Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öyle canım bugunlük iyi bir baslangıc oldu haftalık kac kilo veriyorsun kac lilo aldın hamilelikte
Aralıkta doğum yaptım 87 ile doğuma gittim. Normal doğum yaptım deyip spor yapabilirim derken apandistm patladı. şimdi o karnımdaki dikişler iyilesti ama içimden spor yapmak gelmiyordu sizleri görene kadar :)
68 kilo ile hamile kalmıştım.ama ideal kilom 60
Hafta da bir kilo verdiğim de oldu hiç kilo veremeyp artı çıktığımda.
Spor alışkanlığım yok
O yüzden karnım keskül gibi
Bugündenitibaren pes etmicem
Bakalım kararlı miyim

hadi bakalım bence pes etmeyeceksin umutluyum ben

Merhaba kızlar bugün ara öğün yapamadim baska birkaç okula gidip evrak doldurmam gerekti gittiğim arkadaşım da öğlen birakmadi yaninda iki dilim kıymalı pide yedim bir bardak ayranla. Daha da ısrar etti ye diye ama kendimi bu kadarla zor frenledim. Akşama da misafirlige gideceğiz çok yemem inş

28 yasımdayım büyük oglum 9 bucuk ortanca oglum 8 en kücük kuzum 16 aylık. İlk cocugum normal diğer ikisi sezaryen oldu.
Maşallah canım sana aynı yaştayız ama ben daha ancak bir tane dogurabildim:) tebrik ediyorum seni azmin konusunda da cocuklar konusunda da esim de üç çocuk çok istiyor ama ben onlara yetemem gibi düşünüyorum çevreyi toparlama yeni durumlara adapte olma becerim çok zayıf bir çocukta mahvoluyorum düşünemiyorum hiç üç cocugu

3 cocuk gercekten zor herseyiyle zor ama kardes bambaska bişey.

Kızlar evde nasıl ip atliyorsunuz.Ben atlasam alt komşu tepeme biner.

Sabah
Iki yumurtadan omlet
Bir dilim peynir
Yarim salatalik +domates
Bir bardak sut
Iki dilim ekmek

Ara ogun yarim avuc findik badem

(Bugun gec kalktim o yuzden oglen ile aksami bir yapacagim)

Saat 17.00 civari

Kizarmis tavuk +bulgur pilavi

Aksam
bir porsiyon meyve.

Dogumdan geriye 1 kilom kaldi o da bu ay giderse 4. Ayda hepsinden kurtulmus olacagim inş. Ancak 4-5 kilo verip yillardir atmaya ya da vermeye kiyamadigim kiyafetlerime girmek istiyorum. (7-8yildir sakliyorum ara ara iclerine girip sonra yine kilo aliyorum)

28 yasımdayım büyük oglum 9 bucuk ortanca oglum 8 en kücük kuzum 16 aylık. İlk cocugum normal diğer ikisi sezaryen oldu.
Masallah canim ya.ayni yaştayız ama benim de 2. 3 yıl aralari var sezeryan ikisi de. Birincisinin kilolarini veremeden tekrar hamilelik oldu ondan birikti kilolar... 3 cocuk cooook güzel ama cok zor ben iki tanesiyle zor ilgilenebiliyorum... Allahim kolayliklar versin

Sabah işlerim vardı hızlıca bir paket eti form yedim limonlu.Öğleden sonra da bir tabak tavuklu pilav, pilav bulgurdu.Bir maltana içtim 3 ceviz yedim.Bugünü kapatsam mı diyorum ama çok acıkırsam belki yine ceviz yerim.

Canım az olmamış mi yediklerin? Akşam bir şeyler yemelisin diye düşünüyorum acıkıp başka şeyler yerim ben bu kadar az yesem

Canım az olmamış mi yediklerin? Akşam bir şeyler yemelisin diye düşünüyorum acıkıp başka şeyler yerim ben bu kadar az yesem
Evet ben de sonradan az olur diye az önce tonbalığı yedim light 4-5 de zeytin yedim ama lightın tadı çok kötüymüş yaa başka bir şey bulamıyorum uygun yiyecek evde dolap tamtakır diyet ayağına eşime bir şey aldırmaya aldırmaya ev sıfırı çekti yarın biraz meyve aldırim bari akşama o dışarda diye yemek yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…