle.simdi 1800 kalorilik diyet uyguluyoruz

sabah 2 dilim kepekli ekmek bal kaymak haşlamış yumurta, 3 4 tane zeytin, 2 kibrit kutusu peynir, 2 bardak çay

Sabah 2 dilim cavdar ekmegi 3 bardak acik cay 2 dilim beyaz peynir 2 ceviz bol yesillik ve salatalik domates.ara öğün 5 badem ve 8 erik.

Çok teşekkür ederim canım ben kilo vermede birinci olmuşum, inanamıyorum gerçekten azmettim ve şimdi daha çok gaza geldim kilolar gidecek, yediklerime çok dikkat ediyorum ekmeği, hamur işlerini, tatlıları anmıyorum bile hatta tuzu bile azalttım, elimden geldiğince yarım mekik ve bel egzersizleri yapıyorum, sebze, yoğurt, bol su ağırlıklı besleniyorum, eti haşlama yada ızgara tercih ediyorum, ikramlara ısrarlara hayır demeyi öğrendim, kızlar hepimiz kilo verebiliriz yeter ki buna inanalım, çok teşekkür ederim dilerim hepimiz hedeflerimize ulaşacağız , şimdi kendime ödül olarak dondurma ısmarlasam olur sanırım

Selam kızlar
Bu sabahki kahvaltim 09:30 /10:00
1 haşlanmış yumurta
10 adet zeytin bir adet salatalık 3 adet çeri domates 1 adet çarliston biber Kıvırcık dereotu 5 adet fındık 2 adet ceviz 1 bardak sekersiz ihlamur
Ara öğün 13:00 (yeni yedim)
1 adet elma
3 adet hurma ( aşırı tatlı isteği var o yüzden yedim )
3 de yemek yemeyi düşünüyorum en son saat 7 de ara öğün yaparım o kadar. Günde 3 litre su tüketirim her daim.
Kararli başladım ama yarın ablam kahvaltıya çağırıyor arkadaşları gelecek. Fazla kaçirnaktan korkuyorum

Bana doktor sahurda mutlaka yumurta yeşillik ye dedi iftarda çorba ana yemek ye iftardan sonra da 2 porsiyon meyve ye dedi
normal yemekle karpuz yesek olmazmiki . Ramazanda gece karpuz yiyince susuzluk cekmiyorum pek. Oda sekerli ama nasil olcak bilmiyorum

Dünkü menüm
Sabah 2 yumurta 1 el ekmek 1 tk krempeynir 1 kk peynir 1 dl kasar

Ara 2 erik 1 avuç leblebi
Öğle yeşil fasulye

Ara 3 badem 1 ceviz

Akşam 1 kase çorba 1 tabak taze fasulye

Ara 4 erik
2 buçuk lt su
8000 adım
200 ip

Kızlar günlük bildirim yapamadım 1 haftadır ancak diyete devam , akşam yatmadan yoğurt kürü, sabah aç karnına elma kürü, iki öğün yapıyorum Karatay diyeti şeklinde , sabah 65 çıktım çok mutluyum, 13 gün oldu diyete başlayalı ve başlamadan önce aç karnima 67 küsur cikiyordum , bu demek oluyor ki iki haftada olmadan 2 kilo verdim , ama eşimin yüzünden canı çekmiş hamur kızartması yedik ve şuan kendimi aşırı yemiş hissediyorum neyse diyete devam edecem, bu arada spor yok ancak pztsi plates baslicam insaAllah, bu arada emzirmeye devam

Bu gün yağmurlu hava da yürüyüş yaptım gören deli sanmış olabilir :)))
İki buçuk kilometre tempolu yürüdüm
Yaklaşık 4500 adım. İlk defa bu kadar uzun yürüyüş yaptım
Yavaş Yavaş arttrirm
Spor yapanlar özellikle yazsın
Birbirimizi motive edelim

Öğlen menum
1 lahmacun
1 bardak ayran
Midem çok bulanıyor kızımdan bana geçti herhalde bu bulantiyla lahmacunu nasıl yedim onuda bilmiyorum inşallah dokunmaz.Dahada bugün bir sey yiyemem herhalde.

Öğlen 6yk ispanak 1 kucuk kase yogurt 2 dilim tam bugday ekmegi ara öğün 1 bardak ayran 1elma 1/2diyet kraker aksam 10yk nohut yemegi 2 dilim tam bugdayek. Salata ve cacik... Son ara öğün 20.30da hazir bekliyor 1 bardak sut 7 cilek 2 galeta. Şimdiden su 3 lt oldu spor da 5 mil yaptim

Çok iyi açık hava kilo vermeye baya yardımcı oluyor

Misafirden anca yazıyorum kızlar
Sabah kahvaltım
2 dilim peynir
Bir haşlanmış yumurta
7 zeytin
Bir dili bal tereyağı
2 dilim ekmek

Akşam yemeği
Bir kase brokoli çorbası
10 yk makarna
Ve yeşillik
Atıştırma
20 adet kiraz 6 adet kayısı

300 ml ılık su
Sabah 10.00
1 kkPeynir
5 ksk Menemen
1 tatlı kaşığ.Ayva reçeli
1dlm ekmek
1 kase yoğurt
Yeşil sogan

Akşam yediye kadar yemek yemedm temizlik +
8 Çilek 4 yeni dünya
1 orta türk kahvesi
2 napoliten

Akşam 19.00
3 tavuk bud
Haşlanmış sogan
3 bardak ayran
Salata

Ha bir de aralar da beyaz leblebi
Bir de bugün yürüyüş yapmıştım 2.5km

hayirli aksamlar hazir firsat bulmusken bende menu vereyim bugun
sabah: azicik muesli,2 cevizve biraz kuru uzum yogurtla yedim

ara sekersiz sutsuz kahve

ogle : 1,5 yumurta
iki dilim kepek ekmegi
1 domates
1 salata
azicik kasar
birkac zeytin

aksam: bir tabak turlu, biraz guvecte et kavurdum ondan ve salata

spor henuz bisey yapamadim ama simdi kalkip yine skinny jeans plates yapicam insallah
su 1,5 lt 2 veya 2,5 olucak insallah

kaptanim cok fazla kilo vermedim ama spor cok iyi oluyor bayagi sIkIlastim 44-42 beden giyiyordum suan 40 beden cok rahat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…