- 3 Şubat 2017
- 545
- 799
- 33
- 35
Günaydın kızlar sabah menümü paylaşayım
1 kaşarlı tost kepekli ekmekle
1 kk beyaz peynir
1 cherry domates
Birkaç çatal ev yapımı kahvaltılık domates sosu kalktigimda yarim lt kadar da su ictim.bu arada dün misafirliğe gitmiştik karnım da.açtı baya yedim bu hafta zayıflayamayacağım sanirim
Öyle yapıyorum canım ama ramazan geliyor gorusemeyecegiz diye arkadaşlarım öğlen disarida yiyelim dediler aksam da komşum cagirdibence şu iki gün dikkat et canım kurtarırsın olumsuz sinyal yollama beynine bol bol su iç
Öyle yapıyorum canım ama ramazan geliyor gorusemeyecegiz diye arkadaşlarım öğlen disarida yiyelim dediler aksam da komşum cagirdiben çok iciyorum suyu Allahtan onun sayesinde üstüne almiyorum bakalım inş gider. Adet olacagim birkaç güne bir de mevsim geçişi galiba hasta oluyorum burnum falan akiyor halsizlik var cok üstüne iki gündür mide yanması yaşıyorum geçmiyor bir türlü. İyi hissedemiyorum kendimi
Evet yedikçe yiyesim geliyor sanki bazı zamanlarda tutuyorum kendimi ama bazen de beceremiyorumreglin yaklaşınca sende de iştah patlaması oluyor muben de haftaya olcam böyle önceki haftası sanki dünyaları yesem doymazmışım gibi geliyor
Teşekkür ederim canım benim dedigin gibi bir şeye benzemiyor. O kadar rahatsız edici ki ne yesem ne icsem de geçse diye bir şeyler yiyorum yedigimde birkaç dk bastiriyor gibi sonra kaldığı yerden devamhadin yaaaabenm de gastritim ve reflüm var hatta ben de normalde süt içemem anormal gaz yapıyor midemi çok yoruyor ama hamilelikteki yanmaları böyle 3 yudum sütle atlatmıştım dr. tavsiyesiydi, ama sende bulantı yapıyorsa içme canım, ay mide hastalığı da bişeye benzemiyor Allah beterinden korusun tabi
Aynen katılıyorumbence şu iki gün dikkat et canım kurtarırsın olumsuz sinyal yollama beynine bol bol su iç
Hayırlı olsun zaten ilkine çıkmak mesele sonra havayı güzel buldukça çıkarsınız anne kızBugün ilk defa yürüyüş yaptık kızımla havanın güzelliğinden faydalandık ancak 30 dk dr gittik dönüşte yürüyeyim dedim yürüyüşümü yapmış oldum
Evet aynen dediğin gibi almamak lazım ama çocuk olunca zor benim eşimden seninki gibi çok geç geliyor saat dokuz buçukta akşam yemeği yiyoruzKizlar sabah gene cikolata yedim,albeni olanindan.. aman ya almamam lazim,evde olmamasi.lazim en iyisi.. neyse,oglen de beyaz peynirli domatesli ceyrek ekmek tost ve sut..
Az once agzima bikac leblebi attim cekirdek varmis canim istiyodu tuzlu diye yemiyodum 1avuc da ondan yedim...
Aksam yemegini beklyorum..
Aslinda aksam yemegi saati geldi ama .. esim isten gec cikiyo birlikte yiyelm istiyo yazik ben de bekliyorum :)
Bizim evde cocuk da yok aslinda. Ara sira krizim gelirse diye evde bulunduruyorum :)Evet aynen dediğin gibi almamak lazım ama çocuk olunca zor benim eşimden seninki gibi çok geç geliyor saat dokuz buçukta akşam yemeği yiyoruz
Teşekkürler sen hemen bitki çaylarına başla iyice kötüleşmedenKızlar üşüttüm galiba karnım ağrıyo midem bulanıyo çok halsizim napsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?