Sağol canım rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin.3 gündür 1 kerede olsa mutlaka kusuyor ama keyfi yerinde Allah'a şükür ağlaması falan yok görseniz hasta gibi değil ama her gün 1 kere kusuyor.Yarin belli olur inşallah.Çok geçmiş olsun, çocuklar hasta oldumu biz anneler daha çok hasta oluyoruz sanki, Allah yavrularımızı korusun, inşallah yoktur birşeyi
Walla yalan sölemiycem yemekler gayet güzel görünüyo ama kaçıyorum hayırlısıyla bi idealime ulaşıyım ki çok bişe istemiyırum 10 kilocuk dahaSen artık maşallah epey kilo verdiğin için motivasyonun fazla bence insan kilo verdikçe motive oluyor gerçekten yemekler çirkin bile görünmeye başlıyor tartıda azalmış olmanın verdiği haz paha biçilemez :))
Ramazanda 5 kilo inşallah verirsin cnm ben ramazanda 2 kilo versem yeter diyorum bu hafta 65 leri görsem raöazanda da 63 olurum diyorum hayırlısıKızlar demekki.benim baskilim pili bitiyormus yenildim çalıştı ve şu an 66.o in :)) Ramazan'dan önce bı 65 i girsem belki bir umut ramazanda 60 olurum :/
Benim eşim de pek bişey demiyo arada bir nolucak bu göbek diyo kendi obez olsa benim çenem durmazdı galiba evlendigimizde 80 dim 6 yılda 38 kilo almışı nerdeyse 2 çocuktan sonraBenm annem geldi yanıma dedim bak çok kilo aldım eski hiç bi kıyafetim olmuyo dile getirmiyo ama eşimde ister eminim benm zayıf olmamı tanıştığımızda 57 kiloydum 50 ye düşmüştüm o zman bile sewinmişti daha güzel oldun falan bana yardım et bişe yiyiecem gibi olursam diyetine uyuyo mu de faln dedim 15 gün hiç bozmadım şimdi kalorili bişe gmrsün eşim heme n bu senin diyetine uyuyo mu die soruyo
Günaydın canımGünaydın güzel anneler nasıl gidiyor diyet??
Benm eşim acayip dikkat eder 2 kilo alsa ekmeği keser koşmaya falan gider o yüzden de bu hırslıyım benBenim eşim de pek bişey demiyo arada bir nolucak bu göbek diyo kendi obez olsa benim çenem durmazdı galiba evlendigimizde 80 dim 6 yılda 38 kilo almışı nerdeyse 2 çocuktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?