Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar bende dogum gununu yaptim pazar gunu kziin ama bende bittim. Yorgunluktan oluyorum. Yemekbile yapmayi dusunmuyorum bugun. Aksam salata ton baligiyla yicem. Esimede pratik bisey alicam simdi yazmayim buraya.
Ama bu hafta kilo verememisim. Yrn diyetisyen gunu. Cok duzenli yemedim bu hafta ve spor 2 gun yurudum sadece.
Ve ramazan geliyor. Beni de en cok spor düşündürüyor. Ben spor yapmazsam yani yuruyus veremiyorum. Gece fln biseyler yapicam artik.

Çok geçmiş olsun, çocuklar hasta oldumu biz anneler daha çok hasta oluyoruz sanki, Allah yavrularımızı korusun, inşallah yoktur birşeyi
Sağol canım rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin.3 gündür 1 kerede olsa mutlaka kusuyor ama keyfi yerinde Allah'a şükür ağlaması falan yok görseniz hasta gibi değil ama her gün 1 kere kusuyor.Yarin belli olur inşallah.

Walla yalan sölemiycem yemekler gayet güzel görünüyo ama kaçıyorum hayırlısıyla bi idealime ulaşıyım ki çok bişe istemiyırum 10 kilocuk daha

Valla bende koptum kopucam bu diyet olayından acıkıyorum ama yemek hazırlayamıyorum bir türlü hiç vaktim yok

Bugunku menum
Sabah 2 yumurta 4 zeytin 1 dl ekmek bol yesillik 1 tk tahinpekmez 1 tk krempeynir

Ara 5 findik

Ogle 1 tabak yesil mercimek salata 1 kase yogurt

Ara 5 erik

Aksam sebzeli bezelye sogus

Ara 1 fincan sut granul kahve

Su 3 e tamamlicam

Spor 450 ip
65 mekik
5 dk karin egzersizi
5 dk basen ilceltme

Kızlar demekki.benim baskilim pili bitiyormus yenildim çalıştı ve şu an 66.o in :)) Ramazan'dan önce bı 65 i girsem belki bir umut ramazanda 60 olurum :/

Kizlar akşam menüm
1 kase yayla çorbası
1 tabak bulgurlu ıspanak yaklaşık 6 yemek kaşığı kadardi
3 yemek kasigi da yogurt

Ben akşam alinazik 1.6 porsiyon ve salata 1 dilim ekmek yedim yarım bardak kola

Kızlar demekki.benim baskilim pili bitiyormus yenildim çalıştı ve şu an 66.o in :)) Ramazan'dan önce bı 65 i girsem belki bir umut ramazanda 60 olurum :/
Ramazanda 5 kilo inşallah verirsin cnm ben ramazanda 2 kilo versem yeter diyorum bu hafta 65 leri görsem raöazanda da 63 olurum diyorum hayırlısı

Sabah ise gec kaldığım icin kahvalti yapamadim bir muz yedim.
Oglen bir tabak çorba, 1dilim ekmekle bir tabak etli mantar yemeği yedim.
Akşam da taze fasulye pilav ayran.

Bir de şu kacamaklari yapmasam tam süper olacak. Onu yazmayayim belki cani ceken olur...

Benim eşim de pek bişey demiyo arada bir nolucak bu göbek diyo kendi obez olsa benim çenem durmazdı galiba evlendigimizde 80 dim 6 yılda 38 kilo almışı nerdeyse 2 çocuktan sonra

hayirli aksamlar guzel anneler..
bugunku menum
sabah: sadece 1 yumurta (kahvalti yapmaya zaman bulamayinca hasanmis yumurta yedim sadece)

ogle: 1 yumruta daha,
2 dilim kepek ekmegi
1 domates
1 salata
bir kac zeytin
azicik beyaz peynir

ara iki sekersiz sutsuz kahve

aksam:1 tabak sebzeli tavuk corbasi, haslanmis tavuk ve salata (aksam cokmu tavuklu oldu ne)

su 2,5 lt
spor 40 dk bisiklet ve plateeeesssss

sabah 1 haşlanmış yumurta 2kk süzme peynir yarım domates 1 salatalık 1 bardak şekersiz çay
öğlen tavuk ızgara
ara latte ve meyve
akşam kuru incir ve kuru kayısı ilaveli müsli 4 5 antep fıstığı

Günaydın kızlar sabah menüm
1 haşlanmış yumurta
1 kaşarlı poğaça ev yapımı
2 cherry domates
3 zeytin
Birkaç çatal ev yapımı kahvaltılık domates sosu

170 e 70 kilo Çok sırıtmaz diyordum Ama bel çevrem hep yağlanms. Hiç sevmedim bu halimi

Son düzenleme:
Benim eşim de pek bişey demiyo arada bir nolucak bu göbek diyo kendi obez olsa benim çenem durmazdı galiba evlendigimizde 80 dim 6 yılda 38 kilo almışı nerdeyse 2 çocuktan sonra
Benm eşim acayip dikkat eder 2 kilo alsa ekmeği keser koşmaya falan gider o yüzden de bu hırslıyım ben

Dünkü menümü yazayım ne zamandır yazmıyorum menüyü
Kahvaltı haşlanmış yumurta (sarısnı oğluma yedirdim)
Az peynir
Bi ceviz
Öğlen patlıcan yemeği 5 yk
3 fındık 4 badem
Akşam 5 yk tavuk sote
Salata
Ara yapmıyorum biliyosunuz

Günaydın canlar sabah kahvaltım
5 çeri domates 6 topi peynir
5 yeşil zeytin
Yeşil biber bol maydanoz
2 kepekli etimek
Açık çay şekersiz

Öğlede kajvaltıya gtcez yne yoğurtlu moğurtlu otlu takılırım
Akşama da yaprak bezelye kavurayım diyom inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…