Ben dünden itibaren başladım gerçekten zor olacak hakkımızda hayırlısı Oğluşum emdikçe içim kıyıldı vallaOruç tutacaklara bi önerim var bu hafta bence ara öğünleri atlayalım ki vucudumuz daha uzun süre aç kalmaya alışsın birden 18 saat çok gelir dayanamayız
Canım keşke bu paylaştıklarını isim vermeden paylaşmaya çalışsaymışsın tam da açtım acayip canım çektiHaftasonu annemlerdeydim hep kalabalıktık bu 2 günde evde yapılan şeyleri sayıyorum mantı yaş pasta havuçlu cevizli kek şuanda da patates kızartması poğaça simitmantıdan 2-3 kaşık aldım yaş pastayı yemedim kekten bir dilim yedim dayanamadım artık şuan patates kızartmasına ne kadar dayanacağım bakalım sanırım en iyisi kahvaltıyı tabağa alıp ayrı yapmak akşama evime gidiyorum bu nefis terbiyem bitecek nihayet
Yaa kusura bakmayın ne bilim herkes yediğini ayırt etmeden yazınca onu düşünemedim özür dilerim vallaCanım keşke bu paylaştıklarını isim vermeden paylaşmaya çalışsaymışsın tam da açtım acayip canım çekti
Canım tartindan memnun musun.goruyorum ama bilmedigim marka guvenemiyorum.Geçen hafta:56.6
Bu hafta:56.2
Fark:-400
Yüzde:0.70
Gelecek hafta için hedef kilo:56Eki Görüntüle 1997845
bende gecen yil aldim cocuklar bin defa ustune cikiyorlar simdilik iyi memnunum baska baskullerle birebir ayni tartiyor. Boy ve kiloya gore su yag tahmjninde bulunuyor.Merhaba kızlar oğlumun sünneti ardına da annem surpriz yaptı geldi memlekettenne yedigim belli ne ictigim.İnternete de giremiyorum.inşallah bi basima kalinca devam etcem.yine bi sure kaybolcam.
Canım tartindan memnun musun.goruyorum ama bilmedigim marka guvenemiyorum.
bence cok kucuk bu sene tutma gunler cok uzun vucudun susuz kalir.Kızlar oruç tutacak mısınız? Benim bebeğim henüz 2,5 aylık o yüzden tutmayayım diyorum çünkü sütüm direk azalıyor aç kalınca bebeği benim gibi küçük olanlar sizler napacaksınız
Sanırım ben yapamam canım . Bu hafta bilim fuaraımız var . Açık büfe ikramlar olacak sürekli bende ders girmicem projelürimin başında olucam eğer aç kalırsam bu sefer ikramlıklara saldırmktan korkarımOruç tutacaklara bi önerim var bu hafta bence ara öğünleri atlayalım ki vucudumuz daha uzun süre aç kalmaya alışsın birden 18 saat çok gelir dayanamayız
Ne kusuru be canım o benim aç gözlülüğümYaa kusura bakmayın ne bilim herkes yediğini ayırt etmeden yazınca onu düşünemedim özür dilerim valla
Bende ara öğün yapmadım die akşamı bi saat erken yedim allah yardımcımız olsunBen dünden itibaren başladım gerçekten zor olacak hakkımızda hayırlısı Oğluşum emdikçe içim kıyıldı valla
Benmde cnm çok istedi valla aynı düşünmüşüzCanım keşke bu paylaştıklarını isim vermeden paylaşmaya çalışsaymışsın tam da açtım acayip canım çekti
Benmde cnm çok istedi valla aynı düşünmüşüz
Ama bayadır o tarz şeyler yemiyorum 3 ay olmuş 15 kilo gitti şükür ama bende bittim yaniDervişin zihni fikri meselesi . Sözde diyetteyiz diye aklımızı uzakta tutmalıyız ama daha adını duyunca iştah kabartıyoruz.
Bende tutmamayı düşünüyorum günlük iki öğün besleniyorum ama su olayını çok içiyorum hemen fark ediyorKızlar oruç tutacak mısınız? Benim bebeğim henüz 2,5 aylık o yüzden tutmayayım diyorum çünkü sütüm direk azalıyor aç kalınca bebeği benim gibi küçük olanlar sizler napacaksınız
Ve 19.05.2017 listesi;
Eki Görüntüle 1998225
Eki Görüntüle 1998226
Sıralama;
1.fatos33-20; %2,937
2.obsesif-anne; %1,286
3.mirjam %1,284
Emziren ve kilo vermek isteyen anneler her cuma 12:00 a kadar
-geçen hafta
-Bu hafta
-Fark
-Yüzde
Olacak şekilde kilomuzu bildirelim. Hergün menümüzü paylaşalım ve bir birimizi motive edelim. Emzirmemizi de etkilemeyecek şekilde sağlıklı biçimde kilolarımızı verelim
İki hafta üstüste kilo bildirimi yapmayan listeden çıkartılacaktır.
Aramıza katılmak isteyen emziren anneler varsa;
-Kilo
-1.Hedef kilo
-2.hedef kilolarını bildirsinler...
lütfen devamlılık sağlayacak arkadaşlar aramıza katılsınlar
Bol zayıflamalı günlerimiz olsun...
buradan fikirlerimizi, öğünlerimizi, nasıl zayıflayıp aynı zamandada sütümüzü korumamız için neler yaptığımızı paylaşalım. zayıflarken sütümüzün azalmaması çok önemli. yapacağımız öneriler faydalı olacaktır diye ümit ediyorum. En önemli etken motivasyon olduğundan birbirimizi motive edelim ve fazlalıklarımızdan kurtulalım… gitsin artık şu kilolar...
Bende katılmak istiyorumVe 19.05.2017 listesi;
Eki Görüntüle 1998225
Eki Görüntüle 1998226
Sıralama;
1.fatos33-20; %2,937
2.obsesif-anne; %1,286
3.mirjam %1,284
Emziren ve kilo vermek isteyen anneler her cuma 12:00 a kadar
-geçen hafta
-Bu hafta
-Fark
-Yüzde
Olacak şekilde kilomuzu bildirelim. Hergün menümüzü paylaşalım ve bir birimizi motive edelim. Emzirmemizi de etkilemeyecek şekilde sağlıklı biçimde kilolarımızı verelim
İki hafta üstüste kilo bildirimi yapmayan listeden çıkartılacaktır.
Aramıza katılmak isteyen emziren anneler varsa;
-Kilo
-1.Hedef kilo
-2.hedef kilolarını bildirsinler...
lütfen devamlılık sağlayacak arkadaşlar aramıza katılsınlar
Bol zayıflamalı günlerimiz olsun...
buradan fikirlerimizi, öğünlerimizi, nasıl zayıflayıp aynı zamandada sütümüzü korumamız için neler yaptığımızı paylaşalım. zayıflarken sütümüzün azalmaması çok önemli. yapacağımız öneriler faydalı olacaktır diye ümit ediyorum. En önemli etken motivasyon olduğundan birbirimizi motive edelim ve fazlalıklarımızdan kurtulalım… gitsin artık şu kilolar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?