Ben de nerede diye düşünmüştüm canım sevindim verebilmişsinGünaydın bayanlar dün giremedim kusura bakmayın bu sabah tartıldım 66 çıktım geçen hafta 66.2 ydim fark -200 yuzde 0.302 @pentagram42
Bende öyle düşünüyordum canım paylaştığın için sağol. Değişik bir ramazan olacak. Sütü azaltmadan kilo vererek gidebiliriz inşallahBana doktor sahurda mutlaka yumurta yeşillik ye dedi iftarda çorba ana yemek ye iftardan sonra da 2 porsiyon meyve ye dedi
Çok teşekkür ederim canım ben kilo vermede birinci olmuşum, inanamıyorum gerçekten azmettim ve şimdi daha çok gaza geldim kilolar gidecek, yediklerime çok dikkat ediyorum ekmeği, hamur işlerini, tatlıları anmıyorum bile hatta tuzu bile azalttım, elimden geldiğince yarım mekik ve bel egzersizleri yapıyorum, sebze, yoğurt, bol su ağırlıklı besleniyorum, eti haşlama yada ızgara tercih ediyorum, ikramlara ısrarlara hayır demeyi öğrendim, kızlar hepimiz kilo verebiliriz yeter ki buna inanalım, çok teşekkür ederimlistemiz güncellendi kızlar ilk sayfada başta birincimizfatos33-20 olmak üzere tüm kilo veren arkadaşları tebrik ederim
sabit kalanlar ve + olanlar üzülmeyin yeni bir hafta yeni umutlar inşallah
bir heves kendini listeye ekletip kilo bildirimini bırak bir kere bile paylaşımda bulunmayan arkadaşları listeden çıkardım üzülerek çünkü sayı 70 lere ulaştı eğer düzenli paylaşım ile aramıza katılmak isterlerse bilgilerini silmedim tekrar eklerim
spor cezası:haftannın en az 3 günü en az 30 dakika egzesiz yapacak yürüyüş, bisiklet leslie jillian dans zumba yeterki kendimize zaman ayıralım faydasını göreceksinix emin olun
@ObseSif-annee tebrik ederim canım şakır şakır verdin maşallah sana ben geömişi okuyarak geldiğim için pazartesi 62,2 olarak gördüm o yüzden onu baz aldım diğer türlü 2 haftalık sonucun olurdu hakkını helal et 2 gün eksikolmuş oldu:)
ama sende ikincisin canım :)bende aslen konya Ereğliliyim ama merkezde pek tanıdığım yok yoksa ev işin için sordururdum inşallah gçnlüne göre bi ev bulursun
normal yemekle karpuz yesek olmazmiki . Ramazanda gece karpuz yiyince susuzluk cekmiyorum pek. Oda sekerli ama nasil olcak bilmiyorumBana doktor sahurda mutlaka yumurta yeşillik ye dedi iftarda çorba ana yemek ye iftardan sonra da 2 porsiyon meyve ye dedi
Çok iyi açık hava kilo vermeye baya yardımcı oluyorBu gün yağmurlu hava da yürüyüş yaptım gören deli sanmış olabilir :)))
İki buçuk kilometre tempolu yürüdüm
Yaklaşık 4500 adım. İlk defa bu kadar uzun yürüyüş yaptım
Yavaş Yavaş arttrirm
Spor yapanlar özellikle yazsın
Birbirimizi motive edelim
Bana karpuz kesinlikle yasak doktor adını anma dedinormal yemekle karpuz yesek olmazmiki . Ramazanda gece karpuz yiyince susuzluk cekmiyorum pek. Oda sekerli ama nasil olcak bilmiyorum
Oysaki ben karpuz çok seviyorum kalorisi çok muBana karpuz kesinlikle yasak doktor adını anma dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?