- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
evet ben uzun zaman bir basla bir birak spor yaptim. Ama inan en guzel motivasyon sonucu alinca oluyor. Karnim gitti gibi 3. Dogumum ve sezaryenim olmasina ragmen minicik bir gobek kaldi. Kesinlikle ip atla mukemmel egzersiz yuruyus leslie hepsini denedim ama ip harika butun kaslar birlikte calisiyor selulitim vardi cok azalmis kalcam basenim incelmeye basladiGünaydın canım
Yaa ben bir türlü yetmişlerdn kurtulamdm
Senin spor alışkanlığın oturdu galiba
Nasıl başardın ya
Beni de motive et nolur nolur
5 dk plank egzeriz var bide karin egzersizi indir yaptikca aliskanlik oluyor170 e 70 kilo Çok sırıtmaz diyordum Ama bel çevrem hep yağlanms. Hiç sevmedim bu halimi
Maşallah 3. Doğum ve karın gitmisevet ben uzun zaman bir basla bir birak spor yaptim. Ama inan en guzel motivasyon sonucu alinca oluyor. Karnim gitti gibi 3. Dogumum ve sezaryenim olmasina ragmen minicik bir gobek kaldi. Kesinlikle ip atla mukemmel egzersiz yuruyus leslie hepsini denedim ama ip harika butun kaslar birlikte calisiyor selulitim vardi cok azalmis kalcam basenim incelmeye basladi
Hadi bugun ip ile basla 50 ip atla yarin 100 diger gun 150 inanki farki goreceksin
ben yükseltici tavsiye ederim benim kızda 3,5 yaşında oturmak istemiyor koltuğuna onda rahat olur gibi geliyorGünaydın kızlar. Küçük oglum hasta hiç durmuyor. O yüzden pek aktif olamadım. Cumadan beri kendimi salmış durumdayım. Her Hafta sonu diyet tatili gibi geçiyor. Kendimi engelleyeöiyorum ne yazıkki
Kahvaltım
Dündwn kalma yarımdanaz tavuk dürüm. Şekersiz çay.
Kızlar ramazandan sonra eylüle kadar memlekete gidicem. Annemgilde köde oturuyor internet cekmiyo malesef. Girmem pek mümkün olmuycak ama yediklerime dikkat etmeye çalışıp döndüğümde sizinle devam etmek istiyorum. Sorun olmazsa.
Bu arada size birşey danışmak istiyorum. Büyük oğluma seyehay ederken hep araba koltuğu kullandım. Çokta rahat ettim. Şimdi küçük oluncq araba koltuğuna onu otutturucam. 16 saatlik yol. Büyük oğlum 3.5 yaşında. Ona araba koltuğu mu alsam yoksa yükseltecmi. Pek karar veremwdim. Sizler seyehat ederken napıyorsunuz ?
Canım şimdi plank egzersizini yapmaya çalıştım ama popo mu kaldırmakta zorlandım5 dk plank egzeriz var bide karin egzersizi indir yaptikca aliskanlik oluyor
supersin canim buna 10 mekik ekle onu da 5er tane arttir.Maşallah 3. Doğum ve karın gitmis
İnşallah bende bugün başlar ve bırakmam
İp atladım şimdi 100 tane. Yarın 150 yapayım o zaman
İnşallah faydasını görürm Bende
plank kisa ama etkili bir egzersiz 10 sn ile basla butun plank cesitlerini 10 ar sn yap kalca bel karin omurga kollar birden calisiyor.Canım şimdi plank egzersizini yapmaya çalıştım ama popo mu kaldırmakta zorlandım
On mekik ve beş sn plank :)supersin canim buna 10 mekik ekle onu da 5er tane arttir.
pes etmek yok olacak merak etmeOn mekik ve beş sn plank :)
İnşallah yarın bırakmam
Aslında çok zaman almıyor
Ama ben hemen sonuç görmek istediğim için pes ediyorum galiba
Akşamda yaparsam yazarım bakalım cuma ya etkisini görecek miyim
squat benim bacaklarımın üstüne kas yaptı popoyu diklestiriyorGünaydın kızlar dün squat yapmaya başladım bende basen ve popodan çok kilo aldım. Squat etkisiyle bacaklarım ağrıyor baya hanlık var galiba bende
mekik 20 oldu on daha yaptımpes etmek yok olacak merak etme
Bir yıldır İlk defa bir günde bu kadar şey yaptım :))))mekik 20 oldu on daha yaptım
Ayrıca 50 ip daha atladım
Bir de 10 sn Wall sit yaptım
Sence üç gün yapsam cuma etkisini görürmym bol su içerek tabi.
Zaten eskisi gibi tatlı abur cubur yemiyorum.
cok acelecisin en azından 1 hafta olsun bekle canımmekik 20 oldu on daha yaptım
Ayrıca 50 ip daha atladım
Bir de 10 sn Wall sit yaptım
Sence üç gün yapsam cuma etkisini görürmym bol su içerek tabi.
Zaten eskisi gibi tatlı abur cubur yemiyorum.
1 güne cok yuklrnme yavss yavas artır canımBir yıldır İlk defa bir günde bu kadar şey yaptım :))))
Evet o zaman akşam yapmaym. Yarın bacaklarm ağrımasn1 güne cok yuklrnme yavss yavas artır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?