Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sabah kahvaltıda misafir vardı
Ne yediğimi sayamadım ama diğer öğünlerde dengelemeye çalışacağım. Bazen irademe hakim olamıyorum bugün Leslie yapayım fırsat bulursam

Oruç tutacaklara bi önerim var bu hafta bence ara öğünleri atlayalım ki vucudumuz daha uzun süre aç kalmaya alışsın birden 18 saat çok gelir dayanamayız
Ben dünden itibaren başladım gerçekten zor olacak hakkımızda hayırlısı Oğluşum emdikçe içim kıyıldı valla

Canım keşke bu paylaştıklarını isim vermeden paylaşmaya çalışsaymışsın tam da açtım acayip canım çekti

Merhaba kızlar oğlumun sünneti ardına da annem surpriz yaptı geldi memlekettenne yedigim belli ne ictigim.İnternete de giremiyorum.inşallah bi basima kalinca devam etcem.yine bi sure kaybolcam.
Geçen hafta:56.6
Bu hafta:56.2
Fark:-400
Yüzde:0.70
Gelecek hafta için hedef kilo:56Eki Görüntüle 1997845
Canım tartindan memnun musun.goruyorum ama bilmedigim marka guvenemiyorum.

Kızlar oruç tutacak mısınız? Benim bebeğim henüz 2,5 aylık o yüzden tutmayayım diyorum çünkü sütüm direk azalıyor aç kalınca bebeği benim gibi küçük olanlar sizler napacaksınız

bende gecen yil aldim cocuklar bin defa ustune cikiyorlar simdilik iyi memnunum baska baskullerle birebir ayni tartiyor. Boy ve kiloya gore su yag tahmjninde bulunuyor.

Oruç tutacaklara bi önerim var bu hafta bence ara öğünleri atlayalım ki vucudumuz daha uzun süre aç kalmaya alışsın birden 18 saat çok gelir dayanamayız
Sanırım ben yapamam canım . Bu hafta bilim fuaraımız var . Açık büfe ikramlar olacak sürekli bende ders girmicem projelürimin başında olucam eğer aç kalırsam bu sefer ikramlıklara saldırmktan korkarım

Merhaba hanımlar ben iki gündür yoktum kv gittim orada internet yok benimde limitin dolmuştu yazamadım gerçi orada tükettikleri mı ne siz sorun ne ben söyleyeyim kaybı m Almanya ya gitcek diye kv ne varsa yaptı bende maşallah bütün diyetin canına okudum eşimden eve geldik bize şerbetli tatlı yap diyor eşim haklı çoktan yapmadım özlemiş işin kötüsü tatlıya hayır diyemiyorum nasıl kandirsam kendimi acaba

Kızlar oruç tutacak mısınız? Benim bebeğim henüz 2,5 aylık o yüzden tutmayayım diyorum çünkü sütüm direk azalıyor aç kalınca bebeği benim gibi küçük olanlar sizler napacaksınız
Bende tutmamayı düşünüyorum günlük iki öğün besleniyorum ama su olayını çok içiyorum hemen fark ediyor

Canlar obebegi küçük olan hanımlar yapmayın bebislerdaha küçücük onlar sizden besleniyor siz aç kalırsanız onlar nasıl beslenecek siz sevap kazananın derken onlar aç olunca daha çok günaha göreceksiniz ben ukalalik yapmak istemiyorum ama ileride bir gün tutarsiniz oruclarinizi

İyi geceler kızlar iki gündür yazdiklarinizi okuyorum ama cevap yazamiyorum işlerim vardi evde olunca yarina yemek temizlik derken günü bitirdim. Dün misafirim vardı yaptiklarimdan falan yedim baya bugün de devaminda yedim inş çok kilo artışım omamistir. Bebişi küçük olan özellikle bir iki aylik anneler bebeklerinize bunu yapmayın onların sizin sütünüze ihtiyaçları var benim gecen sene kızım 7.5-8 ay civarıydı gecen yıl tutmadım orucu kızım mama yemiyordu ek gidayi da her şeyi yemediği için ihtiyacının çoğunu hala anne sütünden aldığı için tutmadim kaldi ki oruç süresi çok uzun. Bu sene Allah nasip ederse tutmayı düşünüyorum tabi midem elverdiği ölçüde çünkü gastrit problemim var üniversiteden beri ve uzun süreli aç kalinca günlerce ağrı ve yanma oluyor. İnş tutabilirim

Bende katılmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…